• Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången
  • lillabruden

    Stora kramar Passionis!! Jag fick inte dina länkar i förra tråden att funka men jag förstod att kramar behövdes!

    och Fjällis...*kramar hårt* En sak i taget nu och det verkar som att ni ändå stöttar varandra just nu.. tänker på er!!

    Aleta, du får ju berätta mer blir nyfiken!

    Frullemulle grattis

    Den 1mars lämnar vi våra första 53kvm till vårt andra hem på 120kvm jag är riktigt glad!!! Köket har ett litet rum där jag kommer kunna ha alla köksnödvändigheter, som köksassistenten, fritösen, juicepressen, popcorn maskinen osv osv osv (har ju mer än nödvändigt!) Såååå skönt!!!
    Men insåg igår när jag städade, att jag då måste städa 120kvm

  • Sonja68

    Lillabruden: Va?! Har ni köpt lägenhet.?! Det har jag missat... Grattis!!!

  • Soldemor
    Sonja68 skrev 2010-01-12 12:09:31 följande:
    Soldemor; jag har inte hunnit läsa ikapp, hur går det med lilla kissemissen?
    Oh, det går så bra! Fröken tornado, även känd som agent Kavat Surikat med rätt att leka, VD för AB Härj och Bus är det stora charmtrollet och makens älskling. Hon är hans "frukostböna", ligger i hans knä varje morgon när han skall äta frukost. Hon dyrkar sin storebror, som har blivit en helt annan katt sen hon kom in i hans liv. Han tvättar och beskyddar henne och har blivit riktigt "pappig". Isolde däremot, skulle inte för en sekund sakna den lilla ohyran och halvexisensen som tar hennes mat, ligger i hennes klösråtta och försöker leka med hennes svans. Ja, hon är så go, detta lilla knyte och jag är så lycklig att jag stod på mig och tog hem henne. Och maken ångrar det han sa, fast det har han inte sagt till mig, utan jag har hört när han sagt det till andra. Ja, ja, de är som de är, männen!
  • passionsblomman

    Grattis Zack!

    Vad skönt att ni fått gehör och att han ska få det stöd han behöver! Då är det bara att hålla tummarna att han får en superbra kille/tjej som resurs nu då!

    Önskar att min syrra fått den hjälpen till sin son för 10 å sedan, så kanske det inte hade behövt spåra ur för honom som det senare gjort. Men det bar viftades bort att hon hela tiden sa att "det är något som inte stämmer".

  • Frulle

    men haalllååååå.. Bilder tack??


    lillabruden skrev 2010-01-12 12:21:30 följande:
    Stora kramar Passionis!! Jag fick inte dina länkar i förra tråden att funka men jag förstod att kramar behövdes!och Fjällis...*kramar hårt* En sak i taget nu och det verkar som att ni ändå stöttar varandra just nu.. tänker på er!!Aleta, du får ju berätta mer blir nyfiken!Frullemulle grattis Den 1mars lämnar vi våra första 53kvm till vårt andra hem på 120kvm jag är riktigt glad!!! Köket har ett litet rum där jag kommer kunna ha alla köksnödvändigheter, som köksassistenten, fritösen, juicepressen, popcorn maskinen osv osv osv (har ju mer än nödvändigt!) Såååå skönt!!!Men insåg igår när jag städade, att jag då måste städa 120kvm
  • lillabruden

    Livet har faktiskt en balans vare sig man vill det eller ej.... Allt skit jag gått igenom i uppväxt och som vuxen har faktiskt balanserat ut sig och man bara måste förstå att utan det svarta finns inte det vita... Ett exempel är att jag blev misshandlad år 2001 och det tog väldigt hårt på mig, men jag hade inte träffat min man om det hade hänt! Det känns som om världens krafter kompenserade all smärta med att låta en så underbar person i mitt liv, genom honom har jag dessutom träffat den bästa vännen man kan tänka sig!
    Man bara måste fortsätta kämpa


    Sonja68 skrev 2010-01-12 11:28:13 följande:
    Blomman: Det finns ett ryskt talesätt som är ungefär som så att livet är som ett schackbräde; Ibland står man på en vit ruta och ibland på en svart ruta. Och vi som varit med ett tag vet ju att precis så är det ju. Livet är fullt av svarta och vita rutor. MEN även av en massa grå-grå-grå-grå-grårutor och så en massa andra färger. Livets tavla liksom.Du är stark som vågar känna dina känslor och reflektera över dem. Det är en egenskap som är otroligt värdefull och den förmågan kommer att hjälpa dig igenom detta också.
  • lillabruden

    nejnej vi har inte köpt lght! Den är en hyres och bilder går inte att bjuda på då vi inte har några alls! inte ens planritning :-/ men kan avslöja att det är ett kulturmärkt hus, högt i tak o stora vackra fönster!! öppna ytor och en väldigt trevlig planritning och aukustik! Jag längtar....!

  • Cantaton

    Det blev kryddapelsin. Hoppas du tycker om det!

    (När jag kom in i köket insåg jag att det kanske skulle vara gott med lunch också - inte bara te. Så jag fastnade framför spisen, och nu har jag en tallrik mat att göra något med... Dröjer ytterligare lite innan jag kommer!


    Soldemor skrev 2010-01-12 12:06:00 följande:
    Känner mig kvalificerad till Cant-tants te, mer än kaffet. Försöker få de på jobbet att inse det, så jag har tagit med massor av olika te, både löst och i påse.Skönt att vår tråd har återuppstått, halleluja systrar och bröder!
  • Cantaton

    Så första frågan jag fick i denna tråd, tillika vad som säkert var den sista i förra gällde jobbmötet jag var på igår. Det föll både bra och dåligt ut. Såhär en dag senare är jag nog emellertid relativt nöjd (till skillnad från de). Såhär:

    Jag önskade jobba tre dagar i veckan - helst mån-ons. Redan på vårt möte i september sa jag halvtid, så nu gav jag dem faktiskt 4 extra timmar mot då. Ev. kan torsdag också funka, men när ska jag då vara ledig om jag repar fredagar och sjunger på helgen? Jag har ju ett eget företag att sköta. Jag var sååå tydlig i september. Jag vill satsa på att sjunga, men kan jobba halvtid för dem. Punkt. MEN vad de vill ha är någon som jobbar mån-lör och helst även söndag och alla helgdagar. Eh.. finns det någon sådan människa? Och det för att det skulle vara en position ut mot kund och de skulle bara ha EN person som kontakt. Så vi matchade ju inte nånstans. Jag var inte vad de ville ha. Kompetensmässigt, jo, men tidsmässigt: nej. Och de blev uppriktigt besvikna över att jag inte kunde ta tjänsten så som de tänkt den och sa det rakt ut.

    Men jag spenderar nog närmare 20 000 på marknadsföring nu i vinter/vår för att jag VERKLIGEN ska bygga upp mitt företag nu, och då KAN jag inte blockera mig själv på det sättet. Jag kan inte plötsligt jobba alla helger och helgdagar och vardagar och...

    Samtidigt kunde de inte släppa mig. Så jag fick fortsatt timanställning vid behov. Fördelen med det är att det är uppgifter jag kan göra hemifrån och när som helst på dygnet. Så plötsligt är jag lika flexibel som jag var innan. Kan ta sångjobb när än de råkar vara och träna då klasser jag vill gå på går. Nackdelarna är att uppgifterna inte är lika utmanande och lärorika (jag kan och gör dem redan...) och att jag inte garanteras ett visst antal timmar per vecka. Och grejen med att jag skulle ta ett halvtidsjobb var ju lite grann tryggheten i en fast inkomst... Så kunde jag bygga upp mitt företag parallellt. Men nu får vi väl se hur det blir.

    Finns massa massa mer att berätta om mötet, men jag vill inte det så här på internet.

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången