• Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången
  • Heloise

    jag har precis sett Brothers, med Tobey Maguire,Jake Gyllenhaal och Natalie Portman. Den var otroligt bra!
    Natalie Portman är underbar i den rollen. Ibland ger verkligen gud med båda händerna!

  • Bobou

    Hej tanterna, här är ni ju! Och vilken start på tråden, tio sidor på en dag, helt sjukt ju!

    Aleta, vad intressant att du är mensamedlem, kan du inte berätta lite mer om det? Jag har inte riktigt förstått den organisationen, och folk har mycket fördomar om den också.

    Själv är jag hemma och packar ikväll. (Eller jag ska iaf, har väl inte riktigt börjat än...) Som någon kanske minns, så åkte ju min pojkvän till Seattle i oktober för att göra sitt examensarbete. Och på lördag ska jag åka dit för att hälsa på honom! Känns underbart men pirrigt att träffas igen, lite nervöst faktiskt!

    Jag blir borta tre veckor och har surat lite över att när jag nu för en gångs skull gör en långresa mitt i vintern, måste åka till kalla fuktiga Seattle. Igår kläckte pojkvännen att om jag nu ska vara i USA i tre veckor, varför åker vi inte till Hawaii i en vecka? Ja, varför skulle vi inte göra det och varför har inte jag tänkt på det förut? Så nu håller han på och kollar upp flygbiljetter och hotell! Med andra ord, alla tips om Hawaii mottages tacksamt!

  • Cantaton

    Nice!


    Bobou skrev 2010-01-12 21:36:59 följande:
    Hej tanterna, här är ni ju! Och vilken start på tråden, tio sidor på en dag, helt sjukt ju!Aleta, vad intressant att du är mensamedlem, kan du inte berätta lite mer om det? Jag har inte riktigt förstått den organisationen, och folk har mycket fördomar om den också.Själv är jag hemma och packar ikväll. (Eller jag ska iaf, har väl inte riktigt börjat än...) Som någon kanske minns, så åkte ju min pojkvän till Seattle i oktober för att göra sitt examensarbete. Och på lördag ska jag åka dit för att hälsa på honom! Känns underbart men pirrigt att träffas igen, lite nervöst faktiskt! Jag blir borta tre veckor och har surat lite över att när jag nu för en gångs skull gör en långresa mitt i vintern, måste åka till kalla fuktiga Seattle. Igår kläckte pojkvännen att om jag nu ska vara i USA i tre veckor, varför åker vi inte till Hawaii i en vecka? Ja, varför skulle vi inte göra det och varför har inte jag tänkt på det förut? Så nu håller han på och kollar upp flygbiljetter och hotell! Med andra ord, alla tips om Hawaii mottages tacksamt!
  • passionsblomman

    Bobou, sa du Hawaii!

    Herregud...*nyper lite i långkalsongerna jag har tom inomhus*

    Ja och just det, det var visst någon pojkvän med där också i det hela... ....men alltså Hawaii...

  • Bobou

    Haha, ja, men du måste ju sätta det i perspektiv... Härifrån är det så långt bort man kan komma, men från Settle är man ju redan gott och väl halvvägs, så flygbiljettspriserna är därefter också!

    (Och jag har förresten också långkallingar på mig, blir grymt skönt att slippa!)


    passionsblomman skrev 2010-01-12 22:25:08 följande:
    Bobou, sa du Hawaii! Herregud...*nyper lite i långkalsongerna jag har tom inomhus*Ja och just det, det var visst någon pojkvän med där också i det hela... ....men alltså Hawaii...
  • MittiPrickBrud

    Wow, Hawaii... Det vore inte så dumt faktiskt!

    I morgon kommer målaren hit och ska måla våra fönster. Alltså, inte rutorna då, hehe

    Jag är dålig i magen fortfarande och är inte alls pigg på att ha honom drällande här, men sånt är livet. Får hoppas att det blir bra i alla fall.

    Pysslat med att spela in en ny sång i eftermiddag.. Lite strul tyvärr så jag är inte nöjd. Men det är på g i alla fall..

    Nu ska jag natta mig själv och passar på att krama om alla fina tanter och sjunger en liten vaggsång för er.
    PoK

  • Aleta

    Bobou, klart ni ska till Hawaii! Vad kul att du ska åka och hälsa på honom, om ni inte åker till något varmt ställe så kan nog ni hotta upp Seattle medan ni är där!

    Passionsblomman, här är en till som har långkalsonger inomhus. Brrr, men mina barn är galna, de går barfota med blåfrusna fötter. Tvååringen gallskriker om vi försöker sätta på henne något. Nåja, hon blir ju härdad åtminstone.

    Jag vet inte riktigt vad det finns för fördomar om Mensa utom det vanliga "klubben för inbördes beundran" som alla föreningar där alla inte kan bli medlemmar brukar få som stämpel.
    Det är inte konstigare än en förening för folk som är väldigt bra på fotboll eller på att sticka eller vad det nu kan vara.
    Det är en förening med folk som har en förmåga att lösa logiska uppgifter hyfsat snabbt. Medlemmarna har annars ingenting gemensamt vilket ger en otrolig variation och blandning av folk.
    På träffarna så umgås man bara precis som folk gör mest, spelar biljard, poker, tar en öl, har picknick eller vad folk har lust med.
    Eftersom så stor andel av medlemmarna har haft en usel upplevelse av skolan så finns det också ett program för att stötta särbegåvade barn och deras föräldrar så att de ska slippa gå igenom samma sak. (Det här gäller inte bara barn som i vuxen ålder kanske kan gå med i Mensa utan en större grupp än så.)
    Det var faktiskt en av anledningarna till att jag gick med (förutom att mamma bad mig gå med så att jag kunde berätta vad man sysslade med ).

  • Cantaton

    Jag känner inte att jag hinner med!!! (finns det nån smiley som river sitt hår?) Men nu är jag ju för trött... åh

  • lillabruden

    tjohej!
    sen jul har jag inte fått rätt på min sömn så jag sover så konstiga timmar o vaknar konstiga timmar...så ja nu har jag nyss vaknat och har ätit 2rostade mackor med kalles kaviar....goooott!!! men det jag egentligen vill ha är ju såklart choklad som vi inte har hemma....

    Åhh jag vill oxå till Hawaii!!! Satt och ögnade lite resor en natt...har ni hört om Curação? Det är en paradis ö där nånstans låååångt borta....bara 15timmars flyg så jag lär ju aldrig få dit min flygrädde man! Och brorsan åker till Egypten på måndag..... jag vill oxå...

    Har ni planerat sommarsemester ännu?

  • TinkerBelle

    God förmiddag mina kära tanter,

    Efter att ha dragit bena efter mig i ett år och jobbat hemifrån är jag nu ute på ett uppdrag.
    Känns konstigt att helt plötsligt sitta i bilköer igen.
    Dessutom så är hjärnan lite trög fortfarande efter Jul och Nyår.

    Sommar semester har vi inte kunnat börja planera ännu efter som vi väntar på att ärkeaset ska berätta när han vill ha barnen i sommar (enl. mötet vi hade med advokater och allt så får han välja i år). Misstänker att han kommer strula till det eftersom jag vet att han ska bort i mars och dessutom ska ha barnen under sportlovet. Det blir tre semester veckor pang på en gång. Undrar just hur han får till fyra veckor till då han ska ha barnen i sommar?

    Kram på er!

Svar på tråden Tantvarning för 7:e gången