• Sussi0­8
    Äldre 11 Jan 14:04
    39295 visningar
    373 svar
    373
    39295

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • käller­udd
    Äldre 15 Jan 13:03
    Cantaton skrev 2010-01-15 09:04:48 följande:
    Det är precis samma pass som tidigare i veckan va? Crosstrainern är jättebra eftersom det är en konditionsmaskin, men de andra övningarna är mer punktmarkeringar på vissa muskler och de musklerna måste få vila mellan också. Kan du tänka dig att ta några andra muskler varannan gång? Istället för magrullaren göra "rygghävningar" och istället för plankan göra dips? (Dvs sätta upp händerna på en högre kant bakom dig med benen rakt fram (något böjda) och sedan sänka och höja kroppen ner och upp, nästan så rumpan slår i marken - utan att du sätter dig ner. Hmm, undrar om du förstod vad jag menade...) Och så gör du liksom varannan gång?En gång i helgen grejar du, heja!
    Rygghävningar är när man hänger över något o sen häver sig upp va??? Blir svårt att utföra hemma tror jag...Dips kan jag testa, men jag har jätte svårt att röra armarna i den vinkeln samma med armhävningar. jag får inte till det :S
  • käller­udd
    Äldre 15 Jan 13:11

    Startvikt i januari: 74,9kg
    Mål:68 (gärna lite mer men måste vara realist)
    Väger nu: 74,9kg
    Denna veckans viktnedgång: 0 kg
    Fusk: Torra kakor på jobbet har det blivit några under veckan.
    Träning: två pass; crosstrainer, planka och magrull.

    Har som sagt kommit in lite haltande denna veckan..Kör ca 15 min på crosstrainern, är helt slut efter det så det räcker i början..ska lägga på en låt varannan vecka el något liknande

  • sun moon
    Äldre 15 Jan 13:43

    Startvikt i januari: (tisd 12) 75,6
    Mål:65
    Väger nu: 74,6
    Denna veckans viktnedgång: 1 kg
    Fusk: Kommer att dricka vin idag.
    Träning: Går på F&S, 3 pass denna veckan step, bas, core

  • CeKe
    Äldre 15 Jan 14:16

    Startvikt i januari: 66.5
    Mål:62
    Väger nu: 63,5
    Denna veckans viktnedgång: -0.5 kg
    Fusk: en hel del godis, lite glass och alldeles för mkt god mat igår på en tjejmiddag. Fast det var det värt
    Träning: Mån boxing, tis coreboll + crosstrainer, ons muskelpass, tors promenad

    Ett tips för hemmaträning. Skaffa en pilatesboll och en bok med övningar till den. Finns hur mkt som helst att träna med hjälp av bollen. Gör du bra situps (vilar varken i upp eller nedläge) kommer du få jättestarka magmuskler!!

  • Diz
    Äldre 15 Jan 14:17

    Startvikt i oktober: 87,3kg
    Mål:65 tror jag...
    Väger nu: ca 80, vägning på måndag.
    Denna veckans viktnedgång: inte en blek, förmodligen +
    Fusk: Burger king, McD, Läsk, Non stop, glass, klubbor, chips, need I continue?
    Träning: nada...

  • Äldre 15 Jan 15:17

    Jag gjorde en jätterolig upptäckt igår!

    Ibland är man ju för trött/hungrig för att laga mat, och ibland är man på stan! Testade Max Lowcarb-mål! Skitgott!! Hamburgare med tomat, ost och dressing, utan bröd! Salladsblad istället! Jättegott måste jag säga! =)

    Och inga pommes till dock.. De hade grönsallad som alternativ, men jag är morotsallergiker så det gick bort. Men jag blev mätt ändå!

  • CeKe
    Äldre 15 Jan 15:27

    Jag måste bara ställa en fråga till alla beslutsamma i denna tråden. Hur gör ni med klänning om ni planerar att gå ner en massa i vikt tills i sommar?

    Som tips kan jag berätta att min kropp förändrades totalt när jag gick ner 15 kg för nåt år sen från strl 42/44 - 36/38. Jag kunde inte ha ett enda klädesplagg som fanns i min garderob efter att ha gått ner allt. Allt satt som hösäckar eller stannade inte ens kvar på kroppen . även om ni planerar att ha snörnning, så kan det bli så att klänningen blir jätteslapp över höfter etc.. Vill inte förstöra allas mål, men det kan va bra att tänka på! Och att ni som ännu inte fixat klänning avvaktar ett tag med det...

  • Äldre 15 Jan 15:31

    Jag tänker mig att jag isf går till en sömmerska! =)

  • machup
    Äldre 15 Jan 16:12

    Startvikt januari: 67,3kg (i måndags)
    Mål: 63kg (helst 60kg)
    Väger nu: 66,8kg
    Denna veckans viktnedgång: -0,5kg (tror jag var uppsvälld i mån)
    Fusk: var ute med jobbet och åt för mkt av den goda buffén.
    Träning: ingen, förkyld

  • varels­e
    Äldre 15 Jan 17:01
    CeKe skrev 2010-01-15 15:27:46 följande:
    Jag måste bara ställa en fråga till alla beslutsamma i denna tråden. Hur gör ni med klänning om ni planerar att gå ner en massa i vikt tills i sommar?Som tips kan jag berätta att min kropp förändrades totalt när jag gick ner 15 kg för nåt år sen från strl 42/44 - 36/38. Jag kunde inte ha ett enda klädesplagg som fanns i min garderob efter att ha gått ner allt. Allt satt som hösäckar eller stannade inte ens kvar på kroppen . även om ni planerar att ha snörnning, så kan det bli så att klänningen blir jätteslapp över höfter etc.. Vill inte förstöra allas mål, men det kan va bra att tänka på! Och att ni som ännu inte fixat klänning avvaktar ett tag med det...
    Tack för tipset! Som tur är så är jag lite förutseende, jag! Mitt mål är att i nov/dec i år se ut så som jag vill se ut på vår bröllopsdag och det är i samma veva (nov/dec i år) som jag kommer att beställa klänning.
Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?