• Sussi08

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • iregnet2010

    håll fingrarna i styr genom att surfta runt på bt ? funkar rätt bra för mig när jag är rastlös


    Sussi08 skrev 2010-01-17 17:11:33 följande:
    Hm.. igå skulle jag unna mig lite men somnade när jag la barnen. Blev inget kvar av lördagskvällen när jag vaknade kl 1 !! Bra för vikten Men dessvärre tar jag igen det nu. Har redan slukat ett glas vin och lite chips och är SÅÅÅÅÅÅ sugen på mera speciellt nu till middagen och senare under filmen som föhoppningsvis blir av ikväll Hjälp vad ska jag göra?????
  • Fjosok
    källerudd skrev 2010-01-17 14:42:53 följande:
    Vad är Itrim-soothies för något???
    Youghurtbaserad måltidsersättning som finns att köpa på Itrim. Kan tänka mig att Naturdiet har ungefär samma innehåll :)
  • källerudd
    Fjosok skrev 2010-01-17 21:09:28 följande:
    Youghurtbaserad måltidsersättning som finns att köpa på Itrim. Kan tänka mig att Naturdiet har ungefär samma innehåll :)
    Jaha oki...

    Nu har jag tränat..tre gånger denna veckan *stolt*
  • Julibrud och nästan 30

    Åh ni är jätte duktiga *tumme upp* tiil er alla :)

  • Fjosok

    Går ner i vikt, syr upp tärnklänningar och hjälper till med tiaror. Känner mig extremt bröllopig just nu trots att jag inte ska gifta mig

    Måltidsersättningen, för att säga det, är faktiskt bättre än jag trodde. Klart ett alternativ :)

  • sun moon

    Jahopp.. då var det måndag :P

    Startvikt 12/1: 75,6
    Mål: 65kg
    Väger nu: 75,8kg (suck)

    Så jag börjar om.. igen.. Det gick inte synda så som jag har gjort i helgen. Vin på fredagen, åt ute och 2 öl på lördagen.. och popcorn igår..

    Nu har jag ju köpt min klänning och jag SKA ner mina kilon.
    Har satt målet att träna 3 gånger + simma. Jobbar hårt på att inte tappa lusten nu, men ska klara det. Ska, Ska ska!

  • Cantaton

    BRA!!!!


    källerudd skrev 2010-01-17 21:22:17 följande:
    Jaha oki...Nu har jag tränat..tre gånger denna veckan *stolt*
  • källerudd
    Fjosok skrev 2010-01-17 22:32:26 följande:
    Går ner i vikt, syr upp tärnklänningar och hjälper till med tiaror. Känner mig extremt bröllopig just nu trots att jag inte ska gifta mig Måltidsersättningen, för att säga det, är faktiskt bättre än jag trodde. Klart ett alternativ :)
    Hehe det förstår jag =)

    Men hur fungerar det med det där med måltidsersättning när man börjar äta igen??? Vågar inte riktigt köra med det då jag är rädd att gå upp allt och lite till när jag börja äta igen...
  • källerudd

    Att träna två dagar i rad är inget för mig..Igår kändes träningen lätt och planen har varit att träna minst två gånger i veckan gärna tre...Så tänkte att måndag onsdag fredag kan vara bra dagar och kanske någon gång på helgen. Men får nog skippa det.

    För idag var det riktigt segt :S Men tränat har jag gjort =) Dock är jag rackans sugen på något just nu, hjälp!! Vad tar man då..Har ätit kokt ägg, makrill, en liten brödbit och en morrot efter träningen:S

  • machup

    Nått som är väldigt gott om man är sugen tycker jag är frukten sharon, har hjälpt mig genom helgen. Måste ge mig lite klapp på axeln för nu har jag inte ätit godis, druckit dricka eller ätit kakor på två veckor -rekord för mig. Jag har även tagit tag i träningen igen, får se hur kul jag har det på onsdag när träningsverken tar kroppen i ett järngrepp.

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?