• Sussi0­8
    Äldre 11 Jan 14:04
    39456 visningar
    373 svar
    373
    39456

    Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?

    Jag tänkte gå ner så snabbt som möjligt innan vårt bröllop i juli genom att träna och äta så rätt som möjligt dvs ingen kur el liknande. någon fler? Ska vi hjälpas åt? Jag är inne på max 15 kg men vi får se :)

  • Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?
  • käller­udd
    Äldre 15 Jan 08:02
    #91
    CeKe skrev 2010-01-14 11:01:02 följande:
    Oj vad underbart. min kära älskling är alldeles för duktig på att köpa hem typ kakor, chokladbollar och annat smaskigt som han häver i sig =)
    Min med och det är skit svårt då..Men tycker det är väl bara till att låta bli. Han kan liksom köpa en påse godis och låta den stå i en vecka...ta en bit när han känner för det...Det måste vara något kvinligt men så kan INTE jag göra..

    Tack för svaren angående maten och träningen. Keso älskar jag så det kan jag absolut trycka i mig...men då kan jag ju äta lite mindre under dagen..brukar inte äta så mycket på kvällen för då är jag mätt!

    Nu är det fredag och jag får justera min startvikt jag skrev innan i veckan. Var ett tag sen jag vägde mig och den stämde inte riktigt men 74,9. Sen har jag mätt mage, midja, rumpa och lår oxå men det struntar jag i att bry er med =)

    Tränade cross ca 15 min nu på morgonen och så körde jag lite "planka" och den där man rullar med...men det gick inte så bra..sjukt vilken träningsvärk jag har i magen sen i onsdags :S Men alltså två tränings pass avklarade denna veckan *stolt* kanske till och med hinner med ett i helgen oxå.
  • Äldre 15 Jan 09:04
    #92

    Det är precis samma pass som tidigare i veckan va? Crosstrainern är jättebra eftersom det är en konditionsmaskin, men de andra övningarna är mer punktmarkeringar på vissa muskler och de musklerna måste få vila mellan också. Kan du tänka dig att ta några andra muskler varannan gång? Istället för magrullaren göra "rygghävningar" och istället för plankan göra dips? (Dvs sätta upp händerna på en högre kant bakom dig med benen rakt fram (något böjda) och sedan sänka och höja kroppen ner och upp, nästan så rumpan slår i marken - utan att du sätter dig ner. Hmm, undrar om du förstod vad jag menade...) Och så gör du liksom varannan gång?

    En gång i helgen grejar du, heja!


    källerudd skrev 2010-01-15 08:02:06 följande:
    Min med och det är skit svårt då..Men tycker det är väl bara till att låta bli. Han kan liksom köpa en påse godis och låta den stå i en vecka...ta en bit när han känner för det...Det måste vara något kvinligt men så kan INTE jag göra..Tack för svaren angående maten och träningen. Keso älskar jag så det kan jag absolut trycka i mig...men då kan jag ju äta lite mindre under dagen..brukar inte äta så mycket på kvällen för då är jag mätt!Nu är det fredag och jag får justera min startvikt jag skrev innan i veckan. Var ett tag sen jag vägde mig och den stämde inte riktigt men 74,9. Sen har jag mätt mage, midja, rumpa och lår oxå men det struntar jag i att bry er med =)Tränade cross ca 15 min nu på morgonen och så körde jag lite "planka" och den där man rullar med...men det gick inte så bra..sjukt vilken träningsvärk jag har i magen sen i onsdags :S Men alltså två tränings pass avklarade denna veckan *stolt* kanske till och med hinner med ett i helgen oxå.
  • empa83
    Äldre 15 Jan 09:06
    #93

    jaha, ska man skriva vad man vägde då eller?? inte alls kul jag vägde 2 kg mer än vad jag trodde... men 74,9 stod den på.

    fick reda på något roligar nu.... min äldsta syster har fått värkar!!! Kanska att Norpan kommer idag. Det blir mitt tredje syskonbarn, men det är spciellt med detta då hon är 35 och vi trodde inte att det skulle bli några!!

    Skulle tränat idag men ska prova brudklänningar istället;) Imorgon ska jag åka sikdor, så det kan ju räkna som träning. Måste få till mer träning från och med nu! Brukar träna 5-6 gånger i veckan när jag är i gång, nu kör jag på 3.

    Vad har ni andra för "status" idag?

    Mitt mål för veckan som kommer är att bara hålla mig till lördagsmys på lördagar.

  • Äldre 15 Jan 09:21
    #94

    Min "status" (för att referera uppåt) idag är 90,9kg. Har denna vecka hittills tränat två gånger. Båda gångerna styrketräning med personlig tränare följt av kondition på crosstrainern. I helgen blir det ett eller två pass afrikansk dans - beroende på hur illa min förkylning sitter i.

    Mitt mål för kommande vecka är att greja två pass styrketräning ENSAM (efter 7ggr med PT). Och sedan mina "ordinarie" pass utöver det nu när gymmet börjat med normala scheman efter ledigheterna. Allt för att öka musklernas förbränning enligt PT:ns instruktioner.

  • sun moon
    Äldre 15 Jan 09:31
    #95

    -1 kg på dessa 3 dagar som jag har vägt mig, (75,6 75,3 75,3 74,6) Jag gillar att väga mig varje dag för att verkligen se vad som händer med vikten.
    Ikväll blir det syndande, är så sugen på ett glas vin, kan nog låta bli godis och chips mest pga att jag känner att det händer något med vikten.

    Det blir Core ikväll, har innan i veckan tränat step och basjympa. Ev. blir det gym eller simma på söndag.

    En liten tråkig biverkning på mitt lite mer hälsosammare liv är att min BM också går ner i vikt vilket han inte ska :( Han är redan på gränsen till undervikt..

  • empa83
    Äldre 15 Jan 09:50
    #96

    Samma för mig. min BM väger ca 15 kg mindre än mig, vi är lika långa, fast han har aldrig haft något sug i söttarmen. Han äter ju det jag äter och följer med mig ut å springer men jag vill ju inte att han ska gå ner.... får nog ge honom större potioner.

    En liten tråkig biverkning på mitt lite mer hälsosammare liv är att min BM också går ner i vikt vilket han inte ska :( Han är redan på gränsen till undervikt..
    [/citat]

  • Äldre 15 Jan 10:05
    #97

    min sambo går all in med mig! han har också några kilon att bli av med, inte fullt lika många som jag, men ändå!

    jag dras med en envis förkylning så jag vågar inte träna.. vägde mig inte i början av veckan, vågade inte! visste att jag gått upp sedan jag vägde mig sist (i somras) men igår gjorde jag det!! på tok för mycket, men runt det jag trodde! idag vägde jag mig igen, hade gått ner 8hg!! visst, det är vatten, men jag är ändå glad! =)

    LCHF är rätt spännande!! Var och storhandlade igår! Hade skrivit matlistor! Blev en rätt rolig kundvagn måste jag säga! Protein och fett! Protein och fett! :P Å så blomkål och vitkål! =)

  • annieb­ananie
    Äldre 15 Jan 10:15
    #98

    Är det bara jag som tycker att den förbannade viktväktar-tårtan som finns på reklamen här brevid ser så grymt god ut? Blir lite irriterad på vv som frestar en så! Tur att det är fredag så man får äta lite snask med gott samvete :O)

  • JollyO
    Äldre 15 Jan 10:21
    #99

    Hej alla glada!
    Äntligen fredag, eller vad säger ni?
    Tog mig friheten att skapa en liten mall här som vi skulle kunna använda oss av för vår egen tydlighet. Självklart kan den se annorlunda ut, men tänker att jag fått med det viktigaste. Är det något man inte vill svara på så går det ju bra att utelämna det.

    Startvikt i januari:
    Mål:
    Väger nu:
    Denna veckans viktnedgång:
    Fusk:
    Träning:

    Vad sägs?

  • Äldre 15 Jan 10:27

    Jolly, bra initiativ.

    Jag kan börja, men när jag är sjuk - som jag varit denna vecka - försvinner min karaktär.

    Startvikt i januari (dvs idag 15/1): 90,9
    Mål: 68
    Väger nu: 90,9
    Denna veckans viktnedgång: Oklart
    Fusk: En pepparkaka, en polkagris, en center, några lussebullar..
    Träning: Mån & tor = styrketräning med personlig tränare.

Svar på tråden Någon som ska ner i vikt till juli som vill hjälpas åt?