• knyjoy

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Oj vad fort det går när man har roligt!
    Vår tråd är stängd så jag tog mig friheten att öppna en ny!
    Kom igen nu tjejer och killar!

    Här pratar vi och stöttar, ältar och grubblar över renkur eller kombineradkur av Cambridge.
    Måltidsersättning (VLCD) i pulverform.

    Tidigare trådar:
    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.htm...
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.htm...
    Tråd nr 10: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2833128.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m2998723.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3127705.htm...
    Tråd nr 13: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3235821.htm...
    Tråd nr 14: brollopstorget.se/Forum-2-19/m3385346.html
    Tråd nr 15: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.html

    LÄNGD:
    ÅLDER:
    MAX VIKT:
    VIKT START C.K:
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:
    SLUTMÅL:
    DELMÅL:
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:

    Lycka till :)

  • Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!
  • Ellabay

    Nu är dag tre här och har inte ens gått ner ett kilo än men jag mår ändå ganska bra. lite små huvudvärk men dricker vatten som vanligt. Ska på bio ikväll med vänner. Har förbjudit min sambo att sitta och smaska godis brevid mig. ;) haha

    Igår gjorde han stuvade makaroner m falukorrv som jag vanligtvis inte är så glad i men guuuuuuuuud så gott det luktade och såg ut.
    haha

  • 7augusti2010

    Dag 6. Idag känns allt mycket bättre. Sambon lagade makaroner och köttbullar till lunch och jag kunde tom hjälpa till utan att känna mig sugen.

    Gårdagen slutade också mycket bättre än den började (var verkligen helt slut och kände mig nästan redo att ge upp). Bestämde mig för att inte säga något till vännerna utan istället äta så lite som möjligt av godsakerna som serverades, tårta och pitabröd med lammfärs och grönsaker. Skar så tunna bitar jag kunde av tårta och åt så lite jag kunde av maten utan att någon skulle fatta misstanke om något Och till min stora förvåning så gick det hur bra som helst. Kände inget sug efter mer trots de små portionerna. Kan det ha vänt nu? Håller tummarna.

    Skäms inte för att jag går på CK men känner inte att jag vill berätta förrän jag ser att jag fixar det och det fungerar och jag har ett resultat. Känns roligare om någon ser att jag har gått ner i vikt innan jag säger något. Samtidigt skulle det ju vara skönt att berätta för att förhoppningsvis få stöd och slippa smusslandet. Hur gör ni andra, har ni berättat för omgivningen?

    Ellabay, hur gick det på bion?

    Gumpan, blir inspirerad av att höra att du minskat 7 kg på 2 veckor! Hoppas också på ett bra resultat!

  • Ellabay

    Dag fyra nu och minus tre kg!
    Tror jag räknade liiiite fel igår då jag skrev att jag inte gått ner ett kilo.

    7augusti2010 - bion gick faktiskt över förväntan. trots att jag blev gaaanska sugen på sambons godisbilar och all doft av dessa underbara popcorn men jag klarade det! Drack loka citron under filmen och blev såååååååååååå kissnödig i slutet av filmen. haha

    Idag är det dock ganska tufft. Jag känner mig ganska nedstämd och väldigt uttråkad. ska nog ta mig andra påsen för idag nu.

  • 7augusti2010
    Ellabay skrev 2010-01-17 15:03:03 följande:
    Dag fyra nu och minus tre kg!Tror jag räknade liiiite fel igår då jag skrev att jag inte gått ner ett kilo.7augusti2010 - bion gick faktiskt över förväntan. trots att jag blev gaaanska sugen på sambons godisbilar och all doft av dessa underbara popcorn men jag klarade det! Drack loka citron under filmen och blev såååååååååååå kissnödig i slutet av filmen. hahaIdag är det dock ganska tufft. Jag känner mig ganska nedstämd och väldigt uttråkad. ska nog ta mig andra påsen för idag nu.
    Vad duktig du är som stod emot både bilar och popcorn!!! Och grattis till 3 kg!!
    Nu kämpar vi på!! Jag är som sagt på dag 6 idag och allt känns mycket lättare!! Ser fram emot att höra om era framgångar!!
  • knyjoy

    Jag har dag 7 idag :)

    firade min bästa väns födelsedag igår med smörgåstårta och en teenzy bit kärleksmums. Men då hoppade jag över lunch och middagspåsarna.
    Idag blev det lite köttpaj till lunch egentligen bara för att jag hatar att slänga mat och det gick inte att frysa in heller.
    Så jag hoppar nog över lunch och middagspåsarna idag också. Imorgon blir det som vanligt igen och så blir det en LÅNG promenad som straff.
    Är dock lite stolt över att jag lyckats hålla mig ifrån godis och sånt annat onyttigt. Hittills har det bara varit relativt nyttiga saker. Smörgåstårtan innehöll mestadels räkor, rom och stuff och köttpajen innehöll nötfärs och pumpa och tomat mest. Och majs.
    Ja och kärleksmumsen... men asså.. hon fyllde ju år!.... ehe
    Men känner inget direkt sug :) Så det är ju skönt :)

    Lycka till alla :)

  • gumpan

    Dag 15: Allt rullar bara på. Igår var jag ute och gick 2 kilometer med hunden, gick 16minuter på trappmaskinen med hantlar och sen så körde jag ett arm pass med Active sport på Wii. Känndes väldigt bra. Idag ska jag ut och gå med hunden igen, dansa Zumba i 20 minuter och sen köra ett benpass på wii.

    Nu j*klar ska kilorna bort.
    Imorgon är de dags och väga sig igen och mäta och se hur många centimeter som har försvunnit från min kropp.

  • 7augusti2010
    gumpan skrev 2010-01-18 10:17:35 följande:
    Dag 15: Allt rullar bara på. Igår var jag ute och gick 2 kilometer med hunden, gick 16minuter på trappmaskinen med hantlar och sen så körde jag ett arm pass med Active sport på Wii. Känndes väldigt bra. Idag ska jag ut och gå med hunden igen, dansa Zumba i 20 minuter och sen köra ett benpass på wii.Nu j*klar ska kilorna bort.Imorgon är de dags och väga sig igen och mäta och se hur många centimeter som har försvunnit från min kropp.
    Gud vad härligt att höra! Duktig du är också som orkar träna! Har varit helt orkeslös och som max orkat mig på en halvtimmes promenad. Tänkte dock försöka ta mig ork att gå och simma på onsdag kväll.

    Jag är inne på dag 7 idag och ställde mig på vågen -4.7 kg. Har nog inte riktigt smält än hur mycket det är!! Snacka om peppande statistik!! Nu kör vi!
  • Ellabay

    Jag kör ju extravaganza och fick precis ner det sista av vaniljsmaken. FY! usch.. nu blir det massa vatten för att få bort smaken i munnen.

    Idag har jag gått fram och tillbaka från skolan. (30 min enkelt väg)
    Är dock såååååååå less och vill bara laga mat. suck.

  • 7augusti2010
    Ellabay skrev 2010-01-18 18:40:58 följande:
    Jag kör ju extravaganza och fick precis ner det sista av vaniljsmaken. FY! usch.. nu blir det massa vatten för att få bort smaken i munnen.Idag har jag gått fram och tillbaka från skolan. (30 min enkelt väg)Är dock såååååååå less och vill bara laga mat. suck.
    Kan hålla med om att man är sugen på att laga mat. Jag är hemma och är mammaledig och brukade innan jag startade med CK laga mat 2 gånger per dag och saknar det verkligen! Längtar tills upptrappningen!

    Kämpa på!! Finns det andra smaker än vanilj kanske som smakar godare?? Vilken dag är du på nu? För mig vände det inte förrän på dag 6 och känner nu att det sakta blir bättre även om jag fortfarande är sjukt sugen på något att äta. (Brukar ta ett ägg eller en bit parmesanost om det blir för svårt) Ett annat tips är att dricka buljong om du känner dig hungrig. Funkar bättre än jag trodde det skulle göra.

    Jag har nu provat alla smaker som finns i CK och tycker att vanilj, jordgubb, mintchoklad och cappucino är godast. Mixar mina med stavmixer och en massa is (och lite mindre vatten) och det blir väldigt likt en milkshake från McDonald´s. Har provat olika pulver förut, typ nutrilett, och CK är helt klart det som smakar bäst enligt min åsikt.

    Lycka till!!
  • Muntrik

    Hej!

    Hoppar gärna på den här tråden om jag får, började med CK för en och en halv vecka sen men var på en lång weekend nu i helgen så kan väl räkna det som en omstart imorgon! Hoppas på att gå ner 10 kilo!

    Dem smakerna som jag tycker om är choklad, mintchoklad och favvon jordgubb! Gör som någon över mig skrev blandar dem med mixxern och massor av is!

    Till er som har lyckats förut! Hur har ni gjort med att gå över till att äta mat sen? När har ni börjat? och hur har ni börjat?

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!