• knyjoy

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Oj vad fort det går när man har roligt!
    Vår tråd är stängd så jag tog mig friheten att öppna en ny!
    Kom igen nu tjejer och killar!

    Här pratar vi och stöttar, ältar och grubblar över renkur eller kombineradkur av Cambridge.
    Måltidsersättning (VLCD) i pulverform.

    Tidigare trådar:
    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.htm...
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.htm...
    Tråd nr 10: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2833128.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m2998723.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3127705.htm...
    Tråd nr 13: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3235821.htm...
    Tråd nr 14: brollopstorget.se/Forum-2-19/m3385346.html
    Tråd nr 15: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.html

    LÄNGD:
    ÅLDER:
    MAX VIKT:
    VIKT START C.K:
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:
    SLUTMÅL:
    DELMÅL:
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:

    Lycka till :)

  • Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!
  • knyjoy

    Välkommen :)

    Jag börjar idag, och det här är min fjärde gång på cambridge. Första gången blev det -20 kg på 9 veckor. andra gången fungerade det inte alls pga stress och dåligt mående. Tredje gången hade jag svårt att komma igång, men nu är det dags :)

    Man kan följa händelseförloppet på knysnyaliv.blogg.se

    :)

    Må gott och lycka till allihopa!

  • 7augusti2010

    Hej alla duktiga CK:are!

    Är idag inne på dag 2 av CK (kör ren kur) och mår lite bättre idag än igår som var ren katastrof. Mådde illa av allt vatten och gick och la mig 20.30 för att slippa känna hungern. Har hört att dag 3 ska vara den värsta. Ni som kört tidigare, stämmer det? Isåfall gäller det verlkligen att stålsätta sig inför imorgon.

    Läste i en gammal tråd ett tips om att blanda shaken med lite mindre vatten och istället ha i en massa is och köra med stavmixer eller liknande, något som jag provade nu på morgonen med vaniljsmaken. Måste säga att jag är väldigt förvånad över hur fantastisk bra resultatet blev. Blev otroligt fluffigt och smakar som McDonalds vaniljshake. Kommer ställa undan shakern nu och bara köra med stavmixern. Kan verkligen rekommendera er andra att prova detta!!! Är det någon annan som har något bra tips tas det tacksamt emot!

    Ska bli kul att se hur det går för er andra!

    LÄNGD: 183 cm
    ÅLDER: 30 år
    MAX VIKT: 124 kg (gravid)
    VIKT START C.K: 114 kg
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren kur till att börja med
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: Så länge det behövs
    SLUTMÅL: 80 kg
    DELMÅL: 100 kg
    BELÖNINGAR: Nya kläder, se fantastisk ut på bröllopsbilden, orka mer med dottern, bli mer rörlig!
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Lite i taget
    MOTION: Barnvagnspromenader och simning

  • Ellabay

    Imorn börjar jag! Är taggad på att tappa dessa extrakilona nu inför bröllopet. :)

  • knyjoy
    7augusti2010 skrev 2010-01-13 09:53:03 följande:
    Hej alla duktiga CK:are!Är idag inne på dag 2 av CK (kör ren kur) och mår lite bättre idag än igår som var ren katastrof. Mådde illa av allt vatten och gick och la mig 20.30 för att slippa känna hungern. Har hört att dag 3 ska vara den värsta. Ni som kört tidigare, stämmer det? Isåfall gäller det verlkligen att stålsätta sig inför imorgon. Läste i en gammal tråd ett tips om att blanda shaken med lite mindre vatten och istället ha i en massa is och köra med stavmixer eller liknande, något som jag provade nu på morgonen med vaniljsmaken. Måste säga att jag är väldigt förvånad över hur fantastisk bra resultatet blev. Blev otroligt fluffigt och smakar som McDonalds vaniljshake. Kommer ställa undan shakern nu och bara köra med stavmixern. Kan verkligen rekommendera er andra att prova detta!!! Är det någon annan som har något bra tips tas det tacksamt emot!Ska bli kul att se hur det går för er andra!LÄNGD: 183 cmÅLDER: 30 årMAX VIKT: 124 kg (gravid)VIKT START C.K: 114 kgREN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren kur till att börja medHUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: Så länge det behövsSLUTMÅL: 80 kgDELMÅL: 100 kgBELÖNINGAR: Nya kläder, se fantastisk ut på bröllopsbilden, orka mer med dottern, bli mer rörlig!HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Lite i tagetMOTION: Barnvagnspromenader och simning
    Jo precis! Dag tre är hemsk! Dock har jag en ganska bra dag 3 :)

    Jag har härt vissa som tycker det är gott att blanda vaniljsmaken med den "äppelsaft" som man kan köpa som är som ett pulver också, det ska tydligen smaka som äppelpaj, det gjorde det, tyckte jag, men äppelpaj ska inte drickas om man frågar mig ;)
    Jag har också hört folk som tycker det är gott att blanda banansmak med choklad (skumbanan med choklad överdrag) personligen så det enda tips jag har är att ha i en maaassa vitlökspulver i svampsoppan. Det tycker jag är gott :)

    Lycka till! :)
  • 7augusti2010

    Då är det bara att stålsätta sig för dag 3 då... :(

    Tack för tipsen. Kan nog hålla med om att äppelpaj ska intas i fast form. Men ska prova att blanda lite olika smaker. Jordgubb och vanilj ska också vara gott har jag hört.

    Ha det gott och lycka till!

  • 7augusti2010

    Är inne på dag 4 och vaknade vrålhungrig och trött. Nyfiken i en strut ställde jag mig på vågen för första gången sedan invägningen i tisdags och jag tappade hakan.... -3 kg....på 3 dagar!! Helt otroligt!! Allt kändes genast mycket bättre.
    Önskar alla en fin dag!!

  • Ellabay

    är nu inne på min andra dag och redan igår var jag sååååååååå less och fann ingen motivation. :(
    idag känns de lite bättre men vill verkligen att de ska ha gått en vecka nu helst två så jag kan få börja trappa upp.. funderar på att köra halvkur efter en vecka. Gifter mig inte förrän om fem månader så innan det ska jag nog kunna gå ner 10 kg.

  • gumpan

    Blir så mycket lättare om bara några dagar. Är inne på min 14:de dag idag och nu rullar det bara på. Har gått ner ca 7 kilo än så länge. Ska köra på i 14 dagar till på ren kur sen gå över på kombinerad kur i tre månader. Då har jag förhoppningsvis nått mitt mål. Men håller alla tummar jag har för att du ska hitta motivationen och styrkan och klara dina mål du har satt upp.

  • 7augusti2010

    Dag 5 har kommit och visat sig vara min värsta hittils. Tung i huvudet, matt, yr och orkeslös. Drack lite buljong nyss som hjälpte föga. Kl 16 är det fika och middag hos vänner som jag valt att inte berätta något om CK för. Hur ska jag göra nu?
    Har ingen större lust att vara social idag heller, vill helst gå och lägga mig och sova igen och inte vakna förrän imorgon och hoppas på en bättre dag!

  • 7augusti2010

    Dag 5 har kommit och visat sig vara min värsta hittils. Tung i huvudet, matt, yr och orkeslös. Drack lite buljong nyss som hjälpte föga. Kl 16 är det fika och middag hos vänner som jag valt att inte berätta något om CK för. Hur ska jag göra nu?
    Har ingen större lust att vara social idag heller, vill helst gå och lägga mig och sova igen och inte vakna förrän imorgon och hoppas på en bättre dag!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!