• knyjoy

    CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!

    Oj vad fort det går när man har roligt!
    Vår tråd är stängd så jag tog mig friheten att öppna en ny!
    Kom igen nu tjejer och killar!

    Här pratar vi och stöttar, ältar och grubblar över renkur eller kombineradkur av Cambridge.
    Måltidsersättning (VLCD) i pulverform.

    Tidigare trådar:
    Tråd nr 1: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1429039.html
    Tråd nr 2: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1615410.html
    Tråd nr 3: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1790451.html
    Tråd nr 4: brollopstorget.se/Forum-2-19/m1928984.html
    Tråd nr 5: brollopstorget.se/Forum-2-19/m2007383-1.html
    Tråd nr 6: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2202889-1.h...
    Tråd nr 7:www.brollopstorget.se/Foru m-2-19/m2381116.html
    Tråd nummer 8: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2541880.htm...
    TRåd nr 9: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2654293.htm...
    Tråd nr 10: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m2833128.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-20/m2998723.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3127705.htm...
    Tråd nr 13: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3235821.htm...
    Tråd nr 14: brollopstorget.se/Forum-2-19/m3385346.html
    Tråd nr 15: www.brollopstorget.se/Forum-2-19/m3544775.html

    LÄNGD:
    ÅLDER:
    MAX VIKT:
    VIKT START C.K:
    REN KUR EL. KOMBINERAD?:
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?:
    SLUTMÅL:
    DELMÅL:
    BELÖNINGAR:
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:

    Lycka till :)

  • Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!
  • 7augusti2010

    Känner också att det börjar gå trögare nu jämfört med när jag började. Förmodligen är det så som min konsulent sa, att kroppen nu har hunnit fatta vad som händer och det blir därför trögare att tappa vikt. Men fortsätt kämpa. Själv ska jag försöka ta mig ner under 90 kg (dagens vikt 97.2, startvikt 113.2) innan jag börja trappa upp.

    Emerson, känn dig inte misslyckad för att du har fuskat. Du är verkligen inte ensam om att sakna karraktär. Imorgon är en ny dag och det finns inget bra i att må dåligt över det som har varit utan må bra istället över vad som komma skall :) Om jag väl bestämmer mig för att äta något så försöker jag verkligen njuta av det istället för att må dåligt över det!!
    Hur går det med stegräknaren förresten?

    Fru i juli, sista dagen på ren kur idag?

  • jemmaj

    Ja visst är det tråkigt när det går trögt men jag menar jag har verkligen knappt gått ner 3 kg på två veckor och då känner man att nåt mer borde hända , men men det kanske är så eftersom jag hade 10 kg övervikt och tog det lungt med maten i några dagar innan jag började med cambridge ..man ver juh inte liksom men en vecka till sen mat och försöka med massa promenader..;)

    Ja precis Emerson ..ingen misslyckas för att dem ätit lite... jag brukade verkligen fuska förrut med cambridge.. det gäller att känna att man verkligen vill och ska verkligen satsa.. det är inte lätt , som igår ush alltså familjen hade gjort pommes, hamburgare OCH chicken nuggets som jag älllllsskkaar, jag tittade på dem, luktade lite och backade hahaha annars hade jag huggit till, det är svårt alltså..men du fixar det =)

    Men om ni har tips på hur jag ska göra för att viktnedgången ska gå lite lite snabbare så kom gärna med tips, jag går ut o går så mkt jag kan, vatten drickandet är lite dåligt men försöker mitt bästa.. vad mer kan man liksom göra..:(

  • emersson
    7augusti2010 skrev 2010-03-14 09:24:29 följande:
    Känner också att det börjar gå trögare nu jämfört med när jag började. Förmodligen är det så som min konsulent sa, att kroppen nu har hunnit fatta vad som händer och det blir därför trögare att tappa vikt. Men fortsätt kämpa. Själv ska jag försöka ta mig ner under 90 kg (dagens vikt 97.2, startvikt 113.2) innan jag börja trappa upp. Emerson, känn dig inte misslyckad för att du har fuskat. Du är verkligen inte ensam om att sakna karraktär. Imorgon är en ny dag och det finns inget bra i att må dåligt över det som har varit utan må bra istället över vad som komma skall :) Om jag väl bestämmer mig för att äta något så försöker jag verkligen njuta av det istället för att må dåligt över det!!Hur går det med stegräknaren förresten? Fru i juli, sista dagen på ren kur idag?
    Tack, vad glad jag blir, det värmde verkligen:D Som du säger, imorgon är det ny dag och det är bättre o se fram i mot det som ska komma :) I morgon ska jag köpa stegräknare så känns det nog roligare att gå oxå :)
  • 7augusti2010

    Kan om det är någon tröst (kanske egentligen bara dåligt inflytande) berätta att jag tokfuskat idag när vi var hos vänner på fika. Började med en liten liten minimuffins som var så gudomligt god att det blev 2...och en bit jordnötskaka och en biscotti...och en scones med smör på....
    När jag kom hem kände jag mig vrålhungrig och åt fisk-och skaldjursgryta till middag med en massa vitlöksbröd till. Så nu sitter jag här så proppmätt att jag mår illa. Inte bra. Men som sagt, det var verkligen gott och jag njöt av varenda tugga, och imorgon är en annan dag.
    Lycka till i veckan!


    emersson skrev 2010-03-14 18:02:54 följande:
    Tack, vad glad jag blir, det värmde verkligen:D Som du säger, imorgon är det ny dag och det är bättre o se fram i mot det som ska komma :) I morgon ska jag köpa stegräknare så känns det nog roligare att gå oxå :)
  • emersson
    7augusti2010 skrev 2010-03-14 20:31:30 följande:
    Kan om det är någon tröst (kanske egentligen bara dåligt inflytande) berätta att jag tokfuskat idag när vi var hos vänner på fika. Började med en liten liten minimuffins som var så gudomligt god att det blev 2...och en bit jordnötskaka och en biscotti...och en scones med smör på....När jag kom hem kände jag mig vrålhungrig och åt fisk-och skaldjursgryta till middag med en massa vitlöksbröd till. Så nu sitter jag här så proppmätt att jag mår illa. Inte bra. Men som sagt, det var verkligen gott och jag njöt av varenda tugga, och imorgon är en annan dag. Lycka till i veckan!
    Det var en jättestor tröst, det är precis så där jag gjort, man känner sig ju helt onormal ;) känns jätteskönt o veta att man inte är ensam. tack, ni är så himla gulliga på det här forumet, längtar tills imorgon :)
  • jemmaj

    Jag har fortfarande inte gått ner något sen i torsdags, så konstigt att man står stilla så länge ush alltså förstår inget, men kör en vecka till sen får det vara nog. Trött på att inget händer spec inte på två veckor, men kanske denna vecka så rör sig vågen något gram ner :P

  • prickigkatt

    Hej!
    Har tänkt gå ner ett par kilo inför mitt bröllop. Är det rimligt att kunna gå ner 5-7 kg på sex veckor? Var kan man köpa Cambridge produkterna? Eller måste man gå via en konsulent?
    Tacksam för svar

  • Fru i juli 2010

    Igår var min sista dag på ren kur, jag har gått på ren kur i 21 dagar och inte fuskat en enda gång. Idag visade vågen minus 6,8 kg under denna period. Jag är superglad! Nu börjar det svåra - att börja äta på ett lagom sätt! Det är inte lätt!

    Måndag 22 februari: 72,7 kg
    Måndag 1 mars: 69,1 kg
    Måndag 8 mars: 67,1 kg
    Måndag 15 mars: 65,9 kg

    Idag ska jag få äta - ser fram emot kycklingen och keson när jag kommer hem från jobbet! Å så gott!
    Stor kram till er alla!

  • Fru i juli 2010
    jemmaj skrev 2010-03-15 07:35:57 följande:
    Jag har fortfarande inte gått ner något sen i torsdags, så konstigt att man står stilla så länge ush alltså förstår inget, men kör en vecka till sen får det vara nog. Trött på att inget händer spec inte på två veckor, men kanske denna vecka så rör sig vågen något gram ner :P
    Äter du ren kur? Fuskar du med exempelvis tuggummi eller halstabletter, det kan leda till att man står stilla! Pepp
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 16. Alla nya och gamla se hit!!