• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    I serien viktiga frågor:

    - jag ska köpa en espressobryggare och ge bort i present. prisskillnaderna mellan mindre flashiga ställen som Lagerhaus och seriösa grossister på nätet verkar inte jättestora. Nån som har åsikter om kvalitet/funktion???

  • viktualia

    Mugglan - båda gångerna har jag förstått det väldigt fort. Först kom blodet och sedan kom mensvärk x 100. Det handlade om några timmar. Senaste gången minns jag bäst. Såg blod när jag var på dass före lunch, jobbade färdigt och fick inte ont förrän jag var hemma på kvällen vid 19-snåret.

    hoppas VERKLIGEN att du slipper mf!! *kramar om lääääänge*

  • viktualia

    Ore - grattis till tårtan!

    Ego - känner mig rätt duktig efter att ha dammsugit hela huset.. egentligen är nästa projekt vindsröjning (dvs vårt förråd) men HUR kul är det?? Man hittar ju bara en massa gamla minnen som måste gås igenom... fniss och suck..

  • viktualia

    Mugglan - mina missfall var ju mycket tidigare så jag vet inte hur det funkar i v10. Glöm inte att du kan ringa sjukvårdsupplysningen om det blir värre och ev gynakuten!

    *kramar om hårt och länge*

  • viktualia

    Mrs B - magen brukar väl lugna sig efter ett tags pencillinätande?! Har du testat sån där hälsoyoghurt, vetediet och annat som lugnar magen?

  • viktualia

    EA&MJ skrev 2009-08-12 19:19:28 följande:


    Vickan-roligt att maken äntligen börjar intressera sig lite mer för beslut och tankar
    jaa verkligen!!!
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor