• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    gurgel och suck! Nu har jag pratat med vårdC... man fick minsann inte prata med distriktsköterskan/läkaren om sånt här utan det går bara att göra med barnmorskan.. som är på plats på TISDAG nästa gång.

    Slutsats: Bo inte i små hålor och bli inte gravid mitt i sommarn.

  • viktualia

    Snaily - jaa men du bor ju i en RIKTIG håla.. jag bor ju bara i en halvt misärartad småstad med låg servicefaktor... fniss fniss... Fast jag hävdar ju med en dåres envishet att jag inte valt detta själv... (snabb resumé: maken flyttade till hålan innan han och jag träffades. jag pluggade när vi träffades och när jag var klar hamnade jag här tillfälligt... det blev dock permanent eftersom jag hittade jobb inom pendlingavstånd.. något som var OTROLIGT osannolikt.. men ibland har man tur med sig... )

  • viktualia

    Frejan... nääe påminn mig inte om att jag kan bli tvungen att leta rätt på gyn också.. urkans!

    Själv blev jag myggäten när jag låg under äppelträdet och läste PC Jersilds Medicinska memoarer, så jag gav upp. Tänker fira fredagskvällen med nachos och alkofri öl.

    Dags att SKÅLA redan nu!!!

  • viktualia

    Brudsommar - jag har inte ens koll om hur listningssystem el liknande funkar här i hålan. Jag bara tror att jag hör till en viss vårdcentral och då ringer jag dit när det är nåt jag vill... inkl går till BM där nu också.

  • viktualia

    Frejjan - jag har ingen aning.. är så ANTI den osmidiga sjukvården så jag håller mig undan så mycket jag kan...

  • viktualia

    Snaily och Ore - läste just era inlägg i ännu en av de ändlösa brudöverlämningstrådarna. Har för länge sedan lagt ner debatterandet på BT men det är HIMLA bra att vettiga människor orkar nyansera dessa galna utläggningar!

  • viktualia

    Kängu - att "samhället" förväntar sig det beror ju på att naturen är konstruerad sådan. Men samtidigt är vi människor normalfördelade där de flesta är i mitten (och i det här fallet kan amma). Sedan finns ett gäng i vardera änden - från dem som inte kan och i andra änden de som har bröst som sprutar mjölk lagom okontrollerat. Var vi hamnar vet vi sällan i förväg. Alltså: Du mår troligen bäst av att ha fokus på att sonen och du ska må bra. Med eller utan bröstmjölk.

    Nyfiket: Har du testat att pumpa?

    F ö - påminn mig om min snusförnuftighet när jag hamnar i samma sits.... ehum...

  • viktualia

    Kängu - det låter som att du egentligen landat i en sansad lösning.. gäller bara att få med dig känslorna på tåget också...

    *önskar dig lycka till*

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor