• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Lapinette skrev 2009-08-13 16:00:19 följande:
    Kan inte låta bli att tänka på att allt detta kommer att dras upp och pratas/skrivas om i vår adoptionsjournal. Detta plus myyyyyyycket mera.
    Jaa gurgel och stånk vilket projekt med sådan utredning... mina föräldrar gick igenom motsvarande när jag var liten inför att familjen tog hand om J som alltså blev min fostersyster. Jag minns att mamma efter någon av intervjuerna fnissade lite över alla märkliga frågor de fått svara på.
  • viktualia
    passionsblomman skrev 2009-08-13 16:11:10 följande:
    Själv tänker jag ha ALLA fester i resten av mitt liv i mitt nya huuuus!
    jag vill bli bjuden! *fnissar*

    Stor fest när man fyller jämnt - eftersom mina vänner inte bor där jag bor så har jag alla sådana partaj i mina föräldrars hus... mycket smidigt... som byggt för partaj!
  • viktualia

    PB - fniss.. färdigåkt... det tror du bara.. ha ha ha.. när man lämnar Sthlm så börjar man åka dit för att få en lagom dos av civilisation lite då och då...

    /exSthlmarn (som dock inte växte upp där utan har en annan metropol som jag kallar hemma)

  • viktualia
    Lapinette skrev 2009-08-13 16:27:50 följande:
    Snacka om att jag låter som en trotsig 3-åring! Kanske inte party, party men JAG VILL!!!
    Fniss fniss.. det är inget fel på partajstämningen här i alla fall.. och hobbyalkisen Vickan har ju redan hunnit bli svårartat torrlagd... imorgon är det fredag (och min sista semesterdag... )
  • viktualia
    Lapinette skrev 2009-08-13 16:50:10 följande:
    Vickan - jag kan dricka för dig också ... no problemas!
    nääääääeee iiiii det går ju inte... *suckar och vet att jag ska vara tacksam över mitt tillfälliga alkoförbud*
  • viktualia

    Mugglan - själv har jag inte druckit nåt vin sen jag plussade. Detta pga jag har gett maken alkoholförbud på hemmafronten eftersom jag blir så sjukt avis i så fall.

    På "buskontot" kan dock avslöjas att jag däremot ätit en del mögelost och häromdagen klämde jag lagom otippat i mig en lättöl.. innan jag började grubbla över om det var en bra idé eller inte.. sent påtänkt då.. lär väl inte vända världen uppochner..

  • viktualia

    PB - jag har också en matkällare som jag kan ha vin i.. känns ju meningsfullt just nu... ööööö.. har mest Blåbär 100% där just nu www.saxhyttegubben.se/blabar-100/index.php

    Ang Nenne - jag skickade ett sms till henne och efterlyste henne. Hon svarade att "hon jobbar och är effektiv på dagtid och renoverar på kvällarna. hon hälsar att hon dyker upp så småningom och att hon har koll på oss så vi sköter oss"

  • viktualia

    Nenne *fnittrar förtjust över ditt glada inlägg*

    Näe jag tror inte att det är ett sådant där troll som Livia såg.. eller så kan man tänka att den där monsterlika tanten någon gång varit spädbarn hon också....

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor