• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    BS - jag vet inte hur det funkar med småbarn, men för vuxna kan man ta allergitabletter mot myggbett!

  • viktualia

    totalt egoinlägg:

    jag sitter och kämpar med medlemsregister åt en förening som jag är med i. fy fnnnnnnnnnn vad trist det är... undrar just vad jag ska belöna mig med sedan.... *fniss*

  • viktualia

    Snorkis - för det första - jag hade aldrig blivit gravid om jag inte hade råkat räkna fel. Och funderar gör jag fortfarande. HELA tiden.

    Jag har kommit fram till att jag är inte emot barn och även om jag inte är stormande lycklig över att jag är gravid, så tänker jag att det blir jag nog när det dyker upp en ny människa. Inget säger ju att man måste stråla genom hela graviditeten... Jag deppar inte heller, är rätt neutral än så länge.

    Det som gjorde att jag fick rumpan ur till slut var nog mest min ålder. Nånstans insåg jag att alla kriterier som jag hade satt upp (gift, fast jobb, bra ekonomi, hus osv) var uppfyllda och att jag i längden inte skulle förlåta mig själv om vi inte hade prövat.

  • viktualia

    Snorkis - och jag är inte ett DUGG sugen på att vara gravid, skulle gärna tryckt på nån knapp och fått en nyföding levererad.. (var inte sugen på det före missfall el illamåendet heller.. har alltid sett själv graviditeten som ett hot mer än en möjlighet...)

    Och det låter inte ett dugg knäppt, det är mitt drömscenario också.. eftersom jag var och är så osugen på just graviditet så har jag ju lyckats komma undan väldigt länge...

    Sen har det ju visat sig att jag är fertil av mig.. och det är ju inget man varken väljer eller vet i förväg...

  • viktualia

    Snorkis - *kram tillbaka* det där velandet fram och tillbaka har jag ägnat mig åt typ sen jag träffade maken... och mer aktivt de senaste tre åren... nu hoppas jag att naturen och min felräkning löst frågan åt mig...

    Idag är jag f ö störtnöjd över att ha varit sugen på kaffe och njutit av den ädla drycken.. jag kanske får må lite som vanligt igen?!? Har inte spytt sen i torsdags.. vore ju najs om illamåendet minskade!

  • viktualia

    Brudsommar - jag är inte allergisk mot myggbett, men allergimedicin dämpar effekten av myggbetten.. det kliar mindre, då kliar jag inte på dem och därför försvinner de fortare.

  • viktualia

    ÅÅÅåå Kakburken är en rolig webshop! Ett sådant här står långt inne i ett köksskåp här hemma www.kakburken.se/product_info.php hihihi!

    Ego - jag hade ju bestämt att det var slut med spyandet. Jö! Helt utan förvarning har just frukosten över gått i slam och jag tuggar på en macka som gärna får stanna...

    OM jag nojjar över något så är det hur jag ska klara att återgå till pendling och jobb nästa vecka.. gaaaaaaaaaaaaaaa
    Må illa så här utan förvarning är ju mer än lömskt...

  • viktualia

    EA - man måste ju inte ha totalfokus på bebisprojektet hela tiden.. själv tycker jag dock att det har varit svårt att förtränga barnprojektet under de perioder när jag har försökt (främst direkt efter missfallen). På nåt sätt har man väckt en björn som tidigare sov... Samtidigt gäller det att leva också!

    Hoppas ni hittar någon balanserad väg framåt. Och glöm inte att tråden finns till för sånt här - vi har alla tjatat i tråden och för egen del kan jag säga att jag hade INTE varit så lugn som jag är om inte tråden hade funnits!!

    *kramar*

  • viktualia

    EA - men det är på nåt sätt lättare för herrarna att ta det lugnt.. det är ju inte de som nojjar efter symptom på om mensen ska komma eller inte... alltså ska man nog inte haka upp sig så väldigt på att de är lugna.. min teori (om min egen make i alla fall) är att han helt enkelt inte tagit in alla info utan glider omkring med en lagom dos kunskap. Just nu gör jag vad jag kan för att få honom att hajja att HAN kommer få ut mycket mer av besöket hos barnmorskan på fredag (inskrivning) om han läst på bättre innan!

    Dags för en tupplur här innan jag drar iväg på info från sjukgymnaster... veckans första vårdbesök ang grav av tre inbokade...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor