• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Pip!

    Nu är jag tillbaka från vår Norrlandssemester! Himla häftigt att se de nordligaste delarna av landet! Otroligt mycket läcker natur, häftiga guideningar i såväl Kirunas gruva som Porjus vattenkraftverk och en massa god mat.

    På minuskontot - mitt jääääääääävla illamående. En av dagarna var vi i Norge och körde en bit ut på Lofoten - jag sov mestadels... *suck*

    Hade bestämt mig för att fixa Lergigian (eller hur det stavas) men nu har jag läst ikapp hela trådsnacket och såg Vännerfans inlägg om hur trött hon blivit av detta... gaaaaa jag skulle ju bli en zombie om jag blev ÄNNU tröttare än vad jag är. Som tur är så varierar det så eländet pågår inte varje dag. Men jag börjar nojja över hur jag ska palla att återgå till pendling och jobb.

  • viktualia

    Tinga - hoppas verkligen att sondmatningen fungerar som förväntat och att ni kommer hem från sjukan med en piggare son.

    Lappis - stå på dig i insikten om att du har gjort vad du kunnat för att bli gravid. Mer el mindre smidiga påhopp från omgivningen får man tyvärr leva med, oavsett vägval i livet...

  • viktualia

    September - didrikssons vuxenkläder har jag bara gott att säga om! Och kolla funktionskläderna - en del behöver strykas sedan man tvättat dem för att de ska fortsätta vara regntäta!

  • viktualia

    japp! jag har just lärt mig det och det funkade asbra! strykjärnet ska vara på en prick - åtminstone för mina regnkläder!

  • viktualia

    snaily - stackars!!!

    själv har jag tokspytt ikväll. *suckar högljutt* får nog ta ett snack med bm på inskrivningen..

  • viktualia
    Frejis skrev 2009-08-06 22:23:05 följande:
    Vickan - vad jobbigt att du fortfarande mår så illa. Läste idag om att det finns Lergigan (comp, tror jag att det var) som innehåller koffein som motverkar tröttheten. Vilken vecka är du i?
    Nu har jag ringt vårdC som ska ringa upp om nån timme. Ska testa det där med L comp och se vad de säger.

    Jag gick in i v11 i onsdags.
  • viktualia
    Vännerfan skrev 2009-08-06 23:53:55 följande:
    Detta sedan jag följde ett tips jag fick av bm igår. Man ska ta Lergigan direkt när man vaknar och sen ligga blickstilla i en halvtimme innan man sakta startar dagen. Det verkade funka, idag iaf.
    genast noterat! ska nog testas här också... nojjar ju som sagt om hur jobbstarten ska bli.. men med sådana trix kanske det blir lättare!
  • viktualia

    Tinga - skönt att sondhistorien känns som ett kliv framåt!

    Snaily - måste få fnissa åt koppelprojektet.. hihi!

    Vänner - jobbigt med foglossning igen! *stackars* Själv tycker jag att mina gravidåkommor är alldeles tillräckliga...

  • viktualia

    Clownis - oj... inte sitta med benen i kors och inte skräddare (vilket jag gör på kontorsstolar).. det där lät läskigt.... med tanke på mitt vanligaste rörelsemönster så får jag nog gå runt med en pall om jag skulle drabbas.. har nämligen ben som inte stämmer med standardhöjd på stolar.... jag når inte ner ordentligt.. därav en massa kreativa (tydligen inte nyttiga för foglossning) sittställningar...

  • viktualia
    Clownis skrev 2009-08-07 12:47:40 följande:
    Viktualia - självklart har du tur så att du slipper foglossning!!!!
    Hm.. vi satsar på det... eller på att världen uppfinner stolar som gör att jag inte sitter i skräddarsställning på kontorsstolar.. *fniss*

    Skickar över en stor portion tur till dig också - det har du förtjänat många gånger om!

    Ego - gurgel vad varmt det är!! mysigt med fint väder men jag är genomsvettig efter en cykeltur på 20 min...
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor