• viktualia

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Telis - japp och de har bort illamåendet men gör mig dödstrött... vilket jag berättade för bm.. att om jag äter Postafen så lär jag inte göra mycket nytta på jobbet.. hon brydde sig inte nämnvärt...

    Annars verkade hon trevlig och helt ok.

    Lappis - supermysigt hus!

  • viktualia

    PB - näee! det var inte alls meningen att du skulle bli nervös och skämmas för trångboddheten behöver du verkligen inte göra. Livet ställer inför en massa olika situationer och i just 08-regionen är ju det där med trängsel inte speciellt ovanligt.

  • viktualia
    Telis skrev 2009-08-14 12:51:24 följande:
    Vickan, det som är det "comp-iga", dvs det som gör att man inte blir så trött, med Lergigan comp, Treo comp osv är koffein, och det kan man köpa separat på Apoteket. Man borde alltså kunna göra sig en egen Postafen comp genom att ta en halv koffeintablett också. Fråga på Apoteket, vet ja.
    du är ju en klurig en..... det ska jag fundera på.... tror att jag ska ställa frågan till min personliga farmaceut!

    Tomtstorlek - vår tomt är 680 kvm varav en hel del är asfalterad uppfart. Trädgården känns ändå rätt lagom stor oavsett om man bara vill förvalta den eller utveckla den. Den är ju anlagd på 30-talet så vi behöver inte piffa den så mycket! Passar mig bra!

    Lappis - inte för att jag riktigt hängde med (är liten nyvaken efter en tupplur) men raggmunk är verkligen UNDERSKATTAT!!! Jag åt under min semestervecka ute i skogen och det var ju ljuvligt gott! Med schysst sidfläsk och lingonsylt till! *mums*
  • viktualia

    PB - det är ju ett jättegulligt hus även om jag anar att det är väldigt lurigt att bo tre pers i det. Och jag måste säga att ni varit strålande duktig på att städa undan joxet! Men det står inte ett ord om tvättmaskin och dylikt.. inte för att hugade sommarstugeköpare kanske har det som första undersökningsfråga men ändå?

  • viktualia

    Piggelin - maken får inte dricka alkohol HEMMA däremot om han är ute/bortbjuden osv är det helt ok. Men framför näsan på mig är det inte ok.. fast det var faktiskt värre när jag precis hade plussat. Nu har jag vant mig lite så nån starköl har han nog fått konsumera. Men det hör till saken att min kära make är "rätt" måttlig i sin alkoholkonsumtion så det är nog inget större problem för hans del.

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor