• Telis
    Äldre 27 Jul 17:20
    1127265 visningar
    8486 svar
    8486
    1127265

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • snaily
    Äldre 26 Oct 21:15

    Sweet - sidan 697, inlägg 6968 till exempel!
    Megabamsekram tillbaka!

  • fru AM
    Äldre 26 Oct 21:15

    viktualia skrev 2009-10-26 21:07:44 följande:


    AM eller Ore - nån av er får som sagt gärna ta tag i frågan om ny tråd!nu är det sängdags i min värld...*godnattkramar*
    Ni måste ha missförstått detta. Jag har rollen som brunchbordsbokare i tråden.



    Vi får väl se vem som hinner först imorgon då. Jag är inte i närheten av en dator på förmiddagen i alla fall. Vaccination + fixa pass till Hektor ...
  • Äldre 26 Oct 21:18

    fru AM skrev 2009-10-26 21:15:59 följande:


    viktualia skrev 2009-10-26 21:07:44 följande:
    Ni måste ha missförstått detta. Jag har rollen som brunchbordsbokare i tråden. Vi får väl se vem som hinner först imorgon då. Jag är inte i närheten av en dator på förmiddagen i alla fall. Vaccination + fixa pass till Hektor ...
    fniss fniss...

    Ore - ta stafettpinnen!

    Sweetan - *kramar i massor*

    Izzie - kolla inboxen!

    Tinga - heja dig!!

    hmmm... sova skulle jag ju....
  • Izzie
    Äldre 26 Oct 21:20

    Åh hej Sweet! Ja, det låter verkligen som att det händer mycket kring dig! När man jobbar så mycket så är det svårt med tålamodet. Har märkt det själv nu när jag jobbat väldigt intensivt under ett par månader. När jag var hemma kom jag in i ett annat "mode", var lugnare och hade MYCKET mera tålamod. Så jag tror att det kommer med situationen. Man vänjer sig och ställer in sina förväntningar efter det. Du har ju inte varit hemma så lång tid i sträck, för mig tog det 3-4 mån att hamna där. Med andra ord behöver du inte alls ha något dåligt samvete.

    Hoppas du kan försöka hitta små saker i vardagen som ger dig energi och dessutom hitta lite tid för avkoppling. Stor kram!

  • Telis
    Äldre 26 Oct 21:22

    Hej Sweet! När hade du en *riktig* semester senast? Kanske inte heeeeeeeelt konstigt om du känner dig trött och sliten?

    Hej Izzie! Anledningen till att vi vill flytta är helt och hållet Televinken. Både maken och jag vill att han ska få växa upp i ett mer barnvänligt område än där vi bor idag. Sen är det ju iofs ingen brådska med att flytta eftersom han inte ens är född än men det gick lite fortare att hitta ett hus än vad vi hade trott. Och så tror jag att det blir kul att kanske få lite mammalediga kompisar i det området man tänker sig att bo i sen än att få kompisar här och sen flytta lagom tills det är dags att börja jobba igen.

  • Izzie
    Äldre 26 Oct 21:24

    Tack Vickan!

  • Izzie
    Äldre 26 Oct 21:28

    Telis - Tycker ni resonerar klokt! Jag kan sakna min o makens lägenhet i stan ibland, men det är ändå fantastiskt skönt att bo i hus. Toppen för Matilda! Hon älskar trädgården!
    Men det tog ca 1 år att känna sig hemma här. Behövde liksom igenom att fyra årstider...

    Det blir säkert toppen med flytten ska du se. Det behöver ju inte vara för alltid heller. Det är lite läskigt att hoppa ibland

  • Izzie
    Äldre 26 Oct 21:29

    att? ALLA fyra årstider...
    Jeeesus, skriver som en kratta...

  • Telis
    Äldre 26 Oct 21:46

    Ja, jag försöker komma ihåg att vi alltid kan flytta igen om vi inte trivs. Fast ju nu när man är lite vemodig tänker man ju mest på att vi inte kan flytta tillbaka just *till den här* lägenheten igen.

    Äsch, det är bara lite kalla fötter och rädsla inför det okända. Det blir säkert jättebra!

  • Telis
    Äldre 26 Oct 21:46

    Sovdags här, puss och gonatt!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor