• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • fru AM

    Ja - och det är lite jobbigt tycker jag. Vissa saker vore det lättare om det bara fanns EN variant av.


    BrudSommar2006 skrev 2009-10-26 13:44:30 följande:
    AM, det finns helt klart verkligen allt!
  • fru AM

    Förresten: har glömt att kommentera galleribilderna! Så kul att få titta in till er trådkompisar! Telis - era tapeter i hallen är verkligen snygga! Inget som hindrar att ni smackar upp såna i nya huset heller.

    Och Bumsis är där! Sån söt liten gumma!

  • BrudSommar2006

    AM, det vore onekligen lättare med mindre valmöjligheter! Ska vi försöka sammanstråla vid tillfälle för overallen?

    Åh, klockan är två, eftermiddagsfika! Det kan jag behöva, jag har nu två gånger loggat in i vårt personalsystem men blivit tvungen att logga ut igen båda gångerna för jag kan inte komma ihåg vad jag skulle kolla, suck.

  • Lapinette

    Tinga - vilken bra smak de har - ostbågar ! Attans vad svårt det är och har varit för er. Kan inte i min vildaste fantasi föreställa mig. Jag hoppas att ostbågarna är en start mot något positivt! STOR KRAM

  • fru AM
    BrudSommar2006 skrev 2009-10-26 14:05:09 följande:
    AM, det vore onekligen lättare med mindre valmöjligheter! Ska vi försöka sammanstråla vid tillfälle för overallen?Åh, klockan är två, eftermiddagsfika! Det kan jag behöva, jag har nu två gånger loggat in i vårt personalsystem men blivit tvungen att logga ut igen båda gångerna för jag kan inte komma ihåg vad jag skulle kolla, suck.
    Absolut sammanstrålning, BS! Vad sägs om en lunch snart? Någon annan som vill vara med?

    HAr precis fikat - och syndat med en smulpaj jag gjorde igår ... med körsbärs- och mörk chokladfyllning ... Gud vad god den var!
  • Lapinette

    Ja en lunch mitt i veckan kan jag ju knappast vara för bakis för . Jag hänger på om jag inte är iväg på något i jobbväg.

  • fru AM

    Lappis, jag minns allt en lunch mitt i veckan då du var bakis!!! Fast lika vacker som alltid ändå såklart. Vår egen lilla partykanin!


    Lapinette skrev 2009-10-26 14:29:32 följande:
    Ja en lunch mitt i veckan kan jag ju knappast vara för bakis för . Jag hänger på om jag inte är iväg på något i jobbväg.
  • Lapinette

    Mon dieu, sitter jag här och kastar gurka i växthus!!! Har ett vagt minne av den lunchen men minns inte vad jag gjorde kvällen innan. Oj, oj, får nog ta och skärpa till mig och växa upp.

  • Lapinette

    Måste försvara mig lite - jag är nästan aldrig ute och partajar. Supersällan ... faktiskt!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor