• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • fru AM

    Apropå Chesterfieldsoffor så önskar jag att vi hade två rum till - så att vi kunde ha ett bibliotek (och ett rum till Hektor). I biblioteket skulle det i min fantasi vara väggfasta bokhyllor och cesterfieldsoffor och en öppen spis ... Nu har vi ju en massa andra rum så det känns lite bortskämt att önska sig fler - men det är just ett bibliotek och ett barnrum till som saknas ...

    Förresten - i min lobbying för att köpa en dubbelvagn (maken är mest emot det) har jag fått hjälp från oväntat håll. När vi var ute på stan i helgen (med banen i varsin vagn) så ropade Livia plötsligt : Jag vill ha en sån vagn (pekade på en dubbelvagn med två syskon i)! Jag vill sitta brevid min Hektor! Och sen högg hon tag i Hektor vagn och drog den till sidan av sin vagn och satt sen och höll ihop vagnarna i säkert tio minuter. Och eftersom hon har lindat sin far runt lillfingret sedan födseln så blir det kanske en dubbelvagn nu ...

  • fru AM
    Telis skrev 2009-10-26 10:54:38 följande:
    Jag har mejlat dig nennes bloggadress, AM!
  • Lapinette

    Jag har haft en grannes katt inlåst i min lägenhet (när jag bodde i förorten). Just då höll de på och bytte stammar i huset så jag bodde mestadels i Frankrike eller på soffan hemma hos mamma. Grannen hörde katten jama och ringde kl 06.00 på morgonen till min mamma som fick gå och släppa ut katten.

    Telis - jag vet att galleriet bara är öppet för oss dvs inte alls lika många som t ex på FB. Det känns ändå personligt att visa sitt hem.

  • Liten med Mindre

    AM - hoppas Livia är bättre på övertalning vad gäller vagn då.


    koko - vad härligt att lillebrors mage verkar uppskatta dina "uppoffringar". Just nu skulle jag gå åt utan ost känns det som. funkar det med får- och getostar?

    Vad skoj det var att kika in hos alla. Jag skulle säga att det mesa hos oss är makens inredning, utom möjligen sovrummet. Men allt är influerat av för lite plats. Trist! Men också skönt att vi inte har så många favoritmöbler till den dag vi hittar hus. Ifall de nu inte platsar i huset menar jag. Jag vill ha med pilasterhyllan, och maken vill ha sängen. Sen är det rätt så lugnt, även om vi säkert inte slänger ut resten.
    Lite hamstertendenser finns kvar.

    Kram till pluttgumman Bumsis! Skoj att få ett ansikte till namnet, och ett namn till "nicket". Fint namn!

  • nennesjuttioåtta

    vilka fina hem och fantastiskt söta barn!!!

    hej alla!

    Telis
    hoppas ni får en miljard för er lägenhet, det är tamejfan den där utsikten värd.

  • nennesjuttioåtta

    hej Cicci! Ha, skulle inte förvåna mig om du får en tredje innan jag ens petat in en eskimå.

  • Lapinette

    nenne - ett kort på brasan tycker jag nog att du borde bidra med!

  • Telis

    Lappis, nej jag vet att du vet det. Jag tycker inte att det är så läskigt att lägga bilder på lägenheten i galleriet som bara koms åt av er här. Men att ha visning på lägenheten och veta att folk går runt där och öppnar garderober och tittar i kylskåpet utan att vi är hemma känns jättejobbigt tycker jag!

    Nenne, ja en miljard är väl lagom?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor