• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • fru AM
    Du behöver inte sluta springa ute och partaja än! Jag tycker det är kul att höra om det mondäna stadslivet där jag sitter till knäna i vällingträsket ...
    Lapinette skrev 2009-10-26 14:35:08 följande:
    Måste försvara mig lite - jag är nästan aldrig ute och partajar. Supersällan ... faktiskt!
  • nennesjuttioåtta

    Am!
    Tänkte på dig igår när vi var och handlade. Såg två burkar med något körsbäraktigt, och det var inte i konjak. Fast det kanske bara var en craving?

  • fru AM

    Nenne: trevligt att du tänkte på mig! Nej, körsbär gillar jag ALLTID! Körsbär, choklad och lite kanel som jag hade i pajen igår var våldsamt gott ihop!

  • Lapinette

    AM - låter supergott och här är en till som älskar körsbär. Mamma sa åt mig att ta en påse i hennes frys när vi ska dit och vattna blommor (de är i Indien).

  • nennesjuttioåtta

    OOh! En av burkarna var jättestor med körsbärskompott, I think.

    lappis

  • BrudSommar2006

    AM, jag har aldrig ätit körsbärspaj, är det körsbär på burk du använder alltså?

    Jag borde lyckas klara en lunch mitt i veckan faktiskt, den här veckan går onsdag/torsdag bra, nästa vecka måndag/torsdag, veckan därpå (v 46) alla dagar, inklusive helgen.

  • Lapinette

    Ahhh... jag ska göra körsbärsclafoutis med mammas körsbär!!! Supermums ... det får det bli nästa gång vi har kompisar hemma på middag.

  • Ore

    *läser ikapp*

    Jag vill också ha Nennes bloggadress!!!

    koko: Härligt att lillebror sover bättre, och att mjölkfritt verkar göra susen

    Telis: Kul att profylaxkursen var bra! *irriterar mig litet över att det inte fanns någon profylaxkurs inom vettigt avstånd att gå, en av nackdelarna med vischan...*

    BS: Angående att föda för sista gången, så pratade jag med en kollega i morses. Hon var nöjd med det antal barn hon hade, men skulle gärna haft en förlossning till, det var en så häftig upplevelse tyckte hon

    Ni bor ju jättesnyggt allihop. Inte alls ångestframkallande, nejdå...

  • fru AM

    Alla körsbärslovers: jag hade konserverade körsbär i sockerlag! (vanlig plåtburk - men Nennes glasburk går säkert bra. Minst 70%ig choklad bruten i bitar + kanel och vaniljpulver i smuldegen (smuldeg under och över körsbär + choklad)

    BS och andra lunchsugna: lunch om två veckor på måndagen eller tisdagen? Alltså 9/10 oktober!?

  • nennesjuttioåtta

    inboxa mig så skciakr jag adressen... herregud, vilken hype!

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor