• Telis
    Äldre 27 Jul 17:20
    1123936 visningar
    8486 svar
    8486
    1123936

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • snaily
    Äldre 26 Oct 19:32

    Kängu
    Ååå vad härligt att vovven trivs med farmor, toppen! Njae, framsteg vet jag inte, vi har tränat lite apportering vilket går bra men i övrigt börjar han bli något av en jobbig tonårsslyngel! Men söööööt!

  • Äldre 26 Oct 19:33

    Oupsie - man får bara titta i galleriet om man bidrar med bild på sig själv!! hör av dig till Telis så får du vara med!!

    mugglan - jooo! våra kök påminner om varandra! vi har vit ek i luckorna och glaskakel utan färg.. men lika är de!

    AM - semester överhuvudtaget låter LOCKANDE... ska ha två dagar denna vecka men inte ta det lugnt... så går det... hm...

    VEEEEEEEEEM startar ny tråd?!? Den här ger väl sig imorrn??????

  • kängu
    Äldre 26 Oct 19:34

    Åh nej, de fruktade tonåren! Minns dom med fasa

    Z trivs med alla som klappar honom och tycker han är den finaste vovven Han är otroligt lite präglad på oss faktiskt, märkligt nog.

    Duktig korv som klarar apportering!

  • fru AM
    Äldre 26 Oct 19:38

    Jag håller mest på och grunnar på hur mycket barnmat som ska med till Thailand - i stället för att glädja mig helt och fullt åt resan. Fast det kanske är det som kallas planering ...?

  • snaily
    Äldre 26 Oct 19:41

    Vickan
    Ja jösses, det är ju redan imorgon! Du kanske?

    Kängu
    Inte sååå duktig, menade inte att han klarar hela momentet, har mest tränat på att hålla kvar apportbock i munnen tills jag säger tack, än så länge.

  • kängu
    Äldre 26 Oct 19:42

    Snaily, det är betydligt duktigare än någon av mina hundar iaf

  • Telis
    Äldre 26 Oct 19:45

    Pratade vi inte om att Ore skulle starta en ny tråd? Annars kanske AM kan? Hon har väl aldrig startat någon heller?

  • Äldre 26 Oct 19:48

    AM - take it babe!! Det är på tiden!!

  • Telis
    Äldre 26 Oct 19:48

    EA, klart att ni ska boka en resa! Antingen så får ni boka av den pga en trevlig anledning eller också får ni åka och trösta er med en fantastisk resa.

  • Ore
    Äldre 26 Oct 19:49

    Jag kan (försöka) starta tråd OM ingen annan vill...

    Men det är nog egentligen bättre om någon annan startar. Onödigt mycket smygläsare annars kanske, eftersom jag inte är den som håller fingrarna i styr när det kommer till brudöverlämningstrådar... Så det kanske väcker ett onödigt och oönskat intresse för tråden, bland "fel" personer, om jag startar den???

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor