• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • muggles

    Läser ikapp, sid 832: men Cicci jag gillar visst Lexington och New Port (Ulrika Messings PortHouse har jättemkt snyggt)! Men inte hos oss...

  • muggles

    AM: ja visst ja så hette designern, kommer ihåg det nu. Men såg samma överkast på Iems. Ah, Thailand, GÖTT!

    Cicci: jag förstår mkt väl att du inte sitter framför datorn och häckar hela dagarna! Det gjorde inte jag heller när jag var mammaledig, man måste ju ut annars får man krupp. Men iaf, det var länge sedan ni var inne, härligt att se er här lite mer!

    Tinga: härligt med ostbågarna! Hoppas det fortsätter med ngt annat (det tror jag). Hur går det med frukt?

  • muggles

    Telis: jag har mejlat några bilder på vår lgh så snart är jag också med. Kan du skicka länken till galleriet till min hotmail också, jag har den bara på jobbdatorn.

    Men de flesta har väl sett våra bilder på hemnet så det är väl ingen nyhet... Dock bor vi ju inte så tokfixat utan tv mm, lite mysigare än så har vi det allt

  • Telis

    Nu finns Muggles lägenhet i galleriet. Och Muggles, du har fått mejl med länk på Hotmail.

    Själv har jag svår ångest för att någon ska vilja köpa vår lägenhet (jag vill inte sälja den!) och svår ångest för att ingen ska vilja köpa den. Jag önskar att man kunde behålla den som övernattningslägenhet.

  • viktualia

    AM eller Ore - nån av er får som sagt gärna ta tag i frågan om ny tråd!

    nu är det sängdags i min värld...

    *godnattkramar*

  • Telis

    Tinga, vad härligt att dom äter ostbågar, det är ju fantastiska nyheter att dom tuggar, sväljer och äter på eget initiativ! Det är ena riktiga läckergommar ni har där hemma.

    BS, hur gick aurora-samtalet?!

  • sweetstreet

    Hallåååååå!
    Fick veta att Nennelainen startat en blogg! SKITBRA!!!

    Själv har jag så jävla lite tid att komma in i tråden. Känns faktiskt jättetrist att jag aldrig hinner in och då verkligen inte kan läsa ikapp.
    Vet inte men har känt mig lite nere på ett vis senaste tiden. inget speciellt som hänt men just detta att jag itne har tid eller ork för saker jag VILL göra får mig att biland känna mig helt urlakad. Förra veckan var jättejobbig för LillSkruttan blev sjuk. De ringde från dagis på tisdagen och hon hade feber så det blev tilll att omplanera jobbet och hämta henne. Sedan försökte vi pussla ihop dagarna så gott det gick så att båda skulle få kunna jobba en del varje dag/kväll. Själv blev jag dålig på onsdagen och kraschade faktsikt hemma på em så maken fick inte alls gå till jobbet som planerat utan stanna hemma resten av den dagen. jag sov från halvtretiden till efter åtta på kvällen. Nästan 6 timmar! Som tut var kände jag mig bättre efters det men fasiken jag funderar lite över om det är p g a utmattning som jag mådde dåligt????

    Vissa dagar känns det som om allt snurrar alldeles för sanbbt omkring mig. Hinner inte med. Känner att det är massor man borde göra hela tiden men som kommer på efterkälken. Allt hopar sig och jag kan känna värsta stressen.
    Och nu pratar vi inte alls ENBART om saker på jobbet eller andra "måsten" utan nu kan ibland även roliga saker göra mig stressad.
    Usch!

    Fast om man tar bort allt detta så trivs jag egentligen bra med livet. Jag njuter mer än någonsin av dottern och jag tycker det är underbart att vara mamma på så många vis. Ändå har jag som sagt den här orförmågan att ha oändligt tålamod. Kan bli såååå frustrerad ibland.
    Nu i veckan när jag spenderade så mycket tid hemma med henne så kände jag verkligen att jag längtade till idag måndag. Och funderade på hur man överhuvdtaget kan vara hemma fulltid emd sina barn så länge som man är i Sverige? Sekunden efteråt fick jag skitdåligt samvete över att ha tänkt så. Men ärligt talat så känner jag att jag inte vet om jag skulle klara det.

    Och då kan jag ändå längta efter henne och tycka det är jättemysigt när man hämtar henne från dagis och kommer hem. Även helgerna är oftast mysiga, men som sagt förra veckan kändes enormt dryg. Och då delade vi ändå på dagarna hemma, jag och maken.

    Okej nog om mig.
    Vad har hänt den senaste tiden?
    Nya pluss?
    Hur mår frejis??
    Någon som vet sidnummer om man vill läsa henes och Bumsis berättelse??? Jag har ingen tid i världen att leta upp den annars.

    Jag tänker på er mycket och som sagt, det känns tråkigt att jag inte kan hänga här som förr.

    Megabamsekramar!!!!!

  • sweetstreet

    Oj såg tingas inlägg nu och ber om ursäkt över att jag klagar på NADA!
    Vännen, jag har tänkt mycket på er också! och killarna. Jag är glad tt du nu ändå ser en uppåtgående trend.
    kan även meddela att våra vänner vars dotter sondmatades länge endast åt popcorn i början när hon började äta själv! Kanske är det just torra saker som de gillar??? Något som inte känns kladdigt o kletigt i munnen?
    Vill även säga att hon utvidgade sin meny till annat också så småningom! Så hon lever inte på pocorn längre utan äter numera det mesta!
    Stor kram!!!!

  • sweetstreet

    Nu msåte jag jobba vidare.
    over and out alla söta rara pinglor här inne!
    Miss you all girls!

  • Izzie

    Här inne är det full fart som vanligt. Hade det så stressigt på jobbet att jag inte hann in under söndagen som jag tänkt mig.

    PB - Trist med magsjukan och att du missade provet.
    Vad fint du skrev om din son förresten! Jag fick tårar i ögonen när jag läste om hans skratt.

    Hattis - Tack för uppdateringen ang september! Hej, vet inte om jag hejat på dig? Vart kommer du ifrån?

    Tinga - Stackars er som har/haft det så jobbigt med killarna och deras matvanor. Hoppas liksom alla andra på en bättring snart! Dagis kan förhoppningsvis ge er den lilla extra skjuts som ni behöver. Både killarna för matlustens skull, men också ett andningshål för dig o maken som kan fokusera på något annat än matande ett tag. Det är guld värt att få en paus ibland, hur mycket man än älskar sitt/sina barn. Stor kram!

    Nenne - Vad kul att du börjat blogga!!! Du är superduktig på att fomulera dig träffsäkert och roligt. Bloggandet kommer nog att passa dig som hand i handsken! Kan jag få adressen till din blogg?

    Telis - Jag gillar också din hall jättemycket! Maffig och intensiv! Förstår att du känner dig kluven inför flytten. Du behöver nog inte oroa dig för att er lägenhet inte skulle bli såld... Vad är den största anledningen till att ni vill flytta?

    AM - Gud va skönt det låter med semester. När är det dags?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor