• Izzie

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Själv trivdes jag bättre med att vara hemma än vad jag trodde. Innan jag gick hem trodde jag att jag skulle klättra på väggarna fullständigt, men jag trivdes kanon efter ett par månader. Däremot räckte 14 mån gott. Det var kul att komma tillbaks till jobbet igen.

    Allra helst hade jag velat vara hemma när bebisen är ett halvår och framåt. Tiden innan dess var inte så kul tyckte jag.

  • Izzie

    Vi har centraldammsugare. Vi har två uttag fördelade på 125 kvadrat. Funkar jättebra. Tystgående, allergivänligt och på det stora hela smidigt. Minns att vår förra dammsugare brukade fastna i dörröppningar och sånt (om man inte drog en helt rakt) och det gjorde mig vansinnig. Gillar min centraldammsugare!

  • Izzie

    EA - jag kan förstå vad du menar när du ser ivf som sista utväg (även om det inte behöver vara så). Å andra sidan är ju inget av de kvarvarande sätten förbrukade bara för ni skulle testa ivf. Kanske är det skönt mentalt att veta att det finns ett antal vägar kvar att gå, oavsett vilken metod man testar?

    Sen tycker jag Telis beskriver det hela klokt! Givetvis är man ingen sämre människa för att man får lite hjälp på vägen!

    Tycket det verkar kanon att det inte är några köer och dessutom gratis. Du och din make borde ha bra chanser till lyckad ivf med tanke på att ni är unga, friska och att inga hinder konstaterats. Kram!

  • Izzie

    Hej Telis! Ja det var ett tag sen! Lite semester utan dator är skälet. Har varit inne och läst lite då och då, men inte haft tid och möjlighet att kommentera.

    Tack, jag mår helt ok. Är lite hängig och förkyld, så jag jobbar hemifrån i eftermiddag. Skönt.

    Hur mår du? Hur var semestern?

  • Izzie

    Telis - Oj då, fortfarande ingen sem! Det var sent. Vad ska ni hitta på när ni väl får semester då?

    Ibland glömmer man hur bra vi har det här med 4-6 veckors sem om året och (för de flesta) bra möjligheter till föräldraledighet)

  • Izzie

    Luftkonditioneringen brukar ju funka bra därborta iaf. Maken var i Las Vegas för några år sen när det var sådär olidligt varmt. Det gick i princip inte att vara ute.

  • Izzie

    :) Det ordnar sig nog ska du se! Ni ska väl inte bara till Vegas va?

  • Izzie

    Telis - Åh vilket fint smycke! Har faktiskt aldrig hört talas om bola förut, men jag tycker idén var fin!
    Ang packningen så är det väl ingen idé att packa för tungt, shoppingen i USA är det bästa som finns!!!

    BS - Men Gud va hemskt! Det låter helt fruktansvärt. Jag kan inte ens försöka sätta mig in i hur det måste kännas för hans stackars föräldrar och andra anhöriga. Jag hoppas verkligen att de hittar hon vid liv så fort som möjligt. Kan inte föräldrarna isåfall "tvinga" honom till att läggas in eftersom han inte är myndig?

    Jag åt gaviscon (tror jag det var) mot halsbränna i slutskedet av graviditeten. Vedervärdigt! Det är ngt slags skum som lägger sig som ett lock. Det finns nog bättre läkemedel tror jag...

  • Izzie

    Tack som frågar! Nej, faktiskt inte. Har superont i halsen och har inte sovit så bra. Har meddelat jobbet att jag kommer in tidigast efter lunch.

    Ja, shoppingen är verkligen toppen i USA. Annars är det ju rätt bra mode för gravida nu. Man kan ju ha vanliga toppar. Satsa på långa linnen, toppar och tunikor. Leggings är ju rätt skönt, de klämmer inte så mycket mot magen.

    När åker ni?

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor