• Telis

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Vi fortsätter på vår åttiofjärde (eller nåt sånt) tråd - under tre års tid har vi hunnit prata om det mesta. Det vi alla (möjligen med ett undantag ) har gemensamt är vår längtan efter barn. Vissa har hunnit skaffa sig flera stycken under åren, andra väntar fortfarande. I stort sett alla sätt att få barn på (utom att stjäla ett på Ikea) är snart representerade här i tråden.

    Men även om barnpratet är den röda tråden så är det ofta minst lika roligt att diskutera eventuella husköp, middagsplaner, vintips, snuskiga ord och Boris Becker och hans färg på ... eh, den lilla kalufsen.

    Så, nu fortsätter vi babblet. Ska vi inte försöka se till att den här tråden spränger 10.000-strecket i antal inlägg? Den förra tråden var såååå nära och vi har lyckats förr.

    Den förra tråden finns här: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3389838.html

  • Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor
  • Lapinette

    Jösses vad händer här! Tittar på hus i några sekunder och ni skriver som galningar.

  • kängu

    Telis, nix! Det är ett jobb här i trakterna, fast bara ett vikariat. Skulle passa ganska bra för då kunde jag vara mammaledig med Ru sen igen efter det är slut...

  • Lapinette

    Borde också jobba ... attans vad svårt det var att starta idag!

  • muggles

    Svårmor gillar jag som uttryck men kan inte heller använda det då min svärmor är en pärla!

    AM: kan du inte adoptera bort H till Lappis el Nenne (el helt enkelt lämna honom på Ikea och "glömma" hämta ut honom) - det kanske går fortare än barnhem i Ryssland?

    Ore: grattis till BMW - inte dåligt bebisåk! Det låter som en mkt bra sömnplan du har!

    Lappis: ja jag tycker det är lite underhållande att titta på huslänkar, inte för att vi ska köpa utan för att se inredning, kakelval mm. Du brukar dessutom fastna för fina hus

  • muggles

    Ore: vi har inte skrivit kontrakt än, det gör vi efter besiktning. Och ja mecklaren som vi kallar henne är den segaste jag varit med om. Mejlade igår för att fråga om mer exakt tillträdesdatum ("februari" är det enda vi vet) och lite annat smått och gott och hon har fortfarande inte svarat. Hon är inte bra!

  • muggles

    Cicci: lycka till med huset, vad spännande om ni ska flytta! Ni får säkert en bra slant för er lgh (sorry, våning heter det ju i Hufvudstaden), det räcker nog till lite renovering.

    Är det ngn här som har koll på vad man använder för medel för att få bort kalkavlagringar på klinkers i duschen, och göra rent kakel/klinkersfogar?

  • fru AM
    muggles skrev 2009-10-08 10:05:03 följande:
    AM: kan du inte adoptera bort H till Lappis el Nenne (el helt enkelt lämna honom på Ikea och "glömma" hämta ut honom) - det kanske går fortare än barnhem i Ryssland?
    Tvivlar på att de vill ha honom eftersom de nu vet hur han är ...

    Har gjort upp en plan m hj a Anna Wahlgrens "Barnaboken" ...
Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor