• passionsblomman

    I vått och torrt och stiltje och orkan

    Här fortsätter vi längta,vänta,räkna och fundera över allt som hör bebisvärlden till och under tiden tar vi hand om varandra i skratt och gråt.

    Du som också vill ha barn-välkommen att hänga i det här helgalna men varmhjärtade gänget!

    Du som är känslig för att läsa om kroppsvätskor, sex och sjukhus, är också välkommen, men härmed varnad.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-16 09:29
    Denna tråd utgör del 6 i vår följetong.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-18 09:28
    Länk till den förra tråden ifall nån vill ha...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-71/m3286162.html

  • Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan
  • Fjällbruttan

    Åh vad fina ni var Jenny!!
    Så läckra bilder, och så snygg klänning!! Och innehållet i klänningen var strålande vackert

    Har ett svagt lite streck på ÄL-testet så nu sak jag se om manne kan lockas i säng tidigt ikväll... tror inte det blir så svårt!

    Blomman, känner igen mig i dag, har flyttat "stort" två ggr i mitt liv och ibland skrtattade jag och ibland spröt tårarna... så mycket har ju hänt där man bott... och så mycket att se fram emot
    Kraar om dig extra länge!

  • Daa

    Hej på er!
    GRATTIS, Jenny. Jättefina bilder på ett vackert par.

    Så... nu ska jag försöka läsa ikapp.
    Har inte varit in här på några dagar, för vi har släpat runt vår brittiske gäst på diverse upptåg, och ni skriver så mycket .

  • Jenny står brud 090801

    Det låter bra tycker jag. Får väl önska er lycka till då


    Fjällbruttan skrev 2009-08-03 19:26:58 följande:
    Har ett svagt lite streck på ÄL-testet så nu sak jag se om manne kan lockas i säng tidigt ikväll... tror inte det blir så svårt!
  • Jenny står brud 090801

    Mina ägglossningstest har visat resultat hela tiden sedan jag började testa för en vecka. Vad det betyder förstår jag inte, kanske har jag hög halt av det ämnet hela tiden?
    Tänkte att det kanske vore klokt att börja testa direkt efter mens nästa gång och se om det blir ett tydligare streck då istället.

    Eller vad tror ni som är lite bättre på det

  • Grå Katt

    Grattis Jenny! Vad fina ni var!

    Och tack alla som lämnat boktips till mig, ska kolla upp dessa!

  • Grå Katt

    Jenny: Troligen har du en viss halt av det ämnet hela tiden. Det har jag också, men när ÄL är på G så blir mitt streck JÄTTEstarkt! Nästan starkare än kontrolllinjen. Då vet man att det är dags.

  • Daa

    Men GRATTISGRATTISGRATTIS till Ankan och Grå Katt. Åååh, vad roligt!

    Blomman: hoppas stenhårt på att det ordnar sig med sambons jobb. Och naturligtvis (hjälp! Jag höll på att skriva isär naturligt vis ) alldeles extra jättemultistenhårt på insemineringsproceduren.

    Ninnnis: Åh, U2-konsert! Har inte rätt att vara avundsjuk, för jag försökte inte ens få biljetter (varför inte??? har ju semester!)
    Så irriterande med telefonköer.

    Fjällbruttan: ÄL? Kör hårt

    Jag trodde jag fick indianbesök igår, men det var falskt alarm (undrar om jag inte är den enda i den här tråden som faktiskt vill att de ska dyka upp, iaf en gång).

  • andbeyond

    Herrejösses vad ni skriver nu igen

    GRATTIS Grå Katt till plusset!
    GRATTIS Jenny till bröllopet! Så fantastiskt vackra ni är, otroligt fina omgivningar ni tog korten i också. Coolt med egen gård och lada - allt bra avis!

    Jag har varit ute och joggat (!). Det händer typ aldrig. Är så stolt

  • Jenny står brud 090801

    OK, då kanske det är så för mig också. Får nog fortsätta att testa då, är ju på dag 16 nu så får väl hoppas på att det blir ett tydligare streck. Tyckte mig ha lite känningar av äl samma dag som jag började testa (dag 11) men vet inte riktigt. Blev så uppspelt av att det visades ett streck att jag nu i efterhand inte kan komma ihåg hur tydligt strecket va

    Grå Katt skrev 2009-08-03 19:54:16 följande:


    Jenny: Troligen har du en viss halt av det ämnet hela tiden. Det har jag också, men när ÄL är på G så blir mitt streck JÄTTEstarkt! Nästan starkare än kontrolllinjen. Då vet man att det är dags.
    Andbeyond: Vad duktug du är som är ute och springer
  • passionsblomman

    Fjällbruttan: Jag har flyttat stort fler gånger än vad som är roligt i mitt liv och jag får en hel del ångest runt den proceduren. Jag avskyr när folk missbrukar det ordet, men jag får verkligen ångest. Separation, stress och brådska, det nya okända och allt vad det är man bär inom sig.

    Mest tänker jag på sonen och hans skolbyte. Det bör ju gå bra, men jag vet så väl hur det känns är det INTE blir bra och jag får nästan panik när jag tänker på att jag är på väg att flytta honom ur en miljö där han har det toppen, till något vi inte vet om det blir bra.

    Det är bäst för ungarna där nere att de är snälla mot honom, det säger jag bara. Annars ska de få bära hem armar och ben i ett knyte! Tro inte för ett ögonblick att det är tomma hot!

    Daa: jag förstår mycket väl att du vill få koll på indianerna igen! Hej förresten!

    Anbeyond: Vad DUKTIG du är som joggar!

    Nu är iallafall sovrummet nästan helt färdigmålat. Det är bara lite runt garderoberna som jag får lov att ta tidigt imorgon.
    Putsade fönstren nu också, så det ser verkligen väldigt fräscht ut i jämförelse med i morse.

Svar på tråden I vått och torrt och stiltje och orkan