• Nocia
    Äldre 28 Mar 23:18
    23457 visningar
    153 svar
    153
    23457

    Sundsvall nr 3

    Här kan Sundsvalls-brudar och brudgummar träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Men troligen blir det väl mest bröllopsprat...
    Välkommen!

  • Svar på tråden Sundsvall nr 3
  • Peny
    Äldre 29 Mar 23:33
    #1

    Hej hopp!
    Kikar in här i nya tråden
    Hur är det med alla?
    Här har vi varit i en stuga mitt i ingenstans i Jämtland tillsammans med ett par vänner under helgen och bara slappat och inte tänkt en sekund på bröllopet. Rätt skönt kan jag säga!
    Vad gäller bröllopet så har en hel del ändå släppt här. Två av mina släktingar ar ringt och bett om ursäkt för sitt beteende och jag vet att några till har dåligt samvete. Så det känns iaf liiite bättre och vi kommer nu försöka släppa de där negativa känslorna och satsa på att ha den fest vi från början tänkt oss. Så nu blir det till att ta nya tag!

    Nocia; Åh, vilken härlig kväll du verkar haft! Vilken bra kompis som bjussar på allt också!

  • Jenzan
    Äldre 30 Mar 19:09
    #2

    Peny: Vad härligt att några av dina släktingar har ringt, måste ju kännas skönt för dig och kan kanske fokusera bättre på planeringen.
    Har lite små problem med inbjudningarna, så typiskt när jag skulle till Panduro och inhandla alla papper. Bruna & gröna ark så var de såklart slut. Har gjort testinbjudningar så vet jag hur de kommer att se ut iallafall! Så de fick beställas...hoppas det inte tar allt för lång tid att få hem. Vill ju så gärna få dem klar så de kan postas.

    Vad härligt med avkoppling! Vi har ju själva en stuga i jämtländska skogarna, mitt ute i blåbärslandet vid en sjö som heter Stora Kälsjön. Det är en fröjd att åka dit, rena medicinen för kropp å själ!!

    Nä, nu ska jag smurfa runt på lite klänningar, har ju inte fått ordning på det ännu jag..

    Ha det så gott alla!

    //Jenny

  • Peny
    Äldre 30 Mar 21:27
    #3

    Jenzan: Vad skönt det låter! Är ju så härligt att få komma iväg så där ibland
    Åh, jag ha inte heller klänning klar Bläää
    Har du hittat någon du är sugen på?

  • Igia
    Äldre 31 Mar 11:46
    #4

    Vad skönt att ngr har tagit sitt förnuft till fånga...

    Vi ska ha möte med toastmastern på fredag och så ska jag beställa klänning i helgen. Ska bli så skönt att få det gjort.
    Har börjat lite smått med inbjudningarna oxå men det är mest göra med kuverten... Ska göra de i tapet har jag kommit på... Så typiskt mig


    Peny skrev 2009-03-29 23:33:56 följande:
    Hej hopp!Kikar in här i nya tråden Hur är det med alla?Här har vi varit i en stuga mitt i ingenstans i Jämtland tillsammans med ett par vänner under helgen och bara slappat och inte tänkt en sekund på bröllopet. Rätt skönt kan jag säga! Vad gäller bröllopet så har en hel del ändå släppt här. Två av mina släktingar ar ringt och bett om ursäkt för sitt beteende och jag vet att några till har dåligt samvete. Så det känns iaf liiite bättre och vi kommer nu försöka släppa de där negativa känslorna och satsa på att ha den fest vi från början tänkt oss. Så nu blir det till att ta nya tag! Nocia; Åh, vilken härlig kväll du verkar haft! Vilken bra kompis som bjussar på allt också!
  • Jenzan
    Äldre 31 Mar 19:40
    #5

    My good! Jag har hittat min klänning!!
    Trodde jag var ett hopplöst fall men idag var jag på Eleganten där jag bokat tid. Men mig hade jag min tärna & toastmadame som smakråd.
    Kom in i butiken och fick smått panik när jag såg alla klänningar som hängde, men efter närmare 1 ½ timme då jag bara i ren förvirring provat alla möjliga klänningar så...då...
    Då hittade jag den som "rätta"!! Den var även på REA.
    Den ska såklart sys in å läggas upp men gjordes visst vid ett senare tillfälle. Ska hämta den på torsdag så då kan jag lägga in en bild i mitt galleri.

    Känns riktigt skönt när man kan skriva klänning...OK!

    Ha en bra kväll alla!

  • Nocia
    Äldre 31 Mar 21:28
    #6

    Härligt att du hittat din klänning Jenzan!

    Vi har precis fått höra att det band vi hade preliminärbokat inte kommer att kunna spela på vårt bröllop
    Vi visste att det fanns en risk att det inte skulle bli något, men hoppet finns ju alltid kvar. Det tråkigaste är att det är min sambos kollegor som inte orkar. Visst förstår jag att en helg är lite helig men vad fasen, det är ju deras kompis och arbetskamrat som gifter sig!
    Ja ja, musik på skiva är inte helt fel... + att vi sparar några tusen...

  • Igia
    Äldre 1 Apr 11:54
    #7

    Vad roligt! Väntar med spänning på bilder


    Jenzan skrev 2009-03-31 19:40:40 följande:
    My good! Jag har hittat min klänning!!Trodde jag var ett hopplöst fall men idag var jag på Eleganten där jag bokat tid. Men mig hade jag min tärna & toastmadame som smakråd.Kom in i butiken och fick smått panik när jag såg alla klänningar som hängde, men efter närmare 1 ½ timme då jag bara i ren förvirring provat alla möjliga klänningar så...då...Då hittade jag den som "rätta"!! Den var även på REA. Den ska såklart sys in å läggas upp men gjordes visst vid ett senare tillfälle. Ska hämta den på torsdag så då kan jag lägga in en bild i mitt galleri.Känns riktigt skönt när man kan skriva klänning...OK!Ha en bra kväll alla!
  • Jenzan
    Äldre 2 Apr 13:11
    #8

    Åh, idag efter jobbet är det dags att hämta klänningen, känns så roligt. Det liksom bara bubblar i kroppen.
    Även en jättefin tiara köpte jag till, såklart lägger jag in bild på den oxå.
    Papperen till inbjudningarna har kommit, så ska även en sväng förbi Panduro och hämta dem. Då kan man börja "snickra" på allvar.

    -Igia: Tänk att jag har nu också funderat på kuvert i tapet, vilken otroligt bra idè!!
    Är ju nästan omöjligt att få tag i kuvert i A5 modell och en en färg som man vill ha. Helst brun eller en mjuk grönfärg är vad jag vill ha.
    Har du köpt rulle ännu?

    Hur går det annars med planeringen?

    /Jenny

  • Jenzan
    Äldre 2 Apr 22:46
    #9

    Hi girls..

    Har nu lagt in två bilder på klänningen. Det blev tyvärr ingen bra bild på själva klänningen. Den är tvådelad så därför kan det se lite knepigt ut.
    Har "hyrt" in klänningen nu hos tostmadamè så inte min kära blir allt för nyfiken i en strut.

    Nä, nu är det dags för sängen, det är så lätt att bli fast här på BT...

  • Igia
    Äldre 3 Apr 10:32
    #10

    Min pappa är målare... Jag hittade ingen som jag ville ha el rättare sagt de jag ville ha kostar så mkt, så jag har fått tapetkartor som de ändå skulle slänga och så har jag tagit skurit ur de jag kommer att använda.


    Jenzan skrev 2009-04-02 13:11:43 följande:
    Åh, idag efter jobbet är det dags att hämta klänningen, känns så roligt. Det liksom bara bubblar i kroppen. Även en jättefin tiara köpte jag till, såklart lägger jag in bild på den oxå.Papperen till inbjudningarna har kommit, så ska även en sväng förbi Panduro och hämta dem. Då kan man börja "snickra" på allvar. -Igia: Tänk att jag har nu också funderat på kuvert i tapet, vilken otroligt bra idè!!Är ju nästan omöjligt att få tag i kuvert i A5 modell och en en färg som man vill ha. Helst brun eller en mjuk grönfärg är vad jag vill ha.Har du köpt rulle ännu?Hur går det annars med planeringen?/Jenny
Svar på tråden Sundsvall nr 3