• Igia

    Sundsvall nr 3

    Vad skönt att ngr har tagit sitt förnuft till fånga...

    Vi ska ha möte med toastmastern på fredag och så ska jag beställa klänning i helgen. Ska bli så skönt att få det gjort.
    Har börjat lite smått med inbjudningarna oxå men det är mest göra med kuverten... Ska göra de i tapet har jag kommit på... Så typiskt mig


    Peny skrev 2009-03-29 23:33:56 följande:
    Hej hopp!Kikar in här i nya tråden Hur är det med alla?Här har vi varit i en stuga mitt i ingenstans i Jämtland tillsammans med ett par vänner under helgen och bara slappat och inte tänkt en sekund på bröllopet. Rätt skönt kan jag säga! Vad gäller bröllopet så har en hel del ändå släppt här. Två av mina släktingar ar ringt och bett om ursäkt för sitt beteende och jag vet att några till har dåligt samvete. Så det känns iaf liiite bättre och vi kommer nu försöka släppa de där negativa känslorna och satsa på att ha den fest vi från början tänkt oss. Så nu blir det till att ta nya tag! Nocia; Åh, vilken härlig kväll du verkar haft! Vilken bra kompis som bjussar på allt också!
  • Igia

    Vad roligt! Väntar med spänning på bilder


    Jenzan skrev 2009-03-31 19:40:40 följande:
    My good! Jag har hittat min klänning!!Trodde jag var ett hopplöst fall men idag var jag på Eleganten där jag bokat tid. Men mig hade jag min tärna & toastmadame som smakråd.Kom in i butiken och fick smått panik när jag såg alla klänningar som hängde, men efter närmare 1 ½ timme då jag bara i ren förvirring provat alla möjliga klänningar så...då...Då hittade jag den som "rätta"!! Den var även på REA. Den ska såklart sys in å läggas upp men gjordes visst vid ett senare tillfälle. Ska hämta den på torsdag så då kan jag lägga in en bild i mitt galleri.Känns riktigt skönt när man kan skriva klänning...OK!Ha en bra kväll alla!
  • Igia

    Min pappa är målare... Jag hittade ingen som jag ville ha el rättare sagt de jag ville ha kostar så mkt, så jag har fått tapetkartor som de ändå skulle slänga och så har jag tagit skurit ur de jag kommer att använda.


    Jenzan skrev 2009-04-02 13:11:43 följande:
    Åh, idag efter jobbet är det dags att hämta klänningen, känns så roligt. Det liksom bara bubblar i kroppen. Även en jättefin tiara köpte jag till, såklart lägger jag in bild på den oxå.Papperen till inbjudningarna har kommit, så ska även en sväng förbi Panduro och hämta dem. Då kan man börja "snickra" på allvar. -Igia: Tänk att jag har nu också funderat på kuvert i tapet, vilken otroligt bra idè!!Är ju nästan omöjligt att få tag i kuvert i A5 modell och en en färg som man vill ha. Helst brun eller en mjuk grönfärg är vad jag vill ha.Har du köpt rulle ännu?Hur går det annars med planeringen?/Jenny
  • Igia

    Ser jättefin ut!


    Jenzan skrev 2009-04-02 22:46:15 följande:
    Hi girls..Har nu lagt in två bilder på klänningen. Det blev tyvärr ingen bra bild på själva klänningen. Den är tvådelad så därför kan det se lite knepigt ut. Har "hyrt" in klänningen nu hos tostmadamè så inte min kära blir allt för nyfiken i en strut. Nä, nu är det dags för sängen, det är så lätt att bli fast här på BT...
  • Igia

    Vad roligt! Lycka till och njut nu!


    090414 skrev 2009-04-03 13:12:27 följande:
    Hej tjejer....Nu börjar det närma sig för oss Om en vecka är vi på gran canaria o den 14april gifter vi oss. Härligt.. Jättesvårt att hitta helavita skjortor i denna stad tydligen, har hittat en till minsta sonen men den större ska ju oxå ha en, men men annars får det bli ngt annat
  • Igia

    Jag har beställt skor nu och ska beställa klänning i veckan. Blev inget i helgen... Dax att göra klart alla inbjudningar oxå.

  • Igia

    Nu är äntligen inbjudningarna klara. Pust... Börjar förstå varför vi inte pysslar så mkt längre, tar längre tid är man tror Men nu ska det bara på frimärke så är det klart.

  • Igia

    Vi har oxå precis skickat våra inbjudningar så nu finns ingen återvändo

    Just nu håller jag på att beställa klänningar och måttar för fulla muggar... Sambon ska å prova kläder imorgon utan mig så det ska bli spännande att få höra vad han tycker.

  • Igia

    Hej på er!

    Här är det full aktivitet, trevligt att se...

    Tyvärr kan jag inte hjälpa med frisör då jag tar med mig min.

    KLänning har jag beställt från Milly precis även så tärnklänningar. Det är en klänning jag har provat i butik som jag har gjort om lite. För fyra klänningar, underkjol och frakt betalar jag 5000 så det var det helt klart värt. I butik kostade bara min klänning 14 900kr.
    Ravna: Jag säger våga! Det verkar som att alla (nästan) som beställt kinaklänning är väldigt nöjda.

    Vi har även börjat få reaktioner på våra inbjudningar och än sålänge är det bara positivt. Alla är glatt överraskade så det är kul.

    Peny: Den finns ingen annastans att prova då? Kanske bara finns Eleganten?? Som tidigare sagt finns ingen annan i liknande modell? Det brukar ju funka så man iaf får se... Annars kan du ju höra med nåt Kina-företag..

Svar på tråden Sundsvall nr 3