• Nocia

    Sundsvall nr 3

    Här kan Sundsvalls-brudar och brudgummar träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Men troligen blir det väl mest bröllopsprat...
    Välkommen!

  • Svar på tråden Sundsvall nr 3
  • Nocia

    Jemma: Det blir väl kanonbra att du gör PRECIS som du vill. Några kommer säkert blir förvånade, men vad gör det?
    Vi ska inte ha någon tårta för ingen av oss är så förtjust i det. Däremot ska vi ha massor med kladdkaka... mums...

    Nu är det 5 dagar kvar för oss! Men prognosen säger regn trist om det blir så! Dagen efter bröllopet ska vi ha picknick med alla våra gäster som är kvar (ca 35-40 st) och då vara utomhus. Så vi har två dagar då vi verkligen hoppas på sol och värme.

  • Jemma

    Nocia - Min blivande tycker som dig & från min sida är det nog ingen som kommer att höja på ögonbrynen utan säga att det är jag i ett nötskal. Däremot kommer nog dom flesta bli förvånad att jag inte har köttbullar & potatis på menyn :) Min absoluta favoriträtt & redan nu har min släkt sagt att dom vet vilken mat det blir Vill ha den maten men där kändes det helt galet så jag får äta det till lunch istället :)

    Vad kul att det är så nära, jag håller tummarna åt dig. Solsken är det som gäller :) Gud vad spännande!

  • Soon2BmrsGroth

    Såg igår på Blomster Landet att det är 25% rabatt på brudbuketter =)

  • thildamy

    wow är det bara rabatt nu... eller om man bokar nu ?
    måste åka dit å kika.

  • Igia

    Kanske skulle svänga förbi där då och se vad de har att erbjuda. Åker upp nu till helgen så då ska vi fixa en massa hoppas jag. Vill börja kunna bocka av nåt på listan... Känns mest som det tillkommer en massa och inget blir helt klart nångång.


    Soon2BmrsGroth skrev 2009-05-18 09:03:02 följande:
    Såg igår på Blomster Landet att det är 25% rabatt på brudbuketter =)
  • Nocia

    Jaha, så var man gift då

    Jag har egentligen bara en sak att säga: Ni har något jättekul att se fram emot tjejer! Det var så fantastiskt roligt!!!

  • Igia

    Grattis! Du får lägga upp lite bilder

    Vem hade ni som fotograf? Var till vår fotograf i fredags och hon hade ett par i lördags som skulle gifta sig... Det var inte ni?


    Nocia skrev 2009-05-24 16:13:48 följande:
    Jaha, så var man gift då Jag har egentligen bara en sak att säga: Ni har något jättekul att se fram emot tjejer! Det var så fantastiskt roligt!!!
  • Annamilla

    Hej på er som går i väntans tider liksom jag!
    Vi slår till den 22a augusti ute I Galtström. Vi kommer att ha en utomhusvigsel och sen middagen i ett partytält utanför restaurangen (Galtströms Café och Restaurang). Hoppas på fint väder så klart.
    Vet ni vilka som hyr ut musikanläggning? Gärna bra priser.
    Vad gäller bröllopstårta verkar de flesta vara dekorerade med marsipan, något jag inte gillar. Jag vill helst ha en bröllopstårta dekorerad med vispgrädde och rosa blommor. Fyllningen ska vara hallon/vanilj. Vad har ni för förslag? Förutom Charm, vilka gör goda bröllopstårtor i stan?
    Tack!

Svar på tråden Sundsvall nr 3