• Nocia

    Sundsvall nr 3

    Här kan Sundsvalls-brudar och brudgummar träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Men troligen blir det väl mest bröllopsprat...
    Välkommen!

  • Svar på tråden Sundsvall nr 3
  • Strindlund

    Soon2BMrsGroth: Veronica! HEJ! Jag såg dig på bröllopsmässan i Söråker men vågade mig aldrig fram, vill inte vara den som tränger mig på. Mig måste du ju komma i håg, Josefine Strindlund, från Nordvik! :D KUL att du också skall gifta dig! Jag gifter mig med min sambo den 22 augusti, men verkar ha långt ifrån lika påkostat som dig! ;)

  • Ravna

    Nocia, tack! Om man bortser från väggarna s verkade stället riktigt vettigt ju. Mamma hälsar på om en månad och då har hon och jag tänkt åka runt till olika Mini-alternativ och se om det är något som är riktigt bra. Hur är det med norra berget? kan man gifta sig där?

  • thildamy

    Hej!
    Jo jag har hört att man kan gifta sig på norraberget ring och kolla lite grann.. innan det bokas upp ska ni gifta er nu iår????
    Mini alt. kolla på Nävsta gamla skola där ska vi vara och hyr då lokalen fr. 7.30 morgonen innan och lämnar nyckeln dagen efter kl.12 och det kostar 2000 helt överkommligt pris.


    Ravna skrev 2009-04-09 22:11:04 följande:
    Nocia, tack! Om man bortser från väggarna s verkade stället riktigt vettigt ju. Mamma hälsar på om en månad och då har hon och jag tänkt åka runt till olika Mini-alternativ och se om det är något som är riktigt bra. Hur är det med norra berget? kan man gifta sig där?
  • Ravna

    Thildamy: Vi ska gifta oss nästa år i juli/augusti är det tänkt, jag är en såndär överplanerare. Mest är det för att verkligen kunna hitta de riktigt billiga alternativen/rea på det som går.

    Hmm, jag kanske borde göra en sammanställning på diverse ställen och beta av alla tillsammans med mamma :)
    Hon har ett jättebra öga för praktiska detaljer, hon har inte ett romantiskt dagdrömmeriben i hela kroppen, till skillnad från mig, hehe.

  • Igia

    Nu är äntligen inbjudningarna klara. Pust... Börjar förstå varför vi inte pysslar så mkt längre, tar längre tid är man tror Men nu ska det bara på frimärke så är det klart.

  • Jenzan

    Nu ligger mina inbjudningar på lådan!!!! IHHhh så spännande!

    Nu är det bara att spåna vidare!

    Hur går det för er alla?
    Imorgon ska vi till Eleganten så min kära får kika på lite kläder, på torsdag ska vi till Piren och träffa ägarna och spåna lite.

    Ha en bra dag!!

  • Igia

    Vi har oxå precis skickat våra inbjudningar så nu finns ingen återvändo

    Just nu håller jag på att beställa klänningar och måttar för fulla muggar... Sambon ska å prova kläder imorgon utan mig så det ska bli spännande att få höra vad han tycker.

  • hjärtat mitt

    BU:::

    Panik angående hår.

    Var först i kontakt m Trudes, ringde dem , var där. De skulle höra av sig ang bokning. Ingen hörde av sig. Ringde igen, de skulle höra av sig. Ingen har ringt och jag för länge sen spolat dem.
    Nu hade jag ringt Sax och kam för några v sedan. Skulle 2höras" i april efter att de tillfrågat personal om ngn kan jobba den dagen jag vill ha hjälp. Ringde idag. Mitt namn stod i en pärm fr den dagen men i bokningne stod inget namn alls . De skulle kolla och höra av sig. Missade samtalet då jag hämtade sonen på dagis. Ringde själv upp. Någon annan har bokat och de kan bara ta en den förmiddagen....

    Hjälp, vart ska jag vända mig?
    Vill ha en klassisk elegant frisyr. Inte för poppig och inte bonnig.
    Har bokat "mias salong" i Haga som HJÄLP, förslag?ett alternativ men orolig att de är omoderna..

  • Peny

    Ravna: Vi ska gifta oss utomhus på Norra berget men det finns även bra inomhusalternativ. Finns ett superfint litet kapell där bl a. Ring och kolla!

    Jenzan och Igia: Härligt att ni fått ut inbjudningarna! Nu är det på G!

    Hjärtatmitt: Vilken dålig stil av dom! Man skäms ju å deras vägnar
    Ett tips är ju "Wicktorias" på Köpmangatan. Hon är kanonbra och trevlig
    Tja, annars finns ju hur många som helst... "Jess" t ex eller "Spray"
    Hoppas det löser sig

    Här är det lite klänningångest... Har hittat en på Tradera jag klurar på men den jag helst skulle vilja ha och som alla andra som tittat tycker jag ska ha är ju såklart en mycket dyrare klänning TYYYYPISKT! Den finns att köpa via Eleganten men då får jag ju inte prova den först (de måste beställa den) utan de beställer bara om jag köper den. Men hur sjutton ska jag veta om den sitter bra på mig ens? Dessutom har jag ju bara sett en liten bild av den..? Känns lite vanskligt... Bläää tycker jag just nu när det gäller klänning
    Hur går det för er andra?

  • hjärtat mitt

    Jag hittade en klänning men var annars intresserad av att beställa på Kanacca.

    Är "Hos Leif" bra?
    "Moss"?
    "Spaze"
    Ska ringa runt idag.

Svar på tråden Sundsvall nr 3