• Strindlund

    Sundsvall nr 3

    Soon2BMrsGroth: Veronica! HEJ! Jag såg dig på bröllopsmässan i Söråker men vågade mig aldrig fram, vill inte vara den som tränger mig på. Mig måste du ju komma i håg, Josefine Strindlund, från Nordvik! :D KUL att du också skall gifta dig! Jag gifter mig med min sambo den 22 augusti, men verkar ha långt ifrån lika påkostat som dig! ;)

  • Strindlund

    Hej!

    Länge sedan jag tittade in i tråden nu.. Känner en viss panik över att gifta mig i kyrka inför 50-60 personer. Har fått en släng av ångesten igen och det är INTE roligt att tänka på att jag (och min man) skall stå i centrum i kyrkan.

    Vi har dock sagt båda två att om jag inte mår bra, så kommer vi att skjuta på bröllopet. Min hälsa är viktigare än att det skall "se bra ut" inför alla. Helst av allt vill jag ju att vi ska genomföra dagen som planerat den 22/8, men blir det inte av så blir det inte.

  • Strindlund

    Det vore förstås en idé, men.. "De närmaste", vilka räknas som de närmaste? De jag/vi räknar som "närmaste" är i princip alla vi bjudit minus ca 10 stycken. Och det är syskon med respektive och barn, samt föräldrar och några vänner.

Svar på tråden Sundsvall nr 3