• Nocia

    Sundsvall nr 3

    Här kan Sundsvalls-brudar och brudgummar träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Men troligen blir det väl mest bröllopsprat...
    Välkommen!

  • Svar på tråden Sundsvall nr 3
  • Igia

    Ser jättefin ut!


    Jenzan skrev 2009-04-02 22:46:15 följande:
    Hi girls..Har nu lagt in två bilder på klänningen. Det blev tyvärr ingen bra bild på själva klänningen. Den är tvådelad så därför kan det se lite knepigt ut. Har "hyrt" in klänningen nu hos tostmadamè så inte min kära blir allt för nyfiken i en strut. Nä, nu är det dags för sängen, det är så lätt att bli fast här på BT...
  • 090414

    Hej tjejer....
    Nu börjar det närma sig för oss Om en vecka är vi på gran canaria o den 14april gifter vi oss. Härligt.. Jättesvårt att hitta helavita skjortor i denna stad tydligen, har hittat en till minsta sonen men den större ska ju oxå ha en, men men annars får det bli ngt annat

  • Igia

    Vad roligt! Lycka till och njut nu!


    090414 skrev 2009-04-03 13:12:27 följande:
    Hej tjejer....Nu börjar det närma sig för oss Om en vecka är vi på gran canaria o den 14april gifter vi oss. Härligt.. Jättesvårt att hitta helavita skjortor i denna stad tydligen, har hittat en till minsta sonen men den större ska ju oxå ha en, men men annars får det bli ngt annat
  • Peny

    Jenzan: Den ser jättefin ut! Vad skönt att du har den delen avklarad

    090414: Åh, vad kul att det är dags snart!! Hoppas ni får en helt underbar vigsel och semester där!
    Vad gäller skjortorna så kan jag tänka mig att det är mer säsongsbetonat då det gäller barnkläder... borde äl få hem mer vitt snart tycker man ju.. Har du frågat i affärerna om de inte får hem några snart?
    Lycka till med skjortjakten!

    Här har sambon hittat sina kläder iallafall. Han köpte dem på Blocket till kanonpris Han ska bara hitta en annan kravatt (fel färg på den som ingick) sen är han klar. SKÖNT!
    Nu är det "bara" jag kvar...

  • Jenzan

    -Peny: Ja, det kännsv erkligen som en liten milstolpe att få klänningen avklarad. Trodde som sagt att jag var ett hopplöst fall.
    Har nu även bokat in en till på Eleganten så min kära får kika på lite kläder, men tänkte även som du hålla koll på Blocket.

    Inbjudningkorten är nu klara, så skönt. Var igår och handlade en mörkbrun tapet rulle på Colorama som kuverten ska göras av.
    Hittade rullen på utförsäljning, 49 kr...inte illa!!
    Adresserna ska printas ut på ett grönt papper från Panduro.

    I veckan måste jag ta tag i och kontakta Smakmakarna som äger piren, måste ju gå igenom buffén och lite annat smått å gott.

    Nu ska vi på kalas, ha det så gott girls!!

    //Jenny

  • thildamy

    Hej !
    Oj vad läänge sen jag var här måste ta tag i bröllopsbestyr igen.
    Nu när vi flyttat och renoverat så har all våran tid gått till det och bröllopet fått vänta.

    Blev glatt överaskad iaf över skatte återbäring!!! ingen oro över pengar mer än nödvändigt, har såldt min 1a brudklänning nu bet och skickat så skönt.
    Hittade sen en klänning neråt landet men inte rätt strl i butiken då fick jag panik så jag tog upp telefonen och ringde till Wedding design och DET ÅNGRAR JAG INTE!
    visst lite dyrare än jag tänkt mig men shit jag hittade MIN klänning det känns överallt att det e verkligt min så nu är handpenningen klar och tillverkning påbörjas.

    HAr idag varit och bokat om min brudfrisyr tid till kl. 9 och bokat in make på face till kl. 10 så då ska jag nog hinna klä om och fixa lite innan vigseln kl. 14
    På torsdag är det 5 månader kvar .... det låter så långt men 156 dagar kvar idag låter inte lika långt.

    Nu ska jag bara ta mig till att titta på buketter och tårtor och inte glömma bort mina skor

    CIAO!

  • Nocia

    hi hi, jag trodde att du, thildamy, hade bokat in din man (make) på face. Jag tänkte "hmm.. ska han också få sminkning, så trevligt". Btw, tar din frisyr bara en timme? Min tar nog mins 1,5 timme.

    Jag blev möhippad i lördags! Först dök min syrra (som inte bor i stan) upp på fredagen med sin familj. Jag fattade ingenting, de skulle ju komma på påsk. På lördagen var vi på stan och åt då två av mina vänner kom. Fattade fortfarande ingenting. Då berättade de att det var möhippa! De drog iväg mig till Marielles spa. Fick ansiktsbehandling, massage och make-up. Sen på H&M för att införskaffa lite partykläder. Hem till en av tjejerna för drinkar, sen på Saffran, mums och avslutningsvis på O´learys. Underbar dag som passade mig perfekt! Är inte så mkt för utklädning och liknande spex. Men detta var skoj!

  • Igia

    Jag har beställt skor nu och ska beställa klänning i veckan. Blev inget i helgen... Dax att göra klart alla inbjudningar oxå.

  • hjärtat mitt

    Skor?
    Varifrån?

    Hur är det känner någon til någon spelman/violinist i stan som skulle kunna spela en gånglåt som ingångsmarsch?

    Min morfar spelar men ska spela ett stycke av Bach som utgångsmusik och han är 88 och jag vågar inte pressa honm mer än nödvändigt, särskilt som han inte spelar folkmusik annars....

    Hjälp, just nu är musiken ett planeringsämne, annars börjar allt möjligt falla på plats.

    Hur går det för er?
    Har våren kommit till stan eller finns snö kvar?

  • Nocia

    Hjärtat mitt: kolla på Kulturskolan. Där finns ju ett antal fiol-lärare och någon av dem kanske kan spela själv eller har nån elev som är bra.
    www.sundsvallskulturskola.se

    skor? det funderar jag också på. Ska 8/5 på slutprovning på Eleganten och då ska skorna vara på... hmm... känner mig lite stressad...

Svar på tråden Sundsvall nr 3