• Nocia

    Sundsvall nr 3

    Här kan Sundsvalls-brudar och brudgummar träffas och prata om allt mellan himmel och jord. Men troligen blir det väl mest bröllopsprat...
    Välkommen!

  • Svar på tråden Sundsvall nr 3
  • Ravna

    Peny: Ska göra, Verkar ju vara hur bra utsikt som helst där, vet inte hur det är på sommaren eftersom jag bara varit där på julmarknad.

    Hjärtat mitt: Vad dåligt av dom! Jag har också hört bra om Wicktorias.

    Peny: Har inte eleganten någonting i en liknande modell? Om det finns någon i liknande snitt kan du ju prova den för att se om det skulle kunna fungera.

    Just nu går jag själv i valet och kvalet...
    Ska jag beställa skräddarsydd klänning från Wai Ching wai-ching.com/ (Bridal/Prism dress) för 7000 eller om jag ska köpa en billigare kinaklänning.. waaaah jag vill verkligen ha den där klänningen, Jag har i en klänning i liknande stil (jag är nu en stor flicka med enorm byst så man måste betänka att de kommer ju få sy den efter mina mått och då blir klänningen ANINGEN kurvigare än den är på modellen på hemsidan) och den sitter jättebra.

  • Igia

    Hej på er!

    Här är det full aktivitet, trevligt att se...

    Tyvärr kan jag inte hjälpa med frisör då jag tar med mig min.

    KLänning har jag beställt från Milly precis även så tärnklänningar. Det är en klänning jag har provat i butik som jag har gjort om lite. För fyra klänningar, underkjol och frakt betalar jag 5000 så det var det helt klart värt. I butik kostade bara min klänning 14 900kr.
    Ravna: Jag säger våga! Det verkar som att alla (nästan) som beställt kinaklänning är väldigt nöjda.

    Vi har även börjat få reaktioner på våra inbjudningar och än sålänge är det bara positivt. Alla är glatt överraskade så det är kul.

    Peny: Den finns ingen annastans att prova då? Kanske bara finns Eleganten?? Som tidigare sagt finns ingen annan i liknande modell? Det brukar ju funka så man iaf får se... Annars kan du ju höra med nåt Kina-företag..

  • thildamy
    Peny skrev 2009-04-15 22:35:44 följande:
    klänningångest... Har hittat en på Tradera jag klurar på men den jag helst skulle vilja ha och som alla andra som tittat tycker jag ska ha är ju såklart en mycket dyrare klänning TYYYYPISKT! Den finns att köpa via Eleganten men då får jag ju inte prova den först (de måste beställa den) utan de beställer bara om jag köper den. Men hur sjutton ska jag veta om den sitter bra på mig ens? Dessutom har jag ju bara sett en liten bild av den..? Känns lite vanskligt... Bläää tycker jag just nu när det gäller klänningHur går det för er andra?
    BESTÄLL TID I SÖRÅKER PÅ WEDDINGDESIGN !!!
    Det är ju där jag köpt mig min wow wow klänning
    Kram på dig vännen min!
  • Nocia

    hej! Kanske ni har några tips till mig ang dukning?
    Vi ska ha vita linnedukar, värmeljus och konstgjorda gerberor i grönt och vitt. Nu har jag insett att det kommer att behövas något i mitten av bordet typ som en löpare. Kan dock inte ha löpare för bordet är bara 70 cm brett, det blir inte bra. Funderar på murgröna eller utströdda gröna paljetter. Färgtemat är vitt och grönt med lite bruna inslag.

    Har ni några andra idéer på vad man kan ha?

  • Igia

    Vi kommer att ha löpare på borden och våra bord är oxå bara 70 cm. Gör löpare av typ krossad sammetstyg som jag river i 15-20cm bitar. Köpte på 5m rulle på Jysk för 69:-


    Nocia skrev 2009-04-17 19:03:04 följande:
    hej! Kanske ni har några tips till mig ang dukning?Vi ska ha vita linnedukar, värmeljus och konstgjorda gerberor i grönt och vitt. Nu har jag insett att det kommer att behövas något i mitten av bordet typ som en löpare. Kan dock inte ha löpare för bordet är bara 70 cm brett, det blir inte bra. Funderar på murgröna eller utströdda gröna paljetter. Färgtemat är vitt och grönt med lite bruna inslag. Har ni några andra idéer på vad man kan ha?
  • Peny

    Thildamy: Hmm alltså ekonomin är ju som du vet mitt bekymmer... det är för dyrt på Weddingdesign för mig
    Tack ändå vännen

    Någon som har tips på vart jag hittar linnelöpare tokbilligt? Gör inget okm det inte är 100% linne. Vill ha den där äkta linnefärgen (gråbeige).

  • thildamy

    Peny Peny Peny... weddingdesign är ju billigare än ELEGANTEN!!!
    Du kan ju alltid hyra Nä vi måste styra upp och ha en bröllops träff vi 4 Säg inget till din m2b bara att det e planerings träff
    Vi säger att vi ska gotta oss lite med nå go fika,, vad tror du?

    Måste du ha linne ??? annars e ju panelgardiner ett alternativ spom e billigare än att köpa löpare.


    Peny skrev 2009-04-18 15:47:56 följande:
    Thildamy: Hmm alltså ekonomin är ju som du vet mitt bekymmer... det är för dyrt på Weddingdesign för mig Tack ändå vännen Någon som har tips på vart jag hittar linnelöpare tokbilligt? Gör inget okm det inte är 100% linne. Vill ha den där äkta linnefärgen (gråbeige).
  • Ravna

    Jag blev kär i min m2b hemlands folkdräkter, men de är lite för medeltida och nu har jag hittat en modern version *weee*
    Jag lägger upp den i galleriet så kan ni säga vad ni tycker.. jag tror jag ska ha den i guld... jag gillar inte vitt men guld är alltid en trevlig färg :)
    Peny, kan du inte prova något eller göra som så många andra, kinaklänningar?
    Jag vet att jag inte ska gifta mig förrän långt senare än er andra men kan man hänga på fikat?
    Linnefärgade panelgardiner borde gå att få tag på lite överallt.

  • Peny

    Thildamy: Nja alltså den klänning jag klurar på kostar 4200 på eleganten. På weddingdesign kostar det mesta från 5000:- och uppåt Och om jag köper via tradera blir det ännu billigare Hur som haver så håller jag med om atgt vi borde ha en träff snart igen. Men jag tror att det vore bra om min m2b får en chans att träffa er i lugn och ro innan vi kör en bröllopssnacksträff Annars kommer han väl aldrig våga träffa er igen

    Ravna: jo jag har spanat efter linnefärgade panelgardiner för då kan jag ju bara klippa till dem i den längd jag vill ha men inte hittat till något kanonpris Har du sett det någonstans?

Svar på tråden Sundsvall nr 3