• Peny

    Sundsvall nr 3

    Hej hopp!
    Kikar in här i nya tråden
    Hur är det med alla?
    Här har vi varit i en stuga mitt i ingenstans i Jämtland tillsammans med ett par vänner under helgen och bara slappat och inte tänkt en sekund på bröllopet. Rätt skönt kan jag säga!
    Vad gäller bröllopet så har en hel del ändå släppt här. Två av mina släktingar ar ringt och bett om ursäkt för sitt beteende och jag vet att några till har dåligt samvete. Så det känns iaf liiite bättre och vi kommer nu försöka släppa de där negativa känslorna och satsa på att ha den fest vi från början tänkt oss. Så nu blir det till att ta nya tag!

    Nocia; Åh, vilken härlig kväll du verkar haft! Vilken bra kompis som bjussar på allt också!

  • Peny

    Jenzan: Vad skönt det låter! Är ju så härligt att få komma iväg så där ibland
    Åh, jag ha inte heller klänning klar Bläää
    Har du hittat någon du är sugen på?

  • Peny

    Jenzan: Den ser jättefin ut! Vad skönt att du har den delen avklarad

    090414: Åh, vad kul att det är dags snart!! Hoppas ni får en helt underbar vigsel och semester där!
    Vad gäller skjortorna så kan jag tänka mig att det är mer säsongsbetonat då det gäller barnkläder... borde äl få hem mer vitt snart tycker man ju.. Har du frågat i affärerna om de inte får hem några snart?
    Lycka till med skjortjakten!

    Här har sambon hittat sina kläder iallafall. Han köpte dem på Blocket till kanonpris Han ska bara hitta en annan kravatt (fel färg på den som ingick) sen är han klar. SKÖNT!
    Nu är det "bara" jag kvar...

  • Peny

    Ravna: Vi ska gifta oss utomhus på Norra berget men det finns även bra inomhusalternativ. Finns ett superfint litet kapell där bl a. Ring och kolla!

    Jenzan och Igia: Härligt att ni fått ut inbjudningarna! Nu är det på G!

    Hjärtatmitt: Vilken dålig stil av dom! Man skäms ju å deras vägnar
    Ett tips är ju "Wicktorias" på Köpmangatan. Hon är kanonbra och trevlig
    Tja, annars finns ju hur många som helst... "Jess" t ex eller "Spray"
    Hoppas det löser sig

    Här är det lite klänningångest... Har hittat en på Tradera jag klurar på men den jag helst skulle vilja ha och som alla andra som tittat tycker jag ska ha är ju såklart en mycket dyrare klänning TYYYYPISKT! Den finns att köpa via Eleganten men då får jag ju inte prova den först (de måste beställa den) utan de beställer bara om jag köper den. Men hur sjutton ska jag veta om den sitter bra på mig ens? Dessutom har jag ju bara sett en liten bild av den..? Känns lite vanskligt... Bläää tycker jag just nu när det gäller klänning
    Hur går det för er andra?

  • Peny

    Thildamy: Hmm alltså ekonomin är ju som du vet mitt bekymmer... det är för dyrt på Weddingdesign för mig
    Tack ändå vännen

    Någon som har tips på vart jag hittar linnelöpare tokbilligt? Gör inget okm det inte är 100% linne. Vill ha den där äkta linnefärgen (gråbeige).

  • Peny

    Thildamy: Nja alltså den klänning jag klurar på kostar 4200 på eleganten. På weddingdesign kostar det mesta från 5000:- och uppåt Och om jag köper via tradera blir det ännu billigare Hur som haver så håller jag med om atgt vi borde ha en träff snart igen. Men jag tror att det vore bra om min m2b får en chans att träffa er i lugn och ro innan vi kör en bröllopssnacksträff Annars kommer han väl aldrig våga träffa er igen

    Ravna: jo jag har spanat efter linnefärgade panelgardiner för då kan jag ju bara klippa till dem i den längd jag vill ha men inte hittat till något kanonpris Har du sett det någonstans?

  • Peny

    Ravna: Spanade i ditt galleri... var det den blå klänningen som du menade? Jättefin!

  • Peny

    090414 och Ravna: tack för tipsen! Ska titta på båda så får vi se vad det blir

    Här är det bläää. Verkar gå troll i vårt bröllop över huvud taget
    För det första får jag aldrig till någon träff med tärnorna som inte ens kan svara och ge mig förslag på datum att ses. Kluuurigt
    För det andra så har vår toastmaster igår berättat att han inte kan komma på bröllopet och vips står vi utan toastmaster
    För det tredje så står vi även helt plötsligt utan kock och personal Alldeles matt nu. Vill inte ha mer skit nu! Nu får det banne mig gå som vi vill. Om inte annat så borde det bli en kanonvigsel och fest med tanke på allt skit nu innan. Kan ju bara bli bättre

    Nu närmar det sig brudar! Härligt!

  • Peny

    Nocia: Grattis!! Hoppas dagen blev precis som ni önskade

    Nu var det superlängesedan jag var in här. Tiden räcker inte riktigt till
    Här är det ff massor kvar att göra men jag har iaf både fotograf och band klart och så har jag beställt och betalat min klänning idag!
    Så nu väntar jag ivrigt
    Ni andra då? Är ni klara med klänning?

  • Peny

    snartNordvall: Jag har en kompis som är DJ och han har även utrustning för uthyrning Jag kan ju kolla med honom om han har någon hemsida du kan titta på eller om jag kan lämna hans nummer till dig?

    Vi kommer köra liveband i sådär en 45 minuter och sedan DJ resten av kvällen. Det tror vi blir bra

  • Peny

    Snart nordvall: Jag vet inte vad han brukar ta men han gav mig de här uppgifterna så att jag kunde ge dig dom och där hittar du kanske priser mm. Om inte annat kan det vara en bra idé att maila och fråga
    www.governor.se
    emil@brolin.info

  • Peny

    Strindlund: Usch och fy vad trist att du mår så dåligt av allt!
    Men jag tänker som så... det är ju faktiskt ER dag och om du bara mår dåligt av att vigas inför alla så ska ni heller inte göra det! Ni kan väl viga er själva och sen har ni fest med alla nära och kära? Då får ni lugn och ro då och släkt och vänner får ändå dela dagen med er Blir någon sur så är det ju såklart inte så kul men ärligt talat: so what? Om du förklarar läget och de ändå inte förstår så är det deras problem. De med lite sunt förnuft skulle så¨klart tycka att det var tråkigt att missa det MEN de skulle förstå er och respektera ert val.
    Lycka till med allt!

    Thildamy: ahh, jag har lite ågren kring just det
    En av mina tärnor ska fixa till mina naglar men då måste jag ändå lyckas spara ut dom och hålla dem fina... skulle kanske för säkerhets skull ha något att bygga på med men sånt kan ju inte hon. Kluuurigt!

    Idag har vi varit till Kerstins Tårtmakeri och pratat tårta Ikväll blir det provsmakning av de olika fyllningarna så vi ska kunna välja. Huur svårt som helst ju!
    Vad ska ni ha för fyllningar?

  • Peny

    Haha precis samma fyllning som vi fastnade för! '
    Supersmarrigt!


    Soon2BmrsGroth skrev 2009-06-19 09:55:35 följande:
    Strindlund: Förstår att det känns jobbigt för dig. Kan bara hålla med Peny. Vig er ni två, kanske borgerligt och sen har ni en bröllopsfest?Thildamy: Jag gör mina naglar på Pleasure, kostar endast 600:-Peny: Har också varit till Kerstin. Blev helt klart vit choklad och hallon för oss =) Nu är det bara 1 månad kvar för oss, är så otroligt stressad och nervös, men det hör väll till =)
Svar på tråden Sundsvall nr 3