• Fenixx

    JULI - 2010

    Ja då är det väl även dags för oss Juli-brudar 2010 att få en egen tråd där vi kan samlas och dela med oss av tips för nästa sommars stundande bröllop!!

  • Svar på tråden JULI - 2010
  • Dream Messiah

    MissAlice: eran deal låter kanon! 1000 kr är kanske mycket, men det är mycket som ingår, så det känns bra. Och att en koordinator ingår låter uuunderbart! Vad är det för ställe, om man får veta?

    Vad gäller lokal har vi tänkt oss ett värdshus eller liknande nära vatten och fin natur..absolut inte någon restaurang inne i stan. Vi tycker det vore bäst med buffé, men vi vet inte än vad för sorts buffé.

    För övrigt är jag 26 och sambon (relativt) snart 25 och har varit ihop i nästan 4 år. För några dagar sedan var det 3 år sedan vi förlovade oss. :)

    Ni då?

  • MissAlice

    Bjertorp slott heter det, du hittar de om du googlar =) Så fint! Ja, de var ju som sagt ganska dyrt men de löser sig säkert på vägen! Just ni sparar vi för fullt och det är faktiskt kul när man vet vad pengarna skå gå till..

    Vi är 24,25 och har varit ihop i 2,5 när vi gifter oss =)

  • sarahkka76
    tesand skrev 2009-05-22 19:37:57 följande:
    Lokalen e bokad och prästen med=)ha lagt upp min klännig i galleri så ni får gärna kolla in den=)jag ÄLSKAR den=)
    Grattis till bokningarna. Klänningen är såå fin
  • Nyen80

    Hej, får jag hoppa in här? Jag och min m2b gifter oss den 24 juli 2010. Friade den 10 maj så nu är planerna i full gång. Vi är bara i startgroparna men vi har bestämt oss för att gifta oss utomhus så till veckan ska vi åka runt lite och spana efter någon plats vi kan vara på. Det bör helst vara någonstans där man kan vara under tak i fall det skulle börja regna. Vårt bröllop är än så länge hemligt eftersom vi ska överraska alla tänkte vi. Har inte berättat för någon än vilket är lite jobbigt eftersom man vill skrika ut till hela världen!!
    Vi kommer att göra så mycket eget som vi bara kan, maten kommer vi att fixa själva, det blir lite plock och sen tårta och kaffe.
    Synd att det är ett heelt år kvar, är så lycklig och vill göra allting nu, haha!

  • sockersmulan

    Välkommen hit!

    Känner igen det där om att man vill göra precis allting nu, haha Vi är oxå bara i startgroparna av planeringen. Ska gifta oss 10/7, eventuellt utomhus. Har gjort en preliminär gästlista (myyyycket längre än vi först trott, hihi) +hittat en fin lokal. Ska nog boka den idag, faktiskt, whee! Precis som ni ska vi laga maten själva. Jag funderar även på att baka cupcakes i stället för att köpa tårta. Älskar att baka!
    Vad ska ni ha för mat, förresten? Vi ska ha buffé, så samlar på bra idéer.


    Nyen80 skrev 2009-05-25 08:33:19 följande:
    Hej, får jag hoppa in här? Jag och min m2b gifter oss den 24 juli 2010. Friade den 10 maj så nu är planerna i full gång. Vi är bara i startgroparna men vi har bestämt oss för att gifta oss utomhus så till veckan ska vi åka runt lite och spana efter någon plats vi kan vara på. Det bör helst vara någonstans där man kan vara under tak i fall det skulle börja regna. Vårt bröllop är än så länge hemligt eftersom vi ska överraska alla tänkte vi. Har inte berättat för någon än vilket är lite jobbigt eftersom man vill skrika ut till hela världen!! Vi kommer att göra så mycket eget som vi bara kan, maten kommer vi att fixa själva, det blir lite plock och sen tårta och kaffe.Synd att det är ett heelt år kvar, är så lycklig och vill göra allting nu, haha!
  • Nyen80

    Vi tänkte också ha buffé i form av, pastasallad, grillspett, potatisgratäng, kycklingfileér, blandat kallskuret, sallad ,baugette m.m
    Vi tänkte också stå för alkoholen så öl och vin eller cider till maten, sen blir det likör eller wiskey till kaffet. Vi vill satsa ganska mycket på festen eftersom vi kommer att ha ett väldigt enkelt bröllop, ingen marängklänning för 10 000 kr alltså ;)
    Jag har varit gift en gång tidigare och var också inne på att göra cupcakes men insåg snabbt att jag inte hade tiden eller tålamodet för att få de så där fina som man vill att de ska vara. Dock var det en grej jag verkligen ville ha så jag håller tummarna för att du får till dem =)

  • josspossgirl1

    nu var det ett par dagar sen jag skrev, härligt att det är sån action i tråden

    jag och min sambo fyller båda 27 år i år... har två barn och har varit tillsammans i sex år nu till hösten,.. herregud vad tiden går

    VI ska catera maten från ett ställe som vi hittat som har kanongod OCH billig mat, härlig kombination måste jag säga
    Gästlistan blev tyvärr mycket längre än vad vi trodde från början.. men men , man gifter sig ju bara en gång.

    Vet ni, på onsdag ska jag hämta mina ringar, nu e de färdiga.. jag berättade ju för ett par veckor sedan att jag köpt ringarna från schalins precis innan höjningen, vilket jag tjänade 4000 kr på, perfekt. VÅra förlovningsringar som vi har nu ska vi smälta ner och göra en ny, större ring till min m2b, men det gör vi nästa år några månader innnan det e dags... åh, kommer ju gå och smygprova mina ringar hela tiden, hehe

  • sockersmulan

    Vilka bra buffé-idéer! *antecknar* Vi vill också satsa mycket på festen, ska precis som ni bjuda på alkohol också. Jag är inne på att försöka hitta en studentklänning, tycker det finns många fina till bra pris.

    Hihi, tack för att du håller tummarna för mig! Jag är lärare =är ledig hela sommaren, så jag har gott om tid att öva iaf..ska testa lite olika smaker och så tänkte jag.


    Nyen80 skrev 2009-05-25 12:56:49 följande:
    Vi tänkte också ha buffé i form av, pastasallad, grillspett, potatisgratäng, kycklingfileér, blandat kallskuret, sallad ,baugette m.m Vi tänkte också stå för alkoholen så öl och vin eller cider till maten, sen blir det likör eller wiskey till kaffet. Vi vill satsa ganska mycket på festen eftersom vi kommer att ha ett väldigt enkelt bröllop, ingen marängklänning för 10 000 kr alltså ;)Jag har varit gift en gång tidigare och var också inne på att göra cupcakes men insåg snabbt att jag inte hade tiden eller tålamodet för att få de så där fina som man vill att de ska vara. Dock var det en grej jag verkligen ville ha så jag håller tummarna för att du får till dem =)
  • Everton

    Jag är sååå glad idag, har beställt min ring!!!! :oD
    Jag var inne på en ring som var en aning över vad jag hade tänkt mig i pris, men sen när jag började prova olika ringar i affärer, liknande den ringen jag var inne på så kändes det inte bra.
    Så jag bytte helt enkelt spår och har nu valt en klassisk ring med 1 sten.
    Det känns sååååå himla bra!!!! dock fortfarande lite mer pengar än vad jag tänkt men ändå skit samma....det känns perfekt och jag längtar tills jag får se den i verkligheten för att prova den.
    Man gifter sig bara 1 gång!!! (Hoppas jag på iaf..hehehe) och då måste man få den perfekta ringen!!! :o)

    Det kanske är lite tidigt att beställa ringar nu...när det är mer än 1 år kvar innan man ska gifta sig..men jag fick det till ett sånt himla bra pris att det gick inte att vänta!!

    Förresten ett par kompisar fick veta att vi ska gifta oss....de kom på oss när vi beställde ringarna, vad gör man då??? svårt med några vita lögner...hahahahahha
    Men nu har jag nån att prata och diskutera olika idéer med..sååå bra!!!

    Hoppas bara att de kan hålla bröllopet hemligt så länge!

    Josspossgirl1: Jag kommer göra precis som du....smygprova ringen hela tiden under året...hahahahha

  • Fenixx

    everton>> har du nån bild på ringen du beställt?
    måste ju ha blivit lite smålustigt när era kompisar kom på er där hihi.

Svar på tråden JULI - 2010