Inlägg från: Nyen80 |Visa alla inlägg
  • Nyen80

    JULI - 2010

    Hej, får jag hoppa in här? Jag och min m2b gifter oss den 24 juli 2010. Friade den 10 maj så nu är planerna i full gång. Vi är bara i startgroparna men vi har bestämt oss för att gifta oss utomhus så till veckan ska vi åka runt lite och spana efter någon plats vi kan vara på. Det bör helst vara någonstans där man kan vara under tak i fall det skulle börja regna. Vårt bröllop är än så länge hemligt eftersom vi ska överraska alla tänkte vi. Har inte berättat för någon än vilket är lite jobbigt eftersom man vill skrika ut till hela världen!!
    Vi kommer att göra så mycket eget som vi bara kan, maten kommer vi att fixa själva, det blir lite plock och sen tårta och kaffe.
    Synd att det är ett heelt år kvar, är så lycklig och vill göra allting nu, haha!

  • Nyen80

    Vi tänkte också ha buffé i form av, pastasallad, grillspett, potatisgratäng, kycklingfileér, blandat kallskuret, sallad ,baugette m.m
    Vi tänkte också stå för alkoholen så öl och vin eller cider till maten, sen blir det likör eller wiskey till kaffet. Vi vill satsa ganska mycket på festen eftersom vi kommer att ha ett väldigt enkelt bröllop, ingen marängklänning för 10 000 kr alltså ;)
    Jag har varit gift en gång tidigare och var också inne på att göra cupcakes men insåg snabbt att jag inte hade tiden eller tålamodet för att få de så där fina som man vill att de ska vara. Dock var det en grej jag verkligen ville ha så jag håller tummarna för att du får till dem =)

  • Nyen80

    Hej allihopa! Hur går era planer?
    I går diskuterade vi bröllopskläderna, m2b vill gärna ha frockcoat alt kostym med väst under. Jag funderar på en väldigt enkel klänning utan släp i blankt siden. Eftersom jag varit gift en gång tidigare och hade en riktigt maffig klänning med släp vill jag hålla det väldigt enkelt. Har en kanon-butik bara ca 1 mil bort med massor med klänningar, är sugen redan nu på att åka o prova. Men eftersom jag gärna vill ha smakråd MÅSTE jag ju berätta för någon som kan följa med mig =S
    Hur skulle ni göra?
    Vad långt har ni kommit i valet av klänning?
    ska jag avvakta lite till?

  • Nyen80

    Hej allihopa!

    Snacka om att man kände av bröllopsstämmning i går. Först var det vigseln på Grey´s, sen "The wedding planner" på trean och mitt i alltihop höll jag på med blomblad i sugarpaste som ska vara till en bröllopstårta i helgen. En bekant ska gifta sig och har anlitat mig att göra tårtan. Nu håller jag på att göra mousserna till tårtan för fullt så det gör ju att man längtar bara ännu mer juu =)

    Tittade lite på klänningar i går på nätet och hittade 2 st som jag bara totalt förälskade mig i.
    Det är 2 st maggie Sottero klänningar som är helt fantastiska så jag hoppas det kanske finns att hyra eller om det blir att jag får köpa klänningen.
    Ska faktiskt be min m2b om smakråd när han kommer hem i kväll sen får han så klart vänta till slutresultatet =)
    josspossgirl 1: Jag skulle dö av längtan om ringen låg i lådan redan nu, haha men jag skulle inte ha någonting emot att ha en vigsel ring redan nu. Har inte en börjat titta på en ring än men antar att det snart börjar bli dags ;)

  • Nyen80

    Hej!

    Är heelt slut efter att ha fixat med all mat och läggandet av en 4-vånings bröllopstårta till bekants bröllop i morgon. Jag sa till min m2b att när vi gifter oss får någon annan göra tårtan, punkt slut!! Annars gillar jag att hålla på och när hon frågade var det självklart att svara ja.
    I morgon blir det upp tidigt för att fixa allt som skall köras till lokalen de ska vara på så det kommer bli en låång dag men samtidigt himla kul =)

    Kan vi inte uppdatera våra vigseldatum igen?

    Nyen80: 24 juli

    LÄNGTAR!!!!

  • Nyen80

    Hej brudar!
    Sitter här och är heelt färdig efter cateringen men oj oj oj vilket vackert brudpar och det blev såå lyckat! Både tårtan o maten föll alla gäster i smaken så det känns kanon med tanke på allt jobb vi lagt ner =)

    Och mitt i alltihop hittade jag den perfekta platsen för vår vigsel. Det är en herrgård som ligger precis vid vattnet som en person arrenderar ut. 4500 kr och då finns det plats för egen bar med egen köpt alkohol,kök, plats för upp till 200 personer och en terass som går från festsalen och ut mot vattnet. Så jag och m2b ska åka dit och titta någon dag för då tänkte vi ha vigseln på gräsmattan nedanför terrassen och sen mingel o middag i salen =)
    Dessutom kanon-pris! Min mamma sa till mig: Ska du inte ta o gifta dig så kan ni vara här? HAHA, hon vet inte att vi ska gifta oss så jag höll på att försäga mig i dag när vi var där =)
    Vill såå gärna men får vänta lite till!
    Blir så glad när jag tänker på det att det bara hoppar i hjärtat =)

Svar på tråden JULI - 2010