• Fru Hilde

    Åntligen fredag del 16

    Jag ska på bröllop, i slutet av maj.

  • Fru Hilde

    Vad roligt med besök av bästis Anne

    Här brottas jag med ett litet eventuellt gulligt, men ändock lite svårsmält problem. Min dotter tror på Gud... eller hmm jag tror hon gör det. Hon ligger i sängen på kvällarna och sjunger på de religiösa sångerna som sjungs på öppnis och igår tittade hon allvarligt på mig och sade att hon "Älskade GUD, för Gud är allas pappa" Jaha och vad svarar man på det??? Jag hoppade till inombords för jag är ju inte uppväxt i ett religiöst hem alls och har haft någon sorts naiv tro på ngn sorts Tabula Rasa vad gäller mitt barn... typ att hon kommer vara som ett oskrivet blad iallafall några år till... JAG HADE FEL

    När jag funderade på det lite så insåg jag att det nog kan vara skönt att ha en kompisgud som är allas pappa... gäller bara att se till att mitt barn också lär sig att reflektera över mer än bara kristendomen i framtiden, så inte det hon lär sig på Öppnis blir den enda sanningen.

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2009-03-03 15:35:34 följande:


    Klurigt, Hilde, men är det inte nåt att uppnå att barnen har förmåga att bilda egna uppfattningar? Även om jag skulle ha jättesvårt att förhålla mig till det du beskriver!
    Ja jag blev rejält paff!
  • Fru Hilde
    mammacatta skrev 2009-03-03 16:25:12 följande:
    anne på grönkulla skrev 2009-03-03 15:49:12 följande:*fnissar igen*Jag kan se bilden framför mig...Lite som att gilla metallica i en religiös familj.
    Nä nä Metallica är ju alldeles för helylle mer som att gilla Marilyn Manson i religiös familj kanhända
  • Fru Hilde

    Hej hej allahopa

    ÄPV jag kan inte bjuda på endorfin... men om efedrin går bra så har jag några bra piller här Fast de är i en kombo med lite annat smått o gott som gör att man vill sova. Kanske inte var det du ville ha va?

    Börjar kännas som om jag har ett helt apotek i medicinskåpet numera.

    Janos är du sarkastisk Jösses trodde jag inte om dig Jag har varit lite sjuk några dagar. Har inte varit riktigt fisk på sistone. Lite tröstlöst, men jag hoppas på bättring.

  • Fru Hilde

    ÄPV var det du som köpte Tobi:n ?? Var den bra? Jag sitter och glor på reklamen just nu och vill ju ha en ångare, men de jag tittat på tidigare kostar ju från 900spänn och uppåt. Men då har de inte lika stor vattentank. *funderar* Jag behöver en när jag t.ex. klär om möbler för att få vecken på rätt ställen osv.

    Gästrum är väl som gjorda för att bli bortglömda ??

  • Fru Hilde

    anne på grönkulla skrev 2009-03-10 13:58:25 följande:


    Vad är en tobi?Gästrum finns det här med!
    Är det också bortglömt?

    En Tobi är en pryl som säljs via TV-shop. Jag är ganska kritisk till deras grejer men samtidigt vet jag ju vad många ångare kostar så hmm hade för mig att ÄPV hade en.
  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2009-03-10 19:42:02 följande:


    NEJ!!! Köp inte Tobyn!! Blev djupt besviken. Var bara krångligt att försöka hålla still plagget samtidigt som man skulle dra med tobyn. Och skrynklorna försvinner mycket bättre med ett vanligt strykjärn. Men vill du prova så finns den här i stort sett oanvänd, bara att komma å hämta
    Ok, jag kanske ska göra det Är kanske dags att ta en fika snart? Vad gäller Tobin, kanske det är bättre att lägga ngn hundring till då på ett proffsverktyg. hmmm jag ångrar så in i bomben att jag inte köpte en på bröllopsmässan förra året när jag hade chansen. skulle kunnat få en som var bra för ca 900spänn. Den var effektiv, men rejält mycket mindre än Tobin. JAg kommer bara inte ihåg vad föertaget hette som sålde den.
  • Fru Hilde

    CM det tog mig ett tag att begripa vad du skriver om... jag har nämligen i princip missat allt vad melodifestival heter. Vi satt och slötittade på hmmm tror det var andra chansen, men det var inte mycket mer än så. Däremot sitter jag ju alltid bänkad vid TV:n hela Eurovision. Den är tradition.

    Jag gillade verkligen den där klänningen. Skulle vilja ha en sådan på nästa bröllop.

Svar på tråden Åntligen fredag del 16