• Fru Hilde

    Åntligen fredag del 16

    Snörvel snörvel förkylt vare här !!! Vi snorar runt huset både jag och dotter. fullt med snö ute är det också och förhoppningsfull dotter tittade på oss i morse med orden "KANSKE ÅKA PUKA" ?? hmmm jag tror vi ska packa in henne i massor av overall och halsduk och ge henne en miniåktur i trädgården i eftermiddag, annars blir hon nog deppad.

    Jag tackar för semlorna! GÖTT

  • Fru Hilde

    ÄPV Kramar också om !!! Finns väl inget som kan trösta egentligen, men vi fredisar finns iallafall här om du vill avreagera dig lite! Livet är orättvist ibland, VÄLDIGT orättvist. *KRAMAR*

  • Fru Hilde
    janos skrev 2009-03-13 22:23:40 följande:
    Älskade äpv! Du är värd varenda kram som finns i denna tråd, för ditt imponerande tålamod och ork att fortsätta. Jag är en av dina största fans!!!Jag hade tänkt gnälla av mig lite ikväll, men helt plötsligt kändes det inte värt något. Det finns dom som har det värre!Jag går och lägger mig istället och hoppas på en bra helg till oss allihopa.Hoppas att tösen fick sin lilla åktur i trädgården, Hilde.Kramar i massor återigen!
    Hon fick åka hela vägen till apoteket... hennes mamma behövde medicin. Det var megapoppis och hon pladdrade massor med apotekstanten.
  • Fru Hilde

    Hmm jag har en Ipren kväll. *snörvel* Sitter o smögluttar på Matrix, men har tråkigt.

  • Fru Hilde

    Jösses !!! Barnet sover fortfarande Jag försökte väcka nyss, men hon såg så arg ut så jag gick ut *fniss* Märks att hon inte är barn till brevbärarn... hon är märkligt lik sin far...

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2009-03-16 20:54:53 följande:


    Här har jag haft ett litet fadderbarn på besök i eftermiddag som farit runt som ett yrväder . Han lekte så fint så med kattleksakerna . Tack Gable. Men som sagt, sluta inte gnälla för min skull Själv var jag riktigt nöjd med vinnaren. Kul med nåt annorlunda .Idag hade jag en riktig dödag. Försökte se ut som att jag jobbade, men vet inte hur bra jag lyckades med det. Sen på eftermiddagen hände tre roliga saker. Makens syster med tidigare nämnt yrväder kom på besök, en nära vän ringde och berättade att de köpt hus och ... det bästa av allt: min ena syster ringde och berättade en riktigt rolig nyhet . Tror inte nån i släkten vet att jag håller till här, men för säkerhets skull får jag hålla det för mig själv för jag har lovat att inte berätta för nån. I begreppet "nån" ingår förstås inte maken så jag sitter som på nålar och väntar på att han ska komma hem så att jag får berätta! Dessvärre får jag vänta ett par timmar till för han spelar match. Kan ni fatta hur man kan lägga en fotbollsmatch på 2x45 minuter vid niotiden på kvällen???Kram på er!
    GAH !!! Nu blev jag ju nyfiken !!! *blink* Hemligheter är ju jobbigt.... Ja, ja vi kanske får bli invigda så småningom då?
  • Fru Hilde

    Min förbenade unge knycker nycklar !!! *suck* Nu är badrumsnyckeln borta...

  • Fru Hilde

    Oh, har vi skrivit i fyra år !!!! Jösses

    Me LÖÖÖV JOOOO ÅL ! *PÖSS o KJAM o HÅNGEL*

Svar på tråden Åntligen fredag del 16