• Fru Hilde

    Åntligen fredag del 16

    anne på grönkulla skrev 2009-02-21 10:31:52 följande:


    Eller lite sen....!


    Jag är alldeles ensam i mitt hus. Ovant men väldigt skönt! Frågan är bara om jag ska försöka vara lite nyttig idag eller om jag ska satsa fullt ut på latmansstilen Jag blir sååå trött varje gång jag funderar på att t.ex. tvätta lite... surf från sängen är bättre!
  • Fru Hilde

    Så nu har vi hämtat hem barnet igen. Mormor är helt utpumpad den stackaren

    Ha det gott!

  • Fru Hilde

    Usch för magsjukan!!! vi är skonade tack o lov. Tösen har ju spytt några gånger i år. En av gångerna trodde vi det var magsjuka men sedan fick hon hög feber dagen efter och virusinfektion.

    Jag är helt slut idag. Tösen har varit vaken mellan ett och fyra inatt. Hon hostade och hostade och jag gav henne mollipect. Sedan blev hon fröken sprallig med spring i benen och det var inte ens lönt att försöka få henne att ligga still. Idag verkar hon frisk och alldeles för pigg. Jag begriper inte hur hon kan klara att sova så lite på ett dygn.

  • Fru Hilde

    Var föresten o shoppade loss på PO.P igår Hade ju en rabattkupong som MÅSTE användas... gick därifrån något fattigare Men dottern blir snygg iallafall. en styck orange skaljacka, en st windstopperfleece och så matchande mössa och ett paket trosor. Trosorna var det jag egentligen skulle handlat...

    Dottern har nämligen skaffat nya vanor. Sedan slutet av förra veckan går hon på pottan *gör vågen*. Mormor hade skaffat en röd fin potta och den var det tydligen mycket roligare att sitta på än hennes tråkiga ergonomiska svindyra babybjörnstolpotta som vi har... *fniss* så nu är hon och röda pottan bundisar och hon är väldigt noga med att ha trosor och inte blöja. vi har haft två olyckor hittills, men jag har stooora förhoppningar numera! Är ju dötrött på blöjor.

  • Fru Hilde

    hmm funderar... jag föredrar ju egentligen (på det principiella planet) att vårda kulturvärden i form av ting och inte i form av människor men nu har vi det som det är och nu har en del av det kungliga kulturarvet valt att gifta sig. Alltså ska kalaset betalas av staten antar jag. Annars får man ju ta och ändra regelboken liksom. Jag gillar glamour så jag lovar att bänka mig framför TV:n den dagen det blir av...

  • Fru Hilde

    äntligen på väg skrev 2009-02-27 18:34:01 följande:


    Äntligen fredag!Hilde: Om man åker riksväg 40 mellan Götet och Jönköping, åker man förbi i närheten av dig då? Tänkte på dig när jag åkte där idag, gör det minst en gång per månad nu sen jag bytte tjänst på jobbet. Kanske läge för en fika när jag far förbi nästa gång?
    Ja om du gör en liten avstickare från 40:an så är du varmt välkommen Jag bor ca 1,5 mil från 40:an så totalt blir det ca 3 mil mer för dig.
  • Fru Hilde

    www.svenskabarnrum.se/popup_image.php&image=0&osCsid=24eda6754552b97a317bcd31c1855c43

    Dagens inköp Fast i silvermetallic. Vet inte vem som gillar den mest, jag eller dottern. Var på barnmässa idag. Jag insåg snabbt att det var jag och papporna som fastnade bland trampbilsmontern men det bjuder jag på ... Jag blev alldeles leklysten ju!

  • Fru Hilde

    Men jösses MC Hur många gånger har ni fått magsjuka i år? Verkar vara körigt för er. Min tös har rethosta i natt. Betydligt mer lätthanterligt än kräksjuka. Jag har nyss haft en ångestatack så jag fick behöva avlösning av maken med tösen. Sitter och försöker samla mig igen. Det var nog inte så smart att gå på mässa kanske ... men tösen hade ju jätteroligt så det var nog värt det ändå.

  • Fru Hilde

    Oj oj Gable. Jag är inte avundsjuk Måtte vi slippa säger jag bara. Jag avskyr magsjuka. Det har varit magsjuka på tösens dagis i flera veckor nu men än så länge är hon frisk *peppar peppar*

    Å andra sidan har jag ett barn med åksjuka. Blärk säger jag bara. Ibland är vi usla föräldrar också som glömmer att ta med oss ombyte att ha i bilen. Igår skulle vi besöka en liten nyföding med föräldrar. Inte så kul att komma dit med barn fullt med kräk. Även om vi vet att hon bara har åksjuka så känns det ändå som om vi riskerar att de vi hälsar på ska bli rädda för att det kanske ändå kan vara magsjuka. Fick sanera barnet i duschen och låna tvätt och tork.

    Var uppe o tittade till tösen nyss. Hon hade bäddat på golvet, tagit av sig alla kläder plus blöja och sov med madrassen över sig. Så är det varje kväll numera. En gång hade hon rullat in sig i madrassen och somnat.... såg ut som en levande korv med bröd typ och så hängde hon ur den där rullen och höll hårt om sin gossekanin... sött

Svar på tråden Åntligen fredag del 16