• Vill nu
    Äldre 11 Nov 21:31
    60689 visningar
    442 svar
    442
    60689

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    Eftersom jag såg att vår gamla tråd stängts, startar jag en ny och hoppas vi kan fortsätta här!

    Den gamla tråden hittas på www.brollopstorget.se/Forum-5-60/m3037614.html

  • Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...
  • Vill nu
    Äldre 25 Nov 20:59
    #81

    Ett till tips, fråga hos fler frisörer om priset, för i den här stan skiljer otroligt mycket i pris på såna grejer!

  • miim2
    Äldre 25 Nov 21:04
    #82
    SommarNoll9 skrev 2008-11-24 13:09:45 följande:
    Ringar har vi inte funderat så mycket på ännu. Men varken jag eller sambon är så förtjusta i guld (!!), lite ovanligt kanske men Vi funderar lite på titanringar faktiskt. Har dock inte kollat runt hur utbudet ser ut i stan, men det går ju att beställa på internet.Var och kikade på Norrforslogen och Göstas loge i lördags och fastnade för Göstas loge, så vi kommer nog preliminärboka den. Vi ska prata mer om det ikväll och bestämma vilket datum det blir, men det lutar åt en lördag i juli eller augusti.I lördags berättade vi för våra vänner då vi hade fest här hemma. Alla blev så glada och tyckte det skulle bli så roligt!
    Tänk på att titan inte går att omarbeta (dvs slå ut osv)!
    om ni inte gillar gult guld, skulle jag rekomendera vitt guld.
  • Umbraz
    Äldre 25 Nov 22:16
    #83

    Ingen fara, vill bara förklara så att du och andra förstår varför priserna ser ut som de gör :)


    SommarNoll9 skrev 2008-11-25 20:31:20 följande:
    Umbraz: Tack för att du förklarade! Förstår självklart att det tar tid att binda en brudbukett, det var inte min mening att låta nedlåtande, ber om ursäkt för det. Jag är totalt oinsatt och är tacksam att du nu berättat hur det ligger till!
  • Sommar­Noll9
    Äldre 26 Nov 10:31
    #84
    miim2 skrev 2008-11-25 21:04:23 följande:
    Tänk på att titan inte går att omarbeta (dvs slå ut osv)!om ni inte gillar gult guld, skulle jag rekomendera vitt guld.
    Jo, tanken har slagit oss att ta vitt guld istället, men vi får se vad det blir. Vi får kika runt lite och bestämma oss sedan.

    Umbraz: Bra Och som sagt, jag är glad att jag fick det förklarat för mig. Är ju svårt att veta sånt när man inte är så insatt.
  • Madam Mim
    Äldre 26 Nov 11:50
    #85

    Oj! Tack för alla svar. Jag ville bara kolla lite prisnivåer. Bor inte i Umeå så har lite problem att springa runt och kolla.

    Umbraz: Jag skulle bli super glad om du kunde uppskatta ett pris för den översta buketten i mitt galleri. Fast med lite trollhassel i. Jag vill bara få en bild av vad det kostar. Jag tycker inte att buketten är speciellt viktig bara det är limefärgade blommor. Den åker i soporna dagen efter, så jag vill inte betala så mycket.

    vill nu: Tack för infon. Jag hade tänkt fixa håret själv men ville kolla av lite vad det kostar. Inte för att göra någon upprörd nu; men det är ganska höga priser i Umeå vad jag minns. Det finns säkert massa bra anledningar men priset är ett faktum.

  • Umbraz
    Äldre 26 Nov 14:12
    #86

    Hej på dig!
    Jag noterade att det var limefärgade påskliljor i, då krävs det att det är ett vårbröllop, är det det?
    Det där är en lösbunden bukett som är ganska stor i omfång, påskliljor fyller ju väl och är ju inte så speciellt dyra,. Men ska du fylla den med andra limefärgade blommor såsom anastasiakryss, rosor, och lisianthus och ev limefärgad chrysantemum "kermit" så blir ju priset något dyrare. Skulle tippa på kring 1000kr, iallafall för den storleken och de sistnämnda blomsorterna är dyra styckevis.
    Madam Mim skrev 2008-11-26 11:50:24 följande:


    Oj! Tack för alla svar. Jag ville bara kolla lite prisnivåer. Bor inte i Umeå så har lite problem att springa runt och kolla. Umbraz: Jag skulle bli super glad om du kunde uppskatta ett pris för den översta buketten i mitt galleri. Fast med lite trollhassel i. Jag vill bara få en bild av vad det kostar. Jag tycker inte att buketten är speciellt viktig bara det är limefärgade blommor. Den åker i soporna dagen efter, så jag vill inte betala så mycket. vill nu: Tack för infon. Jag hade tänkt fixa håret själv men ville kolla av lite vad det kostar. Inte för att göra någon upprörd nu; men det är ganska höga priser i Umeå vad jag minns. Det finns säkert massa bra anledningar men priset är ett faktum.
  • Madam Mim
    Äldre 26 Nov 15:23
    #87

    Umbeaz: Super tack för hjälpen. Nu kan jag lägga in en summa i budgeten.

  • Vill nu
    Äldre 26 Nov 20:19
    #88

    Madam Mim skrev 2008-11-26 11:50:24 följande:


    vill nu: Tack för infon. Jag hade tänkt fixa håret själv men ville kolla av lite vad det kostar. Inte för att göra någon upprörd nu; men det är ganska höga priser i Umeå vad jag minns. Det finns säkert massa bra anledningar men priset är ett faktum.
    Nä, jag som är uppväxt i Östersund tycker det är snordyrt att gå till frisören här i stan! Tog jättelänge innan jag kom över att det var pinsamt att ta betalt när jag flyttade hit!
    Finns egentligen ingen anledning till att det är dyrare här än i andra städer. Är ju inte direkt så att frisörerna i Umeå är bättre, liksom! Tror att det är en blandning av att det finns mycket folk som är villiga att betala för att se bra ut (mycket pga studenterna), samt att det finns så väldigt många frisörer här, att det hjälps åt att "hålla uppe" priserna lite...
    Nu riskerar väl jag att bli utskälld av stans andra frisörer, men jag tycker faktiskt så! Skulle själv aldrig betala så mycket pengar för att fixa håret, som många gör, xså jag har ju tur som jobbar inom det och får personalrabatt!
  • Umbraz
    Äldre 27 Nov 09:57
    #89

    För att inte tala om barnklippning, huga så dyrt det är. Jag har två tjejer och är en nolla på att klippa så jag blir bara tvungen att gå till frisör med dem. Jag förstår att det är lite trixigare med barn, att få dem att sitta stilla och så. Men mina tjejer är så stora nu så de sitter still, men ändå kostar det multum. Men samtidigt vill jag ju att de ska vara fina i håret så då är det väl bara att hosta upp slantarna antar jag.Dessutom blir dom klippta av en otroligt duktig frisör, och bara det är ju värt några hundringar.
    Vill nu skrev 2008-11-26 20:19:00 följande:


    Madam Mim skrev 2008-11-26 11:50:24 följande:
    Nä, jag som är uppväxt i Östersund tycker det är snordyrt att gå till frisören här i stan! Tog jättelänge innan jag kom över att det var pinsamt att ta betalt när jag flyttade hit! Finns egentligen ingen anledning till att det är dyrare här än i andra städer. Är ju inte direkt så att frisörerna i Umeå är bättre, liksom! Tror att det är en blandning av att det finns mycket folk som är villiga att betala för att se bra ut (mycket pga studenterna), samt att det finns så väldigt många frisörer här, att det hjälps åt att "hålla uppe" priserna lite...Nu riskerar väl jag att bli utskälld av stans andra frisörer, men jag tycker faktiskt så! Skulle själv aldrig betala så mycket pengar för att fixa håret, som många gör, xså jag har ju tur som jobbar inom det och får personalrabatt!
  • hoppan
    Äldre 29 Nov 12:46
    #90

    Hej!
    Ser att man kan få en hel del proffsig hjälp, Umbraz verkar kunna en hel del om blommor. Har du lust att göra en prisuppskattning åt mig med? Jag funderar på bukketten i mitt galler först på sid 2 rosa rosr + vitt (som man brukar sätta till i buketter man gör själv, vita små kulor/bollar) hoppas du förstår min dåliga förklaring. Som ni märker är inte jag så bra på blommor,kanbehöva lite tipps och hjälp. Vill gärna ha en som är lite droppformad, inte sä mycket. Har ni några tips eller bilder att ge mig.

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...