• Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...
  • Umbraz

    Hej tjejer! Och välkommen sommarNoll9! Har varit lite off den senaste veckan. Har varit på annan ort och haft föreläsningar.
    Men idag återupptog jag min planering. Jag har varit och kollat upp priser på hotell och flyg till bröllopsresan. Det känns som skönt att ha det bokat så att man kan börja se sig om efter ett hotellrum här i stan på självaste dagen/natten. Vi ska tänka vilket prisförslag vi ska välja under helgen och förhoppningsvis boka på måndag.Därefter ska jag boka hotell här i stan. Vi tänkte spara in lite pengar och inte boka en bröllopsvit, utan ett vanligt hotellrum. Någon som har tips på stans mysigaste hotell?

  • Vill nu

    Vi har oxå tänkt ta vanligt hotellrum i stället!
    Kolalde runt lite och såg att på Avenyn ingår frukost på sängen! Kändes som ett plus! Har faktiskt aldrig bott på hotell här i stan, men tror att många är fina. Stora hotellet är ju jättefint om man gillar lite mer gammeldags stil, har jag fått för mig. På Plaza har jag bara varit på frisyrvisning, men det verkar jättefint där oxå...


    Umbraz skrev 2008-11-21 16:46:49 följande:
    Hej tjejer! Och välkommen sommarNoll9! Har varit lite off den senaste veckan. Har varit på annan ort och haft föreläsningar. Men idag återupptog jag min planering. Jag har varit och kollat upp priser på hotell och flyg till bröllopsresan. Det känns som skönt att ha det bokat så att man kan börja se sig om efter ett hotellrum här i stan på självaste dagen/natten. Vi ska tänka vilket prisförslag vi ska välja under helgen och förhoppningsvis boka på måndag.Därefter ska jag boka hotell här i stan. Vi tänkte spara in lite pengar och inte boka en bröllopsvit, utan ett vanligt hotellrum. Någon som har tips på stans mysigaste hotell?
  • Umbraz

    Hur mycket kostar ett rum med frukost på sängen på aveny då? Frukost på sängen får man ju inte varje dag!
    Jag har inte heller bott på något hotell här i stan, känns som att man skulle vilja hitta något mysigt ställe.

    Vill nu skrev 2008-11-21 17:36:21 följande:


    Vi har oxå tänkt ta vanligt hotellrum i stället!Kolalde runt lite och såg att på Avenyn ingår frukost på sängen! Kändes som ett plus! Har faktiskt aldrig bott på hotell här i stan, men tror att många är fina. Stora hotellet är ju jättefint om man gillar lite mer gammeldags stil, har jag fått för mig. På Plaza har jag bara varit på frisyrvisning, men det verkar jättefint där oxå...
  • Vill nu

    Nu har jag bestämt klänning! Har nyss betalt in handpenningen! Känns så spännande och jag är supernöjd!

    Hur går det för alla andra då? Gjort några frmasteg??

  • hoppan

    Kul för dig vill nu!
    Vad blev det för klänning? Nu verkar då allt fungera för mig lokalen och allt är klart. Kollar runt lite på nätet för att hitta någon klänning både kina och skall börja kolla runt här i stan. Har funderat på en for ever yours klänning men måste kolla vad det kostar. Någon som vet?

  • Vill nu

    Jag har verkligen ingen koll på vad det är för märke! =O Men den är iaf vit, med släp ock knappar i ryggen som fortsätter ut på släpet. Det är som ett tunnare tyg över med bråderade blommor (oxå alla i vitt) med pärlor. Är lite "spetskant" längs hela fållen...
    Svårt att beskriva, men sååå fiiin! Får lägga in en bild när jag får hem den efter ändringssömnaden!


    hoppan skrev 2008-11-23 11:15:24 följande:
    Kul för dig vill nu!Vad blev det för klänning? Nu verkar då allt fungera för mig lokalen och allt är klart. Kollar runt lite på nätet för att hitta någon klänning både kina och skall börja kolla runt här i stan. Har funderat på en for ever yours klänning men måste kolla vad det kostar. Någon som vet?
  • Umbraz

    Hej, har funderat på vilket ställe som är bäst när det gäller vigselringar här i Umeå. Någon som har nåt tips.
    Jag är inte kräsen alls när det gäller ringar, har funderat på en slät ring med infällda stenar av något slag. Hur har ni tänkt när det gäller er ring.

  • hoppan

    Jag hittade en del fina ringar på hallbergs gukd. Hon var lite små sur ibörjan men de har umeås största utbud har jag hört. Jag har själv fått min ring gjord hos en guldsmed. Jag har orginalet på bild i mitt galleri, det är den i rött guld och två radig 5 mm bredd. Har en kommpis som har beställt via nätet och den var fin. Det är bra att lämna in guld man inte använder och få ner priset på så sätt.

  • Vill nu

    Vi kommer att köpa min ring på Guldfynd. Inte så jättestort utbud, men jag visste innan vad jag ville ha, och de var de enda i stan som hade den! Den ser precis ut som min förlovningsring, förutom att det är infällda diamanter i vigselringen.
    Måste ju ha rätt enkel ring i mitt jobb. Funkar inte med stenar som står ut...

  • SommarNoll9

    Ringar har vi inte funderat så mycket på ännu. Men varken jag eller sambon är så förtjusta i guld (!!), lite ovanligt kanske men Vi funderar lite på titanringar faktiskt. Har dock inte kollat runt hur utbudet ser ut i stan, men det går ju att beställa på internet.

    Var och kikade på Norrforslogen och Göstas loge i lördags och fastnade för Göstas loge, så vi kommer nog preliminärboka den. Vi ska prata mer om det ikväll och bestämma vilket datum det blir, men det lutar åt en lördag i juli eller augusti.

    I lördags berättade vi för våra vänner då vi hade fest här hemma. Alla blev så glada och tyckte det skulle bli så roligt!

Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...