• Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...
  • 010809

    ååå vad spännande!! =) är det klänningen i ditt galleri? den såg jättefin ut, så sval å enkel och elegant! =) när ska du få den?

  • hoppan

    Vad härligt ätt klänningen är påväg. Hur gå rdet för alla andra har ni allt besämmt och klart med lokaler etc. Jag flyter fortfarande runt lite men hur det än blir så är det ju bröllopsgästerna och att man får gifta sig som är hela grejen. Hur ahar det gått för er som skulle till Stockholm har ni varit iväg och hittat eran klänning?

  • SommarNoll9
    010809 skrev 2008-11-18 10:03:46 följande:
    Aha, men det är ju perfekt.. eftersom man själv har ett jobb som ska skötas oxå =)Vill nu skrev 2008-11-17 18:44:34 följande:
    SommarNoll9Självklart är det ok, alla är välkomna här! =)Vi kommer att vara i stallet i strömbäck.. det beror ju på vad ni vill ha för lokal, om det ska vara en restaurang eller om ni ska catera mat..
    Vi hade tänkt catera mat. Har varit ute i Baggböle och pratat med dem, men det är för dyrt tycker vi, likaså sävargården och skeppsvik. Blev dock helt kär i Baggböle, det är ju så himla fint därute och särskilt nu när de gjort om en del. Men men, vi har inte de pengarna att röra oss med.

    Kul med klänning! Jag har inte kommit så långt än Men har såklart kollat en hel del klänningar på nätet och det finns ju sååå mycket fint!
  • 010809
    SommarNoll9 skrev 2008-11-18 13:39:09 följande:
    Vi hade tänkt catera mat. Har varit ute i Baggböle och pratat med dem, men det är för dyrt tycker vi, likaså sävargården och skeppsvik. Blev dock helt kär i Baggböle, det är ju så himla fint därute och särskilt nu när de gjort om en del.
    Ja det är ju lite mer exklusiva ställen, å väldigt fina.. ett tips på lokal annars i väldig fin miljö är ju svedjans kapell i tavelsjö.. vet dock inte riktigt vad det kostar att hyra lägergården för fest..
  • Madam Mim
    010809 skrev 2008-11-18 14:22:50 följande:
    Ja det är ju lite mer exklusiva ställen, å väldigt fina.. ett tips på lokal annars i väldig fin miljö är ju svedjans kapell i tavelsjö.. vet dock inte riktigt vad det kostar att hyra lägergården för fest..
    Men det vet jag, det kostar 3000:- per dygn och det behövs 2 med förberedelser och städning så det blir tot. 6000:-. Men det går inte att boka före årsskiftet.
    Det finns en annan lägergård i närheten som är superbillig. Lyckebo barnkolloni. Dom vill ha 1400:- per dygn, finns kanoter och bastu, men inga vinglas.
    Har en liten lista framför mig så jag fortsätter..
    Stöcke bygdegård kostar 1900:- för 1:a dygnet sen får du ett reducerat pris på andra. Dom tar 250:- extra för att hyra ut vinglas och 400:- för ljudanläggning.
    Gamla fängelset. Vilken mysing lokal! Men det kostar också.. ca 13000:- då hyr du hela vandrarhemmet.
    Sundlinska gården. Super mysig!! 1700:- för 2 dygn. Verkligen värt att åka och kolla på.
    Fabriken (ligger vid Ica Maxi) kostar 7800:- tror jag. Dom har en super ljudanläggning.
    Druidgården (ligger mitt i centrum) tar upp till 90 pers och kostar 3500:- Vet inte om det är per dygn.

    Det var alla jag hade på min lista. Har telefon nummer till dom flesta så hör av er om ni inte hittar det själva.
  • hoppan

    Vi har varit och kollat på Norrforslogen bortanför Brännland ett litet gulligt ställe som inte var så dyrt runt 1500:- om jag inte mins fel. Vill någon ha telefonnummret kan jkag försöka fixa fram det. Det är ca 1,5 mil i höjd med Kassjö alldelens vid älven.

  • Vill nu

    Åh, vilken fin klänning! Och vad fina trycksaker du gjort! Är helt värdelös på sånt där, så jag har inte börjat på program och sånt än! Fuskade och beställde inbjudningarna!


    Havsro skrev 2008-11-18 10:39:13 följande:
    WOOOHOOO!! Nu har jag beställt min klänning!!! :D Gud så spännande det ska bli och se vad som kommer...man vet ju liksom aldrig, och det kanske blir en extra krydda..som ett Kinderägg..ungefär...ett lite dyrare Kinderägg.. ;)Hon på Änglalikt var verkligen supertrevlig, så vill man ha bra bemötande o bra priser så är hon toppen! Tyvärr hittade jag inget som jag gillade skarpt där...men funkar det inte med denna så kanske det blir ett nytt besök...
  • Vill nu

    Madam Mim skrev 2008-11-18 14:55:16 följande:


    Druidgården (ligger mitt i centrum) tar upp till 90 pers och kostar 3500:- Vet inte om det är per dygn. Det var alla jag hade på min lista. Har telefon nummer till dom flesta så hör av er om ni inte hittar det själva.
    Jepp ,det är per dygn. Han sa att man har lokalen 12-12, men han sa att oftast få man tillgång till den tidigare, utan extra kostnad, om ingen annan har hyrt.
  • hoppan
    hoppan skrev 2008-11-18 19:03:25 följande:
    Vi har varit och kollat på Norrforslogen bortanför Brännland ett litet gulligt ställe som inte var så dyrt runt 1500:- om jag inte mins fel. Vill någon ha telefonnummret kan jkag försöka fixa fram det. Det är ca 1,5 mil i höjd med Kassjö alldelens vid älven.
    Förutom detta finns ju oxå Göstas Loge det kostar 4000:- inkusive städning. Hoppas du har fått lite mera info angående lokaler. Intressant och se hur många lokaler det finns som man aldrig har jört talas om. Svedjan och Sundlinska gården var nya namn för till aldeelns nyligen.
  • SommarNoll9

    Madam Mim skrev 2008-11-18 14:55:16 följande:


    Men det vet jag, det kostar 3000:- per dygn och det behövs 2 med förberedelser och städning så det blir tot. 6000:-. Men det går inte att boka före årsskiftet. Det finns en annan lägergård i närheten som är superbillig. Lyckebo barnkolloni. Dom vill ha 1400:- per dygn, finns kanoter och bastu, men inga vinglas.Har en liten lista framför mig så jag fortsätter.. Stöcke bygdegård kostar 1900:- för 1:a dygnet sen får du ett reducerat pris på andra. Dom tar 250:- extra för att hyra ut vinglas och 400:- för ljudanläggning. Gamla fängelset. Vilken mysing lokal! Men det kostar också.. ca 13000:- då hyr du hela vandrarhemmet. Sundlinska gården. Super mysig!! 1700:- för 2 dygn. Verkligen värt att åka och kolla på. Fabriken (ligger vid Ica Maxi) kostar 7800:- tror jag. Dom har en super ljudanläggning. Druidgården (ligger mitt i centrum) tar upp till 90 pers och kostar 3500:- Vet inte om det är per dygn. Det var alla jag hade på min lista. Har telefon nummer till dom flesta så hör av er om ni inte hittar det själva.
    Jag tar gärna lite telefonnummer Har till de flesta ställen, men det kan vara bra att få en komplett lista. Har mailat hon som är ansvarig för Stöcke, men hon svarar inte, riktigt störande. Får nog ringa istället...
Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...