• 010809

    Bröllop Umeå 2009 fortsätter...

    ojoj, var ju jättefina tårtor och såg verkligen goda ut!!

  • 010809

    Munchkin: såg att ni gifte er ute i strömbäck.. hade ni festen där på stallet oxå?

  • 010809

    weeee.. nu har jag köpt min klänning (eller lagt undanden på änglalikt)! =)

    Alla som har erfarenhet säger ju att det sällan blir den modell man tänkt sig.. å dået blir det inte heller.. =)

    nu ska man bara hitta skor så klänningen kan sys upp oxå.. nån som har några bra förslag på var man kan hitta vita skor? har sett ett par rainbow på nätet, men dom är ju så dyra.. =(

    Munchkin: oki, jag vet att det var ett par som hade festen ute i strömbäck förra året, de har inte tillåtit det tidigare.. så var bara nyfiken på hurdet hade varit i så fall.. men det var inte ni =)

  • 010809
    hoppan skrev 2009-01-16 18:50:48 följande:
    Jag har oxå varit och lagt undan en klänningn idag på Högtidskläder forever yours 49123 tror jag den hette. Jag har oxå tittat på en kläning på änglaligt men den var såld. Det känns jätteroligt. Skall på Änglalikt på måndag och titt på näbbklänningar har sett på hemmsidan migezan några stycken flickan vill bestämma lite själv nu.
    vad kul, vad fin den var!! =)
  • 010809

    Ja, det är jätteskönt att ha gjort bort den posten fasktiskt, och hon på änglalikt är ju klart trvligast här i stan av de ställen jag varit på.. min klänning kostar 2995 att köpa, sen var den för lång å aningens för tigt plust att det ska sys i snören för att knyta upp släpet på kvällen, så sömnadskostanden skulle bli ca 600 kr.. har inte fått exakt pris dock..

    det känns som det är fel årstid att hita vita skor i affärenra nu.. men man kanske ska kolla iaf, för till sommaren är det lite väl sent.. även om rainbow är omfärgningsbara tycker jag det blir lite väl mycket när de går över 1000 kr.. fast man kan ju beställa från england, då kom jag ner på 800 kr om jag räknade rätt med frakt å skatt.. får se hur det blir..

  • 010809
    umekicki79 skrev 2009-01-18 08:29:19 följande:
    Jag bestälde mina skor från Pernillas brudbutik. 500:- för mina...Man väljer själv modell, färg, höjden på klacken, normal el bred fot. Jag var lite nervös att beställa över nätet, men jag är mycket nöjd över mina skor! Inte lika sköna som rainbow, men helt klart prisvärda!
    ja, det är bra på den sidan när man kan gör a så många val och så är det ju bra pris.. tyvärr har de dock ingen modell jag gillar =(
  • 010809

    Valskurs har jag oxå funderat på, utan att hitta nått..kikade på sidan du tipsade om.. typiskt att de ska ha wienervals framöver, men inte nu...men detär ju till sommaren det behövs..får skick ett mail å höra kanske..


    DanKat skrev 2009-01-19 14:02:53 följande:
    Haha, så tokigt det kan bli, adresserna var precis likadana utom "www" i början. Den jag menade var alltså www.klubbdansfeber.se
    [/citat]
    DanKat skrev 2009-01-19 16:40:23 följande:
    [citat]
    Vi har beställt från Din Bok (dom hade inte inne i vår färg, det var därför vi var tvungna att beställa). Ordinarie pris var 3kr/st (för kuvert som såvitt jag kunde se var identiska med dom på Ordning & Reda och Åhléns där de kostade 6 resp. 4kr/st). Dessutom fick vi mängdrabatt (beställde 200st) så vi får dom för 2kr/st! På dom andra affärerna ville dom inte ge någon mängdrabatt överhuvudtaget, det var rätt dåligt tycker jag när dom både var så pass dyra (i jämförelse) och det dessutom rör sig om så många... Vi blev iaf jättenöjda att vi hittade precis såna som vi ville ha och till det priset! Men vill man ha mer speciella kuvert (typ cellofan eller så) så finns det nog inte där, men jag vet inte. Man kan förstås alltid fråga om dom kan beställa hem isf
    jaha, har Din bok sånt material oxå, det har jag aldrig tänkt på.. tänkte du på om de hade 220 g A4?
  • 010809

    Jo, det är tjokt.. har inte hittat det någonstans i stan.. men ska man vika kort själv vill man ha tjockt..

    får gå dit å kika iaf..man kan ju ha tur =)


    DanKat skrev 2009-01-19 19:26:39 följande:
    Hmm, 220g är väl ganska tjockt papper..? Har inte riktigt koll. Tror inte dom har det iaf, tror bara dom har vanliga tunna papper. Dom har inte så stort utbud när det gäller sånt (är mest böcker och musik dom har), men hittar man det man vill ha där så kan man som sagt spara en hel del
  • 010809

    å vad kul, en umebrud till =) som umbraz sa, så är det en värdefull sida.. alltid någon annan som hunnit längre i planeringen och kan ge råd =)

  • 010809

    atelje A&K (väst på stan)
    Änglalikt (röbäck)

    sen finns det nån i vännäs oxå, där har jag aldrig varit dock...

  • 010809

    på a&k kan du bara gå dit.. kommer inte ihåg om man även kan boka tid där (www.ateljeaok.se/)

    på änglalikt måste du boka tid, det är bara ett extrajobb för henne, så det är kvällar och helger som gäller.. där är det begagnade klänningar..utbudet är ju mer begränsat därför med storlekar och så.. men hon har ganska så mycket iaf.. jag hittade min där =) (www.anglalikt.com)

  • 010809

    Vi funderar på att boka ett vanligt hotellrum i två nätter.. så får man njuta lite längre och äta två frukostar =)Sen kan man ordna med champanje och jordgubbar själv..

  • 010809

    självklart! välkommen!
    vad mysigt det lät att fara ut till en båt =)

  • 010809

    Vi var oxå på mässan.. som så många andra säger så var det inte så jätemycket att se när man är klar med många stora saker.. men kul var det iaf.. jag utnyttjade rabatten på högtidskläder och köpte skor.. vi frågade om priser för att hyra min m2bs kläder.. det var stor skillnad.. så nu ska vi å prova ut på a&k på lördag fort som bara den innan de hinner höja priset =)

    vad kul, grattis! =)


    SommarNoll9 skrev 2009-01-25 14:28:50 följande:
    Jag har köpt min klänning med stort K!!! Är såååå glad. Tog med mig min mamma och lillasyster ner på Högtidskläder idag då de hade öppet 12-14. Provade samma klänning som jag provade igår och den var ju jättefin. MEN så hittade jag en klänning i siden som var sååå himla fin där den hängde. Absolut inte den modell som jag tänkt mig, men den satt som gjuten Så den fick det bli! Bild finns i mitt galleri för den som vill se. Dock är bilden lite dålig då hon som bär den sitter ner. Det är iaf sjöjungfrumodell och det hade jag aldrig trott att jag skulle ha. Men det är klart att jag ska! Klänningen kändes som att den var sydd för mig, den passar mig perfekt! Okej, lite ändringar måste göras då jag inte är så bystig men det ordnar vi när jag köpt underkläder. Känns så himla bra att ha klänningen klar och hängande här hemma!!
  • 010809

    jag betalade 3000 kr för en begagnad klänning, det kmmer att tillkomma ungefär 600 för omsömnad..

    för att komma under 3000 kr tror jag man måste beställa en klänning från asien, om manska ha en "riktigt" brudklänning.. jag tror at många klänningar ligger i den prisklass du kollade på..och uppåt förståss.. men sen finns det väl endel för 3-4000 kr oxå.. utbudet är dock mindre.. men kan du tänka dig en begagnad klänning så finns det ju mer att välja på..

  • 010809

    Ja, 6 månader kommer ju försvinna hur fort som hälls.. det gäller att ligga i nu å inte skjuta upp saker.. =)


    Umbraz skrev 2009-02-01 14:56:14 följande:
    Hallå där!Idag är det 6 månader kvar för oss som ska gifta oss 1/8...rackarns vad fort det går!
  • 010809

    ute i tält =D

    ne, men det beror väl på vad ni vill ha för standard.. nån ni känner som har nån stuga i närheten?

  • 010809

    du kommer att var så fin!! =)
    fastnade speciellt för kronan, den var jättesöt!

    Vill nu skrev 2009-02-08 12:12:12 följande:


    Nu finns bilder på klänning, ring och krona i mitt galleri, om någon är intresserad!
Svar på tråden Bröllop Umeå 2009 fortsätter...