• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • MSW

    Någon som har något att tycka om ps3? Fick erbjudande av en bekant att köpa deras...

  • BrudSommar2006

    Mamma och jag är anmälda till en GI-kurs på fyra gånger som börjar nästa onsdag, passar ju bra nu efter dagens besked. Jag har ju skaffat hem flera böcker men det hela har ju stannat av för att jag aldrig har tid att läsa de där böckerna. När vi ändå bokat upp oss på onsdagkvällar framöver tänkte vi börja simma efter kursen, jag vet inte om jag klarar att simma men jag kan ju prova. Dessutom är det ju fyra veckor tills dess så akupunkturen kan ju ha hunnit göra nytta då, man vet ju inte. Så tills vidare är planen så i alla fall.

    Mamma fyller förresten år idag, vi ska inte dit förrän på lördag men vi måste ju ha en present, alltid lika svårt.

    Har ett extra element under skrivbordet eftersom jag ibland har kallt på mitt rum och idag kommer det väl till pass. Undrar om jag har nässpray i handväskan, ska gå och titta.

  • Fru E

    BS-GI är inte så krångligt egentligen , gäller att se upp för de snabba kolhydraterna, äta mer frukt och grönt och ev försöka skära ner på kolhydraterna och istället fylla tallriken med grönsaker. Lite sunt förnuft och motion så funkar det bra. Men kan kanske vara skönt för dig att gå på en kurs med om du känner att du inte kan dra igång det själv

  • BrudSommar2006

    EA, jag gillar att räkna, mäta eller väga eller på något sätt förstå hur mycket/vad man ska äta, jag gillar inte att bara "dra ner lite på det och äta lite mer av det"...

  • BrudSommar2006

    Hälsovakten var bra men jag kom av mig när läkaren tyckte att jag skulle strunta i allt sådan och koncentrera mig på GI.

    Suck, nässprayen hjälpte inte, kan inte jobba när jag inte kan andas, blä.

    Ha, märks det att jag har en dålig dag!!! Snart dags för fika i alla fall.

  • Fru E

    BS-ok, jag vet inte om det finns några mått på hur många gram man ska äta i GI egentligen utan mer än att i den första fasen får du äta tills du är mätt av grönsaker och protein. Och utesluta allt vad socker heter. Den sista fasen som man ska hålla livet ut går egentligen ut på tallriksmodellen och att använda fullkornsprodukter

  • Fru E

    Själv tycker jag det är krångligt när man ska hålla på att väga och räkna kalorier.....men alla är vi olika

  • Tinga

    BS - vilket tråkigt besked från gyn, men samtidigt kanske ett syskon till Iris kan vara en motivationskraft så god som någon, som MSW också sa? I den mån du är intresserad av det kan vi alltid försöka stötta och peppa här i tråden.

    Mrs B - har ni kommit på fötter nu, efter sjukhusbesök och alls? Jag har ingen koll på vad som hänt er på sistone. Funkar det bättre med Maltes mage nu?

  • Liten med Mindre

    Urrk - fler som har en jobbig dag. Visste inte riktigt att jag som förtroendeman (kvinna?) behöver förhandla om kollegors framtid. Lite sent påkommet när jag redan var vald. Och då hoppades vi ju in i det sista att slippa diskutera saken.

    Nåja, gör inte mer sånt förrän imorgon. Ska koppla av med yoga i eftermiddag, och kanske göra lite arbete innan dess.

    Kramar BS - Jag tror på dig! Du har ju varit på hugget förut med Skipper-kokböcker och annat. Tror säkert att du kan få koll på det här. Ändra en liten sak varje vecka till det bättre. Och håll det! Enligt några av mina böcker tar det ca 8 veckor innan man känner sig helt bekväm med en förändring, (Sanna Edhins bok) innan dess får man kämpa lite.

    (Jag försöker med den ambitionen med, men i sugets hetta glöms det ofta bort tills jag funderat på varför jag ätit så mycket... Har nog aldrig riktigt kommit upp i 8 veckor.)

    Om du vill känna pressen av att redovisa här så kan vi säkert stå för grupptrycket på dig (och MrsB?).

  • Fru E

    Mrs B-blir ingen tårtkväll ikväll , Marie ringde nyss och nästan alla har lämnat återbud med magsjuka.........Jag ska ändå köra till Marie och handla lite grejor tänkte jag, planerade att köra härifrån vid fyra eller så....

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!