• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • kängu

    Nä nu är det dags för Kängu att gå och sova. Känner mig helt däckad idag av någon anledning!
    Sov gott alla!

  • Ore

    Kängu: Jag tror det blir skitsnyggt med det turkosa till luckorna i vitpigmenterad ek... Och så blir det troligtvis ganska mörk stenbänkskiva (och den kostnaden vet jag inte om jag ens vill ha reda på, då kanske jag ångrar mig)

  • Piggelin1

    Hej hej,

    fint kakel, Ore! Vi kommer också att göra kristallmosaik, fast röda, lite större, avlånga. Alla skåp blir i högblankt vitt, så tror vi att det livar upp med det röda! Mörk skiva (www.myresjokok.se/stav-wenge-525.aspx) med aluminiumframkant.
    På torsdag em ska vi faktist få komma in i huset & kika! Det är ju långt ifrån klart, men man får iaf en uppfattning om hur det ska bli! 27 mars ska vi få nycklarna, så det närmar sig!

    Häromdagen fick vi förresten veta att vi får dagisplats from 1 april - en tung sten föll från mitt hjärta - vi har varit oroliga att vi ska hamna i samma sits som Frullan ang dagisplats & kanske tvingas vänta ända tills augusti & försöka pussla ihop mannens & mitt jobb i x antal månader, eftersom detta med dagisplats är ett kapitel i sig, tyvärr. Nu slipper vi detta pusslandet, hur underbart som helst!!!! Sen har vi ingen som helst aning om hur detta dagis är - vi har helt enkelt inget som helst val nu i början, tvingas ta det vi får & så är vi kvar i kön till dagis som ligger på närmare håll (platsen vi fått nu är inte i den stadsdel vi flyttar till). Så förhoppningsvis får vi plats hos dagmamma eller dagis nära där vi ska bo from augusti.

    Det är såååå gott att saker & ting börjar trilla på plats! Vi fick båda behålla jobben (tills vidare iaf!), nu vet vi när vi får dagisplats & nu ska vi "bara" få lgh såld också... Även om detta med lgh i sig stressar oss lite, så känns det ändå mkt lugnare då en massa ndra bitar fallit på plats!

    Jösses, vad ego jag är idag, inser jag...

    EA - håller tummarna att vattnet gör susen i musen

    Lappis - jädra kärring, kan hon inte ge sig ngn gång

    BS - fnissade jag med åt detta med griaffen & äpplet!

    AM - fnissade gott också att ni provlegat en rund "säng"! En kollega till mig var i Sthlm i jobbet i höstas, bodde på SAS Radisson (tror jag det var) & när hon checkade in undrade de i receptionen om hon hade ngt emot att få ett specialrum, designat av Babsan! Allt var i rosa/cerise, discokula i taket & en RUND säng!!

  • Piggelin1

    Nu ska även jag hoppa i säng, men måste bara nämna en egogrej till. Satt just & lade in räkningar - jeesus vilken skillnad det är nu när räntorna gått ner & man ska betala på lånen! Jämfört med förra månaden så är det ca 1900 spänn mindre att betala De pengarna kan man ha mkt annat roligt för!!

    BS förresten, ang skaldjuren - fram tills för några år sen hade jag inga som helst bekymmer med skaldjur, men vid en "räkfrossa" hemma hos en väninna, då jag säkert satte i mig ett kg under en kväll (det var verkligen extrema mängder minns jag), då fick jag så fruktansvärt ont i magen efter det & sen har det bara gått utför, tyvärr Sen är jag ju allergisk mot en del andra grejor, men det har jag ju varit sen barnsben, så det är jag så van vid & det stör mig inte, utom möjligen jordgubbar då...!

    Ok, natti, natti!

  • Liten med Mindre

    Lappis o AM, vi var på Trosa Stadshotell för 2 år sen, inte Bomans. Tror det blev Stadshotellet pga priset o möjlighet till Spa. Eller så var Bomans uppbokat för bröllop. Minns faktiskt inte. Stadshotellet var hur som helst jättebra. Stort rum, fin fruktkorg till mig som inte fick dricka det ingående stora vinpaketet, god mat. Kan hända kunde eftermiddagste och frukost varit något lyxigare.

    Grattis till dagis Piggelin. Hoppas verkligen att lägenheten löser sig nu med.

  • Piggelin1

    Gomorron, kollade precis lite på hemnet & MÅSTE bara klistra in denna länken
    www.alvhemmakleri.se/index.php&hemnet=1&object_id=OBJ17735_948100465

    Otroligt fixad lägenhet, vilket iofs var himla fint, men om ni scrollar ner en hyfsat bra bit bland bilderna, så började jag fundera på huruvida vissa "saker" ingår i köpet?!
    Nenne, Lappis eller Telis - ni kanske ska slå till :

    Muggles & Frejis - grattis på födelsedagen!! Kramar

  • Lapinette

    Aahhh Liten, så det var Stadshotellet och inte Bomans men jag hade åtminstone rätt gällande Trosa.

    Vad sugen jag blir på att göra om vårt kök efter alla diskussioner och länkar här inne. Köket vårt är renoverat för typ 4 år sedan så det bör hålla ett tag till och är helt ok men visst hade vi gjort annorlunda om vi fått bestämma. Dock är jag jäkligt nöjd med vitvaror och spis (induktionshäll).

    Härligt Piggelin att allt börjar falla på plats. Hur går det med lägenheten?

    Grattis till födelsedagsbarnen!!!

    Och vad ska jag mer skriva? Jo, mailade igår min nya akupunktör som svarade snabbt och gav mig förslag på tider. Så om en vecka börjar jag igen! Nya tag och förhoppningar inför 2009.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!