• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • Mrs  B

    Jag började också med rån och majskrokar vid 6 månader, när de kommit igång med det andra och när tänderna börjar komma upp.

    Här är det full rulle.
    Max har grannflickan på besök så de leker för fullt där nere.
    (mamma, pappa, barn bla)
    Och Malte har precis sovit och fått mat här uppe.

  • BrudSommar2006

    Smörgåsrån och majskrokar kan man väl börja med jättetidigt vad jag minns?

    Cicci, hoppas att ni andra klarar er den här gången i alla fall, ni har ju redan varit sjuka ni också nyligen.

    Piggelin, vad trist att upptäcka nu att du blivit allergisk! Har det gått bra ända fram tills nu och så helt plötsligt går det inte längre?

    Lapinette, hoppas, hoppas att det här är slutet på eländet och att cykeln återgår till det normala nu.

    Själv hoppas jag att ingen katastrof av något slag inträffar före mitt gynbesök imorgon så att jag äntligen får komma dit. Vet bara inte hur jag ska orka gå upp tillräckligt tidigt för att ta mig dit, när jag bokade tiden så visste jag ju inte att jag inte skulle ha någon bil.

  • BrudSommar2006

    Vickan, om nu mensen håller sig borta, vilket vi ju hoppas, när tänker du testa i så fall?

    Själv önskar jag att jag visste på vilken dag jag var, kan gyn se sånt? Trist att inte ha en aning om när mensen ska komma, man kan få sådana otrevliga överaskningar vid fel tillfälle då, alternativt får man gå runt med en binda i fickan i riktigt god tid för säkerhets skull.

    Äsch, det som var så mysigt att det började snöa men nu verkar det redan ha slutat och inte blev det mycket av det där.

  • BrudSommar2006

    Iris har hur mycket leksaker som helst här men helt plötsligt är ingenting utom köket hon fick i julklapp roligt. Alltså, det är ju bra att hon gillar köket men när hon tröttnar på det så är det bara nej, nej, nej till alla andra lekar, det som var så roligt förut, bygga torn och allt, nu vill hon bara titta på film, suck.

  • Fru E

    BS-vad händer om ni plockar bort vissa leksaker så att Iris hinner "glömma" dem och de blir som nya igen??

  • Ore

    Vickan: Spännande med BIM och så... Hoppas, hoppas du är gravid!

    BS: Låter ju inte så roligt att Iris dissar sina leksaker... Men titta på film kan hon ju inte göra hela tiden oavsett. Och hon kanske är för liten för att helt enkelt "ha tråkigt". Det brukar ju annars leda till att de får använda fantasin för att hitta på något...

  • FruCicci

    Har vårdguiden gyn avdelning så man kan fråga om det?
    Är lite nojjig, för när jag var på toa så såg det ut som om slemproppen hade gått, det var tidernas aladåb!
    Så hade jag med Victor i v 32 men nu är jag ju bara i v 20 (snart 21) så den borde ju återbildas om det nu är den?
    Ni som varit gravida, har ni haft aladåber under mitten av graviditeten?
    Har ringt min BM och lämnat meddelande...

    AM förrästen, japp jag ska göra UL på torsdag, hos Marianne. Undrar om vi får behålla samma BF datum

  • muggles

    Cicci: jag hade värsta flytningarna och tyvärr även en svampinfektion (för första ggn i livet) och då var det kladdigt som tusan. Men det är nog bra att kolla upp det iom att du hade så tidig förlossning förra ggn, och de fick ju försöka stoppa det sist. Hoppas Vickevire kryar på sig nu och även börjar sova bättre!

    Smörgåsrån är det lite gluten i (påstod iaf min bvc-tant) så det är faktiskt bra att börja med det medan man ammar. Att introducera gluten under amning kan motverka att man blir glutenallergiker.

  • FruCicci

    Okej mugglan,

    jag minns inte för mitt liv att jag hade sådanahär slemmiga, trådiga flytningar med Victor, mer än när de fakto proppen gick mer eller mindre. I samband med det blev jag ju sjukskriven och sen utplånades ju min tapp efter det! Hmmmm.
    Jag får se vad det säger när de ringer tillbaka.
    De ena graviditeten är ju inte den andra lik - så det kanske kommer trilla ut aladåber lite kors och tvärs framöver. Usch o Fy!

    BS, gyn kan se om du har ÄL på intågande eller har haft det om de gör vul. Det var ju tack vare det Victor kom till vill jag minnas, att hon sa på gyn Odenplan att jag inte skulle vänta till helgen utan köra på

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!