• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Nenne: underbar inledning!!! Klart din stil! Och jag kontrar med att vi invigde glöddsäsongen i helgen (maken var lite frusen och vi hittade en slatt i en flaska från förra året)! Gött!

    Cicci: grattis i efterskott - lät som en skön dag!!!

    BS: FNISS! Fasen vad du är rolig ibland (beskr av din makes idéer)

    Så långt hade jag kommit än så länge (är på sid 3)

    Kul att så många smygisar kommit fram ur buskarna!

  • muggles

    BS: det är ju en helt otrolig historia med dina svärisars stalker! Jag kommer ihåg att du skrev om det för länge sedan men att det fortfarande pågår!!!

    AM: kan du inte posta Rosens favvogryta här - jag vill också ha receptet!!! Låter som bra vardagsmat... Sådana recept kan man aldrig få för många av.

    Sid 7...

  • muggles

    Telis: förresten, tack själv för brunchen! Din man verkar väldigt sympatisk!

    Fasen vad ni har varit roliga idag - sitter här och asgarvar högt!

    Sid 16...

  • muggles

    Piggelin: sällar mig till dem som har mkt på jobbet - inte en chans att hinna in här på jobbtid. Men det kanske blir lite bättre snart så man hinner in små kortisar iaf?

    frullan: håller med dig - jag tänkte också att det var som i gamla tider. Kul läsning!

    Hmmm.... jag har väl rätt rakt hår - på huvudet. Så det stämmer inte på mig

    Vänner: ah, då måste jag kolla mejlen snart. Det blev Hellstedsgatans (väldigt nära Mariebergsgatan som var vårt första val). Verkar nyöppnat (? gården är ny iaf) och ganska litet, i bottenvån av de gula höghusen om du vet var jag menar. På backen innan man går ner mot Lotsgatan och där ni bodde förut.
    Det där med "Prinsen" lät ju helskumt!!!

  • muggles

    Heeeeej Lappis!!! *vinkar från Tysklandet*

    Sitter här på Frankfurts flygplats (japp Telis - jag missade anslutningsflyget var det inte det jag visste).

    Jävla sur är jag för flyget från Landvetter var försenat med en halvtimme och jag visste att jag redan fr början hade en tajt transfer i Frankfurt, typ 45 min. Så jag visste ju att det var kört...
    Sedan pga att Göteborg är en sådan liten håla så landade vi ute i nowhere och fick ta buss in - åkte i typ 10 min (jag överdriver inte, Frankfurts flpl är stooor). Rusade som ett jehu på mina högklackade stövlar, kom fram till gaten exakt när planet skulle lyfta helt genomsvett.. Såklart ingen vid gaten.

    Sedan leta efter transferdesken och fick ett nytt flyg - 2h senare. Blä. Jag som sett fram emot att komma till hotellet vid 19-tiden, gå upp till gymmet (har tom träningskläderna med mig), träna en timme, ta en liten enkel middag i baren och gå och lägga mig. Nu blir det till att äta en äcklig macka i baren på flygplatsen istället.

    Ursäkta detta klagande men va fan - kan man få komma fram i tid någon enda jävla gång när man flyger nuförtiden?! Och inte ens kaffe fick man på flyget! VAFFAN. Hur mkt kan de spara på egentligen???????????????

    Men iaf så är jag ju van så jag frågade efter en "food voucher" och fick det med ett snörpande. Hade aldrig fått ngn om jag inte frågat. Så jävla snålt. Det är ju deras fel att jag sitter här och måste äta ngt dyrt i baren.

    Så nu sitter jag här och dricker sekt (ah, där får du minnen Piggelin!), dvs tyskt mousserande och en ganska hyfsad macka ändå.

    Så håll mig sällskap nu Lappis - så länge mitt datorbatteri nu håller

    Nu ska jag läsa ikapp där jag slutade på Landvetter... (tack gode gud för ny teknik!)

  • muggles

    *slurp* och SKÅL ta mig fan!

    Kan man inte träna och vara nyttig så kan man ju lika gärna dricka SEKT!

    Och se sin spurt genom hela jäkla Frankfurts flygplats som träning... *sniffar diskret under armhålan*

  • muggles

    sid 65: sorry Ore du räknas inte som smygläsare längre Självklart vill vi bruncha med dig i Götet! Vi har försökt locka hit Izzie flera ggr men hon strävar emot den jäkeln...

  • muggles

    Lappis: all work no fun!!! För mkt jobb tyvärr för min del (och vad jag förstår även för Piggis). Men jag ska bättra mig - jag lovar! Jag läser i kapp på kvällarna oftast, har fått många goa skratt den senaste tiden. TElis är en toppenpingla som inte kan skrämma iväg ngn (och det menar jag på ett BRA sätt! ).

    HA, nu är jag ikapp och har jättejättelite batteri kvar (inget nätuttag i sikte tyvärr) och sekten är slut (VAFFAN! igen).

  • muggles

    Min erfarenhet av tyskor (hur låter det då?! ) är att de är extremt orakade. Buskar till höger och vänster. Så varför är i så fall männen vaxade???? *klurar*

    Nennis: STORT GRATTIS till äggandet!

    jahapp - batterislut... återkommer

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!