• muggles

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Jag kan rekommendera följande väldigt billiga badring till bebisar:
    www.malcad.com/magplasket_ver2/1_Admin_magplasket/webshop/item_show.php
    De hade sådana på babysimmet och så köpte vi med oss en som vi hade på Korsika och Moa älskade den! Det ger dem mer rörlighet än en sådan stol (vi provade sådan också men Moa tyckte bättre om ringen).

    Aha så det var Pratt som dog! Tack...

    Tack för namnsdagsgrattis - hade faktiskt inte koll på det förrän en arb.kamrat påpekade det. (Jag är dålig på att hålla ordning på namnsdagar). Tur att jag beställde nya leksaker från hikmet igår då!

  • muggles

    Har eg inte tid att vara här alls men jag är frustrerad just nu och det hjälper ju inte hur mkt jag jobbar så hinner jag inte med iaf så jag har nästan gett upp. Jag är teamledare för ett område vi jobbar med och i en del av den rollen ingår att fördela (delegera) uppgifter men alla jobbar även med andra saker och nu är vi i ett läge när alla säger nej till mig för de har för mkt annat. Så då sitter jag där med Svarte Petter och vem ska göra jobbet (jag hinner inte göra allt, meningen är att vi ska dela). Jag har signalerat till chefen att vi har för mkt och att vi inte hinner men han vågar inte anställa i läget som branschen är i nu. Och vår chef tycker att det är väldigt bekvämt med anställda som prioriterar själva och där han inte behöver blanda sig i och tja, chefa. Så vad gör man? Resignerar och inser att vi får missnöjda kunder???

  • muggles

    koko: finessen med den badringen är att dne är mkt mindre än vanliga - så de åker inte igenom. Moa som alltid varit lite knubbig var tom svår att få ner

  • muggles

    Piggis: tänkte på det härom dagen att du alltid är så duktig på att fixa och fira (köpa rosor mm) - det borde jag ta efter! Ska kanske fixa en bakelse el likn pga Moas namnsdag? Fast hon får ingen hehe. Släkten i Värmland tycker jag är elak som säger nej till att ge henne pepparkakor mm - jag tycker det är onödigt när hon inte ber om det. Tids nog kommer hon att kräva att få det... Nu älskar hon hallon tex - mkt nyttigare. Men hon fick en klick vaniljkesella för rabiat är jag inte.

    koko: har redan flaggat per mejl (eftersom han sitter i möten hela tiden) men jag tror att han eg tycker att "lös problemet" och inte vill höra. Han vill inte behöva ta tag i problemet. Just nu jobbar jag stenhårt på att inte bli frustrerad... (den som känner mig vet att jag har svårt för det! att inte bli frustrerad över sådant här alltså). Men som maken så klokt säger "det är ju bara ett jobb!". Så sant så sant...

  • muggles

    Håller tummarna kl 08.20 + 08.30 då!!!

    Nenne: men VAFFAN! Trippelgroumpf

  • muggles

    gosnosen: jag håller tummarna!

    Jag hann inte in här igår - hur gick det för AM? Hon läcker(?) har jag förstått på denna sida.

  • muggles

    AM: härligt att det gick bra! Hur många veckor tar det innan ni får svar?

    Nenne: ska du inte ringa sköterska och kolla så att ni verkligen har tagit alla prov så att det bara är att tuta och köra sedan i vår? Tyckte det var ett bra tips fr Telis.

    gosnosen: inte hört ngt än? Jag hoppas så jag hoppar på stolen!!!

    Moa är ännu mer pappig nu! Varje morgon när jag plockar upp henne ur spjälsängen så vill jag gosa men då trycker hon med händerna mot mitt bröst och visar tydligt att hon vill ner på golvet. Och sedan travar hon iväg ut ur sitt rum och in i vårt sovrum sägandes "pappa? pappa?". Hmprf. Men jag duger att leka med på kvällen iaf.

  • muggles

    AM: ja det låter onekligen jätteläskigt. Ore beskrivning var träffande... Varifrån läcker det (ursäkta dum fråga) - från "hålet" i magen el från underlivet? Det tar några dagar innan det "lagats" eller?

  • muggles

    AM: ja det är säkert vattnet som rann ut ur hålet och har samlats mellan hinna och vägg, som kommer ut nu. Aha, det är så det funkar. Tänk vad man lär sig här!
    Jag blev ju erbjuden FVP med Moa eftersom jag var över 35 då men vågade inte, så vi körde på KUB istället. Jag blev ju inte mer sugen nu...

  • muggles

    Den Bloomstolen hade passat hos oss! Men vi har också Stokke-stol.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!