• nennesjuttioåtta

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Välkomna nya som gamla tivolibesökare!

    Nu drar en ny tur av barnkarusellen igång! Kliv på och du får uppleva en galet snurrig tid: Att bli illamående, spy, klämma ut vattenmeloner genom små hål och vinna högsta vinst på Tombolan och efteråt tycka att det var en jäkla häftig upplevelse och direkt efter det sätta sig i den familjevänliga berg- och dalbanan. En del tycker den är hysteriskt rolig, även om vissa bitar av turen kan kännas lite jobbiga. Men hur vanligt är det att få sova när man är på nöjesfält - EGENTLIGEN? Det är bara att gilla läget, och har du väl klivit på kommer du aldrig av!

    Vissa av oss har, enligt lagen om all tings jävlighet, ställt oss i fel kö och väntar fortfarande på att få kliva på...

    Men i väntan på att det ska bli dags för nästa tur så finns ju förstås Flumride som alla får åka med gratis (även de som redan sitter på bergbanan får respit för en tur då och då, utan att passera Gå). En helt fantastisk skapelse där vi glada i hågen får åka stock, bli våta och få en hisnande avslutning som killar rejält i magen, förhoppningsvis med en hel del sprut och om det känns bra så får vi åka ett varv till.

    Nu åker vi!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-02 17:37
    Attans, jag glömde ju nämna att vi som står i fel kö såklart hamnar av misstag i kön till Fritt fall ibland. Otäck upplevelse men vet inte om väntan innan nedsläpp är värst eller själva nedfärden. *ryser* Dock landar vi med fötterna på jorden till slut, mycket tack vare alla ni andra som tar emot oss så vi landar mjukt.

  • Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!
  • start september

    Är också jättesugen på en Nespresso-maskin, de jag känner som har den är jättenöjda och tycker det är kanongott kaffe. Har också bara hört bra om deras separata mjölkskummare. Här dricks det mest latte, men en del Espresso efter maten. Decaf skulle jag uppskatta också. Jo, nackdelen är att podsen är dyra, har inte vågat undersöka hur dyra än.

    Om man inte har någon flashig butik i närheten och vill se dem IRL så har jag sett på Media Markt(hemskt ställe) och Elgiganten.

  • Fru E

    Vickan-ja jag är väldigt sugen på en sån chiliespressomaskin men samtidigt har vi en bra nyinköpt moccamaster.....behöver man två stycken kaffeapparatet är det jag klurar på nu.....
    Hade tänkt köpa en blender till maken i födelsedagspresent nu när vi förhoppningsvis ska gömma mikron på en hylla i städskåpet

  • Lapinette

    Shit vad trist med skaldjursallergi Piggelin!! Jag och maken som frossar i skaldjur med jämna mellanrum skulle lida rejält om vi inte fick.

    Gällande espressomaskinsdiskussionerna har jag inget att tillägga. Maken vill gärna ha men det känns lite onödigt då han är den enda kaffedrickaren i familjen. Allt vårt kaffe köps in från Frankrike då Lavazza är typ halva priset där mot här. Svenskt funkar inte hemma hos oss (skyll inte på mig jag dricker ALDRIG kaffe!).

    På blodfronten inget nytt! Jo, jag blöder MASSOR så nu är nog skiten på väg ut och idag hade tempen sjunkit så jag räknar med att detta faktiskt är min riktiga mens !

  • fru AM

    Lappis: Kommer det klumpar när du blöder? Skönt att allt verkar vara på väg ut nu! Så ni kan starta om, alltså!

  • FruCicci

    Men vad skönt Lappis, hoppas att det är riktiga tanten nu då så ni kan köra skarpt om 2 veckor Hoppas det sätter sig lättare nu efter MF! Låter så konstigt att skriva så, men du förstår vad jag menar.

    Ja, hur går det för er bimmare???

    Här går man snart in i vecka 21, bebisen fladdrar runt i magen och jag har äntligen börjat njuuuuuuta av att få vara gravid.
    Det enda som krånglar något är tarmarna, men det hör till.

    I natt fick Victor vinterkräksjukan!!!!!!!!!!!!!!!!
    Och givetvis storstädade vi hela lägenheten, torkade lister och dörrar etc under dagen. Sen äter Victor en hel laxfilé till middag och dricker välling innan han lägger sig. 24.00 börjar han och det luktade inte nystädat särskillt länge hemma hos oss.
    Positivt dock att han åt lax till middag, har ju mest varit korv o köttbullar
    Bestämde tillsammans med mamma att om barn lever på risavkok i asien och smutsigt vatten i afrika, så kan han leva på korv utan att det går någon större nöd på honom. Han mår ju bra, så varför ska jag som förälder stressa upp mig?

    Jag kom inte in på BT i går, hmmm ,men jag ser att ni andra gjorde det.

    Kul att ni hade en lyckad date i Götet.
    Hoppas även rullgardinsbestyren löste sig Nenne!

  • muggles

    Gött Lappis, då är du på G nu igen. Vad skönt.

    Piggelin: nej vad trist att det har blivit värre!

    Vänner: kul att du tittade in. Jag tror inte heller att handväska eller inte styr om man blir homo, det har man nog från födseln i så fall.

    Vilka BIMar, har jag redan glömt, påminn mig! (Vickan? Nenne är väl nästa helg va?)

    Izzie: ang kök så gav de andra jättemånga bra tips. Ngt som inte ngn har sagt ännu (tror jag) är utdragbar karusell. Vi funderar på att sätta in en sådan i efterhand, bra i hörn. Och fö är det bra att ha så många lådor som möjligt så man kommer åt grejerna. Det är ju lättare att komma åt saker när man kan dra ut hela lådan och inte behöva sträcka sig ner och långt in.

  • muggles

    OJ! Ser nu att mitt inlägg fr igår inte kom med! Det var nog för att BT krånglade. Då tar vi det igen:

    Tack för den trevliga fikan! Himla kul att äntligen få träffa dig Izzie och väldigt trevligt att träffa dig med Ore (precis lika kul som att träffa Pirr igen, Piggelin träffar jag ju ganska ofta ). Jag hade gärna stannat längre och tjötat med er om jag inte varit så dum så jag bjudit hem folk samma dag (ska komma ihåg att inte göra det nästa gång )

  • MSW

    kaffe: vi har enkombinerad fran netonnet, men inte ofta det blir latte,men funkar bra!

    lappis: hoppas allt blir som det ska nu!!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!