Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Cicci var är du, hur har det gått?!

    Vad kul att det är så många nya plusjägare helt plötsligt och några som redan plussat.

    Hm, mitt nya råd till eventuella nya som visar sig ha svårt att få till det där pluset och som ska börja utredning tror jag ska bli att betala in avgiften för att få stå i adoptionskö så man inte ska börja från noll där med flera år senare.

  • BrudSommar2006

    Ja Iris har använt sin bobbycar en del faktiskt.

    Muggles, det är ungefär en sådan hon haft, hon har haft mycket kul med att lära sig var alla djuren bor och så låter det om deras dörrar när man öppnar dem, typ när man öppnar till grisens bås så låter det som en gris osv. Ska se vilket märke när jag kommer hem så jag kan hitta den på nätet, den har inte lika mycket småprylar som den du hittade verkar ha men alla varianter är väl ungefär samma.

  • BrudSommar2006

    Cicci, oj, en massa utredningar på en gång, det låter ju jättebra! Det låter ju inte särskilt troligt att han har problem vare sig med albinism eller ögonen men det är väl jättebra att kolla i alla fall, det troligaste är väl att han har lite extra känslig hud bara? Skönt att ni fått pencillin nu så att han har chans att bli frisk, han verkar ju ha gått och dragit på det där så länge.

  • BrudSommar2006

    Nu börjar jag fundera på julklapp till Iris också, jag tycker att hon har leksaker så att hon klarar sig men trist med bara kläder också.

  • BrudSommar2006

    AM, ja spisen tror jag definitivt på, mina föräldrar funderar på en sådan. Det kanske får bli den och resten nyttiga saker då för jag tycker att hon har så mycket saker redan som sagt.

  • BrudSommar2006

    Ska man ha en massa saker till på en gång kanske, tallrickar, bestick, plastmat och allt?

  • BrudSommar2006

    Meeeen, hur kommer det sig att ni kommer in på länkarna om spisar! Jag får bara upp en sida med bild saknas fast inne på rätt företag så den röda spisen hittade jag genom att söka på spisar men Livias spis verkar inte finnas med alls bland deras spisar? Det finns den röda och så en vit som inte heller lät som Livias.

  • BrudSommar2006

    Nej men nu hittade jag den genom att söka på namnet som stod sist i länken, det var fint!

  • BrudSommar2006

    Ore, vi hoppas på det bästa!!!

    Googlade just på Iris namn, de flesta personer man googlar på kommer det ju faktiskt upp ett par länkar till den riktiga personen, men för Iris kom det inte upp någonting alls om henne. Tänk, hon har alltså inte börjat ett liv på nätet än.

  • BrudSommar2006

    Ore, åh nej, jag vaccinerade mig för fyra veckor sedan, blev sjuk dagen efter och är inte frisk än! Fast nu äter jag ju pencillin så nu finns det hopp om bättring. Jag har iofs inte haft någon feber på hela tiden.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!