Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Gosnosen, lycka till!!! Hoppas, hoppas, hoppas att det är stort ÄP på gång!

    Men vilken BIM-lista, det är så spännande så jag förstår inte hur jag ska hinna jobba jag heller.

    Cicci, vad skönt att Victor är på bättringsvägen redan, jag tycker så synd om de små stackarna när de är sjuka.

    Iris härmar också allt vi gör, hon lägger in tvätt i tvättmaskinen, sopar golvet, tar ut saker ur diskmaskinen, en sak i taget, och ger till oss för att plocka undan och jag vet inte allt. Idag gick hon så snällt in på dagis utan att vara ledsen också och vinkade och sade hej då så det var skönt.

  • BrudSommar2006

    Hm, eftersom jag inte har någon aning om när jag har ÄL, märker inte av det på något sätt längre, så har jag ingen aning om någon luteal-fas! Men innan Iris blev till så varierade ju min ÄL något alldeles otroligt, sedan dess måste det ha stabiliserats rejält. Det är mycket som har ändrats nu från tiden precis efter jag slutat med pillren faktiskt, då blev jag nästan sjuk när jag hade ÄL, det gjorde jätteont, nu känner jag som sagt inte av det. När mensen sedan kom tillbaka efter amningen så fick jag huvudvärk varje gång så jag nästa blev liggande, de här sista gångerna verkar det ha slutat. Förutom att det är irriterande att cykeln varierar från 27 - 34 dagar så mår jag faktiskt rätt bra nu vad det gäller hormoner.

    Sedan förra veckan har jag också lyckats böra äta nyttigare även om helgen var ett undantag med våfflor och allt men jag skulle vilja ut och promenera mer än vad som blir av just nu. Sedan att jag har ont i ryggen och att det strålar ner i höger ben är inte värre än att jag står ut hyfsat just nu faktiskt men jag hoppas ju mycket på min läkartid i början på december.

  • BrudSommar2006

    Vad roligt med ny BF lista framöver! Hoppas få var med på den så småningom men inte riktigt än.

    Lapinette, om tempen sjunker när mensen är på gång, när höjs den igen sedan? Det här med temperaturer är ju nytt för mig.

    Frejis, hur har det gått?

  • BrudSommar2006

    Sweet, om du ser det här, kul att du tittar förbi! Vad är det som gör att du är orolig för jobbet, har det med lilla Ella att göra? Hoppas att det löser sig i alla fall.

  • BrudSommar2006

    Nenne, jag har ju trott att det är ischias men när jag läst på om det så står det att man ska inte vara orolig om det tar lite tid att läka, det kan ta så lång tid som sex till åtta veckor innan det läker. Jag har ju gått med det här i över ett år! Då blir man ju lite orolig, jag vill ju absolut inte åka på operation...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, intressant! Men då är det nästan säkrare att köra med ÄL-stickor för att hitta ÄL än att tempa då för risken är att tempen helt plötsligt sticker iväg men då är det för sent? Med ÄL-stickor, som jag har förstått det, får man en indikation en eller två dagar innan ÄL??

  • BrudSommar2006

    AM, stackars Livia! Ser inte fram emot när Iris börjar få växtvärk om hon nu inte redan haft det.

    Fast Nenne, om nu min ÄL diffar på sex dagar hit eller dit så får man ju hålla på hur länge som helst med det där varje/varannandagstjafset, det orkar vi aldrig! Eller orkar och orkar, det kommer inte att bli av helt enkelt.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag tror att du kan sluta längta efter din stora jättemage för du kommer inte att få någon din lyckost!

    AM, så du struntar i kub, du kör direkt på fostervattenprov? Du vill vara tvärsäker och inte bara lite halvsäker alltså?

    Jag vill vänta till efter mitt läkarbesök med att bestämma om vi ska göra syskonförsök eller inte men vi har väl sagt lite preliminärt efter nyår för att börja försöka.

  • BrudSommar2006

    Cicci, jag tror att det är fullgångna veckor i de sammanhangen faktiskt.

    AM, ja visst ja, hur blev det med det där med kejsarsnitt, jag ser att det inte är bestämt än men har du varit på det där samtalet? Finns det något medicinskt som säger att det inte är bra för kroppen (ja förutom det generella eländet då) med två förlossningar med sugklocka? Räcker det så kanske och det blir ofta snitt eller får man fortfarande tjata sig till det?

  • BrudSommar2006

    Aha AM, du hann svara innan jag skrivit klart! Det enda jag kan känna, även om jag helt förstår dig, är att jag tycker att det är så läskigt att bli uppskuren så jag har lika mycket panik inför det som inför en till vanlig förlossning. Fast då har jag inte upplevt det där med sugklocka, då skulle kanske snitt ligga riktigt bra till i mina ögon med! Hoppas du får det som du vill ha det i alla fall.

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!