Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    AM, usch ja, jag gillar inte heller när folk slänger fimpar omkring sig så jag får verkligen bita ihop när jag är ute "bland folk".

    Nehepp, nu är det snart kalkondags!

  • BrudSommar2006

    Cicci, tur att det inte blev värre för Victor då men då ska man väl ha otur på den fallhöjden. Iris har inte ramlat ur än men som hon klättrat flera gånger så är det väl ren tur. Måste vara mer noga att spänna fast henne! Var ju på barnolycksfallskurs för ett tag sedan och minns tydligt hur läraren för att få oss att fatta målade upp scenariot att man vill INTE stå högst upp i trappan i tunnelbanan och se hur ens barn ramlar ur framåt... Men jag tror att jag måste fatta trögt för jag spänner fortfarande inte fast henne särskilt ofta...

    MSW, trist med huset, ni får leta vidare.

    Liten, några visningar på gång den här helgen?

    Koko, hur kommer det sig att du kör med två olika varianter på stickor? Verkar lite struligt om man inte kan lita helt på dem.

    Sedan jag fick Iris tycker jag att det är så hemskt med barn och även djur som far illa att jag inte ens klarar att titta på tecknat längre.

  • BrudSommar2006

    Haha, Cicci, när Victor och Iris blir läs- och internetkunniga hoppas jag att de inte hittar till gamla BT-trådar...

  • BrudSommar2006

    Page, ett lejon som ska äta en stackars liten antilop, nej hu, det gåår bara inte. Men ja, du har nog rätt, det går bättre med fiskar! Kanske därför jag fortfarande äter fisk men har svårt för allt annat...

  • BrudSommar2006

    Koko, vilken dag är du på nu då? Hur pass oregelbunden brukar du vara? Är allt hopp ute om böj för den här gången nu då?

    Själv har jag upptäckt att jag inte är så fasligt oregelbunden som jag trodde, 27 - 32 dagar, jag trodde att det var mycket värre. Har egentligen aldrig haft koll förut men nu har jag skrivit upp varje månad så man har koll inför nästa försök.

  • BrudSommar2006

    Koko, tror att Nenne kör med avledande manöver nu igen!

  • BrudSommar2006

    Brunch på elverket ska jag komma ihåg för ett annat tillfälle. Fast deras barnmeny är nog inget jag kan skicka åt Iris håll på många år än...

  • BrudSommar2006

    Skulle heller aldrig ta med mig Iris ut - ryyyys. Det går bara om vi är två, dvs både maken och jag så att vi kan äta i skift medan en underhåller Iris.

  • BrudSommar2006

    Nenne, skulle det vara ett jämnt nummer? Du får satsa på 888 i så fall men jag vet, inte lika bra siffror...

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!