Inlägg från: BrudSommar2006 |Visa alla inlägg
  • BrudSommar2006

    Lös biljett till barnkarusellen!

    Visst ja, Muggles, kul att det känns så bra med dagiset, då har ni bestämt er nu då?

  • BrudSommar2006

    Izzie, tänker du äta choklad! Oooohhhh...

    Grr, varför blir man utloggad helt plötsligt ibland!

    Ore, men jisses, har du bim nu och inte har testat än, för en testnarkoman och nyfiken-i-en-strut som jag är sånt helt obegripligt att förstå sig på!

  • BrudSommar2006

    Cicci, skönt att han är sitt vanliga jag igen! Vi försökte ge Iris pencillinet i vällingen men hon slurpar ju inte i sig allt på en gång, hon går och småsnuttar rätt länge innan hon fått i sig flaskan och när det blir bara lite kvar i botten så tycker hon att det är så bökigt att ha flaskan i den vinkeln så då vill hon inte ha resten. Jag försöker också smita tidigt från jobbet ibland så att jag kan hämta tidigt. Hur jobbar din make, kommer ni att kunna dela på att hämta och lämna?

  • BrudSommar2006

    Mrs B, såg just att semestern slutat med maginfluensa, vilket elände, hur är det med er?!

  • BrudSommar2006

    Ore, så förnuftigt tänkt! Hade jag dock aldrig ens övervägt, står det på testet att man kan börja testa tre dagar i förväg så gör jag det!

    Cicci, jag begriper mig inte heller på det där med Lappis temp och hittar inget om att det inte skulle stämma på nätet. Men det är ju bara så förbaskat konstigt!

  • BrudSommar2006

    Ore, nu är det kanske inte jätteviktigt så här i början men om man känner att man vill vara strikt med vad man dricker redan från början och kanske även vad man äter, det beror ju på hur man känner själv, så vill man kanske inte chansa på flera veckor. Sedan kan det ju vara kö för att få komma till en BM, det var det där jag gick i alla fall, och om man vill göra KUB så kan ju ett par veckor hit eller dit möjligen vara avgörande. Så för att sammanfatta - på det stora hela förstår jag om man vill vänta med att testa men själv skulle jag vilja veta före en helg och inte efter! Kan ju också påverka hur väl man koncentrerar sig på jobbet och möjligheter att fira tillsammans med maken också. Pust, ville bara säga att vi är olika!

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja det är väl lika bra att ställa in sig på att tempen eventuellt kan dala så blir du inte besviken för något konstigt är det ju någonstans, så skulle jag med ha tänkt. Sedan att jag inte kan hitta någonting någonstans att läsa som passar in på din tempkurva är ju en annan sak...

  • BrudSommar2006

    Lapinette, ja det är väl så att den som lever får se men man kan ju inte låta bli att undra, just den här situationen har vi ju i alla fall inte haft här i tråden tidigare! Det sista alternativet vi har kvar är väl just att lutealfasen på något sett blivit så pass mycket längre men det är ju också väldigt märkligt.

    Cicci, jag har faktiskt också tänkt på det där med hur man gör med första barnet när man måste åka in till BB, beroende på hur mycket tid man har, speciellt med tanke på att det är så vanligt att det händer på natten. Har FruLlan sagt att hon ska ta honom åt er? Hojta annars. För oss har jag tänkt som så att jag hoppas att vi ska hinna ringa mina föräldrar så att de ska kunna komma hem till oss under natten utan att vi ska behöva väcka Iris. De har 20 minuters resväg och så väcka dem mitt i natten och så ska de upp och klä på sig och iväg, måste nog räkna med att det kan ta 45 minuter innan de hinner hem. Måtte det räcka. I värsta fall får ni nog ta med er Victor och så får någon komma och hämta honom där.

  • BrudSommar2006

    Ore, har tyvärr ingen koll på hur det fungerar i olika landsting, jag vet att Tinga fick åka till Göteborg för att göra sitt.

    Cicci, angående det där med att man kan så mycket, man blir så frustrerad när man hör andra sitter och pratar och så har de uppenbart ingen koll! Man bara vill avbryta och tala om vad som gäller!! Speciellt folk som börjat komma upp lite i ålder och ändå sitter och tänker att nej, vi väntar nog några år till...

  • BrudSommar2006

    Frejis vad trist! Tänk att man måste passa in sin cykel med deras öppettider dessutom, otroligt! Fast ni ska väl köra på nu eller?

    Lapinette, ska titta in här i helgen och se hur det gått för dig!

Svar på tråden Lös biljett till barnkarusellen!